Hirdetés

  • Stellar Blade - Befutottak az első tesztek

    gp A beszámolók alapján talán elmondható, hogy a stílus kedvelőinek érdeme lehet beszerezni a teljes kiadást.

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

Aktív témák

  • Csakénvagyok

    őstag

    válasz Thusor #24898 üzenetére

    Szóval.

    Én sem vagyok az a napi SMSezős fajta. De ha valaki szemembe hányná hogy egy évig se hiányoznék neki halál nyugodtan menyjen ahoz aki hiányozna.

    Nem szabad valakire rámászni, mert megunja, persze lehet valaki őszinte és azt mondani hogy le tudja magát foglalni, akár egy hétre is, de aki azt kis fáradságot nem veszi hogy legalább néha-néha ő keressen meg először, annak simán mutass fityiszt. S most finom voltam és nőies.

  • Ticsi.

    csendes tag

    válasz Thusor #24898 üzenetére

    Szerintem az lenne a legjobb, ha leülnétek és megbeszélnétek a dolgokat. Nem hinném, hogy jó dolog, ha mindig te engedsz, azért a nő is erőltesse már meg magát egy kapcsolatban.
    Én a párommal sajnos csak hétvégenként találkozom, de alig várom, hogy együtt legyünk. Én is mondok le találkozókat, de akkor nyomós okom van rá. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de valószínű, hogy csak a kifogásokat keresi, hogy ne találkozzatok. Ha pedig tényleg így van, akkor semmi értelme az egésznek, mert nem hiszem, hogy ez így jó neked.

    Egyébként amit az ember meg akar csinálni arra szakít időt!

    :) ‎" A nevemet tudhatod, de az életem nem ismered! Hallhattál arról, hogy miket tettem, de fogalmad sincs róla, mit és miért csináltam. " :)

  • Thusor

    őstag

    Hát köszönöm a válaszokat, én is sokat filóztam ezeken a dolgokon és ugyanerre jutottam mint ti.

    Azt is észrevettem hogy sokszor olyanokon bedurcizik amik kis dolgok, vagy egyszerűen félreért dolgokat és azon durcizik ami nincs is úgy. Most is mondtam neki hogy hétfőn és kedden nincs egyetemen áram...de neki be kell mennie mert ugye locsolnia kell a gombáit, amiket a kisérletéhez nevel...én is szerettem volna elkisérni, de Ő teljesen bedúrcizott azon hogy én nem is szeretném elkisérni, mert közöltem hogy áramszünet lesz, és úgy vette hogy eszem ágában sincs elkisérni. Szóval sokmindenen bedúrcizik amin egy normális kapcsolatban nem is tennének meg, és sokszor félreért engem. Aztán én érzem magam mindig rosszul hogy megbántottam...pedig nem bántottam meg csak Ő ért félre és könnyen durcis lesz.

    Tudom hogy szeret, és én is szeretem...néha egyébként nagyon meg tud lepni azzal hogy azért hiányzom neki...mert a nyaralása során is küldött nekem egy levelet és képeslapot, hogy hogy van és milyen a nyaralás...de azért az a sok félreértés és az azokból adódó durcizás nagyon rosszul esik nekem. De az biztos hogy én jobban ragaszkodom hozzá, és jobban szokott nekem hiányozni mint Ő nekem. Hát az biztos, hogy ezt meg kellene vele beszélnem...csak nem nagyon merek belekezdeni, mert megint nagy durcizás lenne a vége és csak én érezném megint rosszul, és én kérnék végül tőle bocsánatot, amikor nem csnáltam semmit sem.

    AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

  • Csyppa

    senior tag

    válasz Csakénvagyok #24900 üzenetére

    Nem volt féltékenység. Részemről legalábbis biztosan. Tegnapelőtt még jól megvoltunk (ill. nem utalt semmi ennek az ellenkezőjére), aztán elment bulizni a barátnőivel, következő nap meg csak annyi volt hogy nem tudunk délután találkozni, mert van másik hapsija, és közöttünk ennyi volt. (bár nem fontos, de hozzátenném, hogy ezt msnen mondta el...)

    [ Szerkesztve ]

    "Basically, a computer is a very fast moron."

  • Ticsi.

    csendes tag

    válasz Thusor #24903 üzenetére

    Az az ő baja, ha kiforgatja a szavaidat. Tény, hogy a nők közül sokan, azonnal elkezdenek kombinálni.
    Persze, szeretné ha bocsánatot kérnél tőle és érezhetné, hogy neki van igaza. Makacs egy nő lehet. :) De akkor is le kellene ülni beszélgetni. Lehet, hogy tényleg szeret, de meg kellene tudni, hogy miért nem akar veled gyakrabban találkozni. Lehetséges, hogy gyors számára a tempó, vagy csak azt akarja megtudni, hogy tényleg odáig vagy-e érte, vagy esetleg csak élvezi, hogy irányíthat valakit.

    :) ‎" A nevemet tudhatod, de az életem nem ismered! Hallhattál arról, hogy miket tettem, de fogalmad sincs róla, mit és miért csináltam. " :)

  • Csakénvagyok

    őstag

    válasz Csyppa #24904 üzenetére

    Megesett másokkal is.

    Ez azért elképesztő pofátlanság MSNen bejelenteni hogy más pasija van? :Y :F . Az ilyen csajok megérdemlik hogy átbasszák őket. És ez általában meg is így is van

  • Thusor

    őstag

    válasz Ticsi. #24905 üzenetére

    Igen elég makacs...amit a fejébe vesz azt véghez is viszi. Valószínűleg az aktív sportolás miatt nevelődött ez belé :). Az biztos hogy gyors számára a tempó, hirtelen érte az hogy én belecsöppentem az életébe..nem számított rá :). Elmondása szerint sok csalódás érte az életében..emiatt ilyen lett a természete.

    Azt tudom, hogy sokat kell majd még vele erről beszélgetnem...és megértőbbnek kell lennem vele, mert biztos neki is meg van az oka, hogy miért ennyire távolságtartó, de néha nehéz. Na meg a durcik, hogy félreért is zavar. De remélem idővel majd jobb lesz és túljutunk ezen is.

    AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

  • Ticsi.

    csendes tag

    válasz Thusor #24907 üzenetére

    Valószínűleg tényleg fog változni, amikor már érzi, hogy jobban megbízhat benned. Kitartást!

    :) ‎" A nevemet tudhatod, de az életem nem ismered! Hallhattál arról, hogy miket tettem, de fogalmad sincs róla, mit és miért csináltam. " :)

  • Csyppa

    senior tag

    válasz Csakénvagyok #24906 üzenetére

    Konkrétan meg se mondta, csak azt hogy "csinált valamit", de megtudtam ki az. Számomra ismeretlena srác (szerintem neki is :U ) de úgy tűnik a csávónak is volt barátnője...Úgyhogy jól egymásra találtak.

    [ Szerkesztve ]

    "Basically, a computer is a very fast moron."

  • bandus

    veterán

    válasz Thusor #24898 üzenetére

    ez elég fura nekem... fel leht hozni az örök évényű mondást, hogy az embernek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen :) egy kicsit tényleg vedd lazábbra ezt az egészet, ha úgylátod nem tolerálja annyira, hogy így a "nyakán lógsz", akkor lazíts egy kicsit.
    a távolság miatt egy kicsit hasonló az én esetem is, majd egyszer bepötyögöm ide :)

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

  • .:Kristian:.

    addikt

    Sziasztok!

    De jó rég jártam erre. :) Gondoltam leírom a velem történteket.

    Valamikor 2007-ben megismertem egy lányt, egy suliba jártunk, dumálgattunk, sms-eztünk.
    Akkor neki volt egy barátja, és nem tudott rólam, ha azokat az sms-eket elolvasta volna biztos félreérti a dolgokat, pedig akkoriban nem randiztam a lánnyal.
    2008 végén ennek a kapcsolatnak vége lett, félpoénból felvetette a lány, hogy menjek el vele szoknyát vásárolni szilveszterre. Én meg félpoénból rávágtam, hogy rendben. Találkoztunk, beszélgettünk de csak tök átlagos témákról. Rá 2 napra rámírt msnen, hogy menjek vele szilveszterezni egy szórakozóhelyre. Akkor úgy voltam vele, hogy talán kialakulhat valami ezért elmentem, ott találkoztunk, táncoltunk, összemelegedtünk utána hazakísértem.
    Találkozgattunk párszor és összejöttünk.
    Alapjában jó kapcsolat, sose veszekedtünk, megértettük egymást. Lassan a 7. hónaphoz közelítünk, viszont voltak érdekes dolgai.
    Volt, hogy fent voltam nála és az egyik barátnőjének küldött sms-t, végig ott ültem mellette, láttam mit ír, hova küldi.
    Aztán az sms listájában megtaláltam az ex barátja nevét (akiről fentebb írtam), gondolkoztam, hogy rákérdezzek-e vagy hagyjam. 2 perc után feltettem neki a kérdést, hogy amúgy szoktál sms-ezni az exeddel? Azt mondta nem. Már itt sántított a dolog, megmutattam neki egy üres sms-ben, hogy ott van a lista tetején, úgyhogy ne tagadja. Jött a válasz: csak írt egy sms-t a srác ő meg válaszolt de nem szoktak smsezni. Biztos én voltam a hibás, mert rosszul tettem fel a kérdést ...
    Utána flegmán odaszól, hogy amúgy a híváslistámat is megnézheted, felhívott. Ez a dolog akkor annyiban is maradt.
    Rá 1-2hétre megint nála voltam, jött egy sms a sráctól, nem tudtam elolvasni mi volt benne, rögtön kitörölte csak a feladót láttam. Akkor fogtam magam és eljöttem, másnap szóvá tettem neki a dolgot, hogy qrvára nem esik jól, hogy az ex barátjával sms-ezik és még le is tagadja. Nem tudom már mivel, de kimagyarázta, hittem neki.
    Sokáig éreztem azt, hogy "versenyzek" a sráccal, és ezt el is mondtam neki. Válasz: Sose versenyeztünk, igaz, hogy szép dolgokat éltek meg 2 évig de velem jobb stb..
    Pár napja beadta a sz.gépe az unalmast, felajánlottam neki, hogy haza hozom, megnézem, másnapra megcsinálom.
    Beleolvastam a naplózott beszélgetésébe. Kiderült, hogy május 8.-án találkozott a fiúval, úgy, hogy én nem tudtam róla. Aztán elolvastam azt amit azon a napon beszéltem vele, elég durván lerázott amikor annyit kértem tőle, hogy jöjjön le 5 percre, mert hiányzik és nem láttam már egy hete. (Fősuli átka)
    Elküldött a picsába, exével meg találkozott. A gyerek msnen végig udvarolt neki, vissza akarta kapni. Kiderült az is, hogy régebben nem a fiú küldött neki sms-t, hanem barátnőm. (megint hazudott).
    Aztán volt még egy érdekes rész, a fiú megkérdezte tőle, hogy igaz az amit telefonba mondtál? Hogy majd megint össze akarsz jönni velem? Válasz: Igen, majd ha te is meg én is változok.
    Másnap feljött hozzám bnőm, ígéretet tett, hogy őszintén fog válaszolni a dologra.
    Mondom mikor találkoztál legutoljára a volt barátoddal? Válasz: Hónapokkal ezelőtt, nem tudja megmondani. Mondom de mégis, csak tudod nagyjából, 1 hónapja? 2? Májusban? Válasz: Jóval május előtt.
    Megbukott.
    Aztán elmeséltem neki, hogy tudok a vele kapcsolatos dolgairól, május 8.-án találkoztatok este 8kor. Mondom mi van ha én este mégis kiszaladok hozzád és meglátom a kocsiját? Válasz: Veszekedés.
    Ezután nyomtam neki a dumát, hogy de én mindent elmondok mikor, kivel, hova megyek, azt hittem nyílt lapokkal játszunk. Erre csak helyeselni tudott, meg annyit, hogy sajnálja, nem akart megbántani.
    Pontosan így bántott meg.
    Annyiba maradt a beszélgetés mert mennem kellett angoltanárhoz, mondtam neki, hogy délután folytatjuk. Átmentem hozzá, kérdezi van még ennek értelme? Én meg kb így: :Y
    Mondom magamba még ő akar szakítani, meg ő van megsértődve.
    Mert, hogy már ő se bízik bennem, meg ha megy valahova azon fogok görcsölni, hogy kivel találkozik.
    Hosszas beszélgetés után (hülye fejemmel) én javasoltam neki, hogy kezdjünk tiszta lappal (ennél már csak az lett volna jobb ha még bocsánatot is kérek). :W
    Ő pedig azóta úgy viselkedik mintha semmi nem történt volna.
    Bennem pedig ott a tüske. Ha az eszemre hallgattam volna akkor otthagyom.
    Lehet csak blöffölt ezzel az egész szakítással kapcsolatban, mert nála van egy olyan, hogy ha megbántják vagy valami rosszul esik neki napokig nem lehet hozzászólni vagy csak egyszerűen nem válaszol. Most meg.... ahhoz képest, hogy még a gépét se bízza rám, mert "túrkáltam" jól leültetett valamelyik nap a gépe elé, hogy csináljak amit akarok amíg ő készülődik.

    Ja és nála aranyszabály, hogy amikor van barátja nem találkozik ex baráttal.
    Exének azóta van barátnője, május 9.-én volt az utolsó naplózott, azóta nem beszéltek.

    Azt hiszem "röviden" ennyi.

  • bandus

    veterán

    válasz .:Kristian:. #24911 üzenetére

    szerintem elkúrtad. mostmár tudja, hogy úgymodn bármit megtehet veled, ha ezt elnézted neki. bizalom nélkül meg felesleges az egész.

    a másik meg az, hogy barátnő telefonjáan nem túrkálunk. nekem legalábbis sosem fordult meg a fejemben,és amúgysem illő dolog. msn-en meg ugye kikapcsolhatja a naplózást :U

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

  • .:Kristian:.

    addikt

    válasz bandus #24912 üzenetére

    a másik meg az, hogy barátnő telefonjáan nem túrkálunk.

    Nem túrkáltam. Ő írt sms-t előttem, sms listán meg szemet szúrt a név. Utána rákérdeztem, mikor letagadta akkor mutattam meg neki.

    Hagynom kellett volna?

    Kikapcsolhatja, de inkább jelszavazta. én meg tudtam a jelszavát

  • bandus

    veterán

    válasz .:Kristian:. #24913 üzenetére

    említhettem volna akár az msn logokat is. nekem eszembe se jutna, hogy belenézzek. meg az sem, hogy ő megnézi a telómat, vagy az msn logokat. nem mintha lenne takargatnivlaóm, de nem is ez a lényeg, hanem a bizalom :K

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

  • .:Kristian:.

    addikt

    válasz bandus #24914 üzenetére

    Normális esetben nekem se, de mikor titkolózik, meg letagadja akkor az már gyanús. Meg úgy voltam vele, hogy jobb nyitott szemmel járni, ha nem találok semmit akkor tényleg nincs mitől félnem és lehet tényleg én reagáltam túl. Sajnos találtam.

  • Csakénvagyok

    őstag

    válasz .:Kristian:. #24915 üzenetére

    Úgy sem. Mint ahogy mondod, ha véletlenül észreveszed akkor is gondolkozz el rajta hogy megéri e rákérdezni, nem valami ártatlan dologról van szó, ha meg is kérded, megpróbálod óvatosan. Ugye a bizalom megszerzése a legnehezebb, én bizalom nélkül el se tudom képzelni.

  • .:Kristian:.

    addikt

    válasz Csakénvagyok #24916 üzenetére

    Szerintem ha olyan ártatlan lett volna az a dolog akkor elmondja.
    Mindent meg szoktunk beszélni, tudja mikor, hova, kivel megyek, én is tudom (vagyis azt hittem, hogy tudom) de erről nem tett említést, úgyhogy csak arra tudok gondolni, hogy nem volt ez a találka olyan jelentéktelen.
    Természetesen normálisan, emberi hangnemben kérdeztem rá, nem sértően, nem bántóan.

    Ha nem kérdezek rá felemészt teljesen.

  • Bubu79

    addikt

    válasz .:Kristian:. #24911 üzenetére

    Kérj tőle bocsánatot és húzd fel a pacskert.

    Ez a csaj hülyére vesz, mert tudja, hogy megteheti. Egészen addig elvisel, míg nem talál mást - az exét, vagy mást - utána pedig páros lábbal kirúg ( majom+inda szindróma ).

    Keress mást.

    [ Szerkesztve ]

    "In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

  • Thusor

    őstag

    válasz bandus #24910 üzenetére

    Hát jelenleg most ott tartok, hogy a mai durcijával, ami egyébként teljesen alaptalan volt...mert kiforgatta a szavaimat, annyira megbántott, mert azt mondta, hogy mivel szeretném Őt látni akkor küld majd egy fotót, ami felér azza mintha találkoznánk és átölelném.

    Annyira megbántott hogy rácsaptam az MSN-t, szerintem nálam jelenleg itt szakadt el a cérna...se telefon, se MSN, se SMS-t nem fogok neki küldeni, majd ha felfogta hogy mennyire megbántott és abbahagyja a szavaim kiforgatását, és az álandó durcizást akkor majd felkeres ha akar ha meg nem akkor felfogtam hogy nem túlzottan szeret. Én hiába szeretem, ha mindig minden szavamban keresi a kiforgatni valókat és bedurcizik aztán tőlem várja a bocsánatkérést. Szóval most itt tartok.

    Azért remélem, hogy hamar túljutunk ezen mert nagyon hiányozna ha nem lenne az életemben, bármennyire makacs és lobbanékony, durcis természete van nagyon szeretem.

    AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

  • tildy

    nagyúr

    válasz Thusor #24919 üzenetére

    Nők.... :( :(((

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

  • Csyppa

    senior tag

    válasz tildy #24920 üzenetére

    Nők...

    "Basically, a computer is a very fast moron."

  • Thusor

    őstag

    válasz tildy #24920 üzenetére

    Hát igen, nem nagyon tudok kiigazodni rajtuk :$

    Én se vagyok künnyű eset, ezt jól tudom. De a barátnőm nagyon könnyen megbántódik, és már tényleg ott tartok, hogy semit sem merek neki mondani mert már attól félek hogy mikor harapja le a fejem, és durcizik be újra.

    Volt egy olyan eset a vizsgaidőszakban, hogy nagyon sokat tanult éjjelbe menőleg, így ki is fáradt. Szerettünk volna együtt lenni a vizsga utáni napon de annyira elfáradt, hogy már MSN-ezés közben is elaludt, így azt tanácsoltam neki, hogy inkább aludjon, pihenjen...majd talizunk miután pihent. Ezen annyira megsértődött, hogy én nem is szeretném vele tölteni az időt, hogy napokig azt hallgattam hogy nem is szeretem vele tölteni az időt. Pedig szerintem én nem is akartam semmi rosszat, csak egyszerűen jót akartam, hogy tudjon pihenni.

    Hát most csak annyit tudok tenni, hogy várok..aztán majd kiderül hogy kezdeményezni fogja-e a talit, hogy beszélgessünk. Vagy van valakinek jobb tanácsa hogy mit is kellene tennem az ügyben, hogy jobban megbízzon bennem, és hogy valahogy meg tudjam vele értetni, hogy egyáltalán nem esik nekem jól hogy sokat kiforgatja a szavaim és alaptalanul bedurcizik és hogy ennyire lobbanékony természetű?

    AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

  • tildy

    nagyúr

    válasz Thusor #24922 üzenetére

    Tévedtem, ez nem igazán felnőtt női viselkedés. De ez alapján sem lehet feltétlenül megítélni.
    Majd jön Orsolya, és mondja itt az okosokat, de észrevehető , hogy a női ciklus változásával mely oldalukat mutatják a nők. Ha azt mondod ez a fajta viselkedése nem mutat ciklikusságot, hanem mindig jelen van: na az nem jó előjel.
    Viszont ha úgy ismétlődik rendszeresen, hogy köthető a ciklusához, akkor egyszerűen a hormonok okozzák.

    Figyeld meg:)
    Nálunk bevált ;)

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

  • Thusor

    őstag

    válasz tildy #24923 üzenetére

    Hát ciklikusnak nem lehet mondani...minden héten megbántódik valami, jó valamikor van rá oka, de sokszor nincs..vagy kicsi ügyeken sértődik meg. Egyszer beszélgettem vele erről a ragaszkodás és hiányzás dologról vele, akkor azt mondta, hogy régebbi kapcsolataiból adódik, hogy kételkedő, és nem tud annyira ragaszkodni mint én, hogy már egy hét alatt is megérzem ha nincs mellettem a párom. Azt mondta, hogy már sokat csalódott...ezt én megértem de akkor is nagyon bosszantó, hogy ennyire durcizik velem..és hogy nem bízik bennem. A problémáit sem osztja meg velem, ha segítségem felajánlom elutasítja...arra hivatkozik mindig hogy egyedül is meg tudja oldani.

    Hát nehéz ügy...de én kitartó vagyok, nem szeretném elveszíteni, mert ennek ellenére is nagyon szeretem...amit már nagyon sokszor megemlített Ő is, hogy mennyire kitartó vagyok pedig mellette nehéz egy párkapcsolat...hát most már tudom mire gondolt ;). Meg ami tényleg nagyon fájt, hogy azt mondta, hogy 1 évig is kibírná úgy hogy nem hinyoznék neki, na meg ami tényleg nagyon kiverte nálam a biztosítékot annó, beszélgettem vele a nagy Ő-ről, hogy hogyan képzeli is el...és én őszintén bevallottam neki hogy ki tudja lehet hogy neke Ő a nagy Ő, erre határozottan azt felelte hogy nem hinné..és szerintem ez is baj lehet hogy Ő nem veszi annyira komolyan a kapcsolatunkat, egyáltalán nem tervez előre mint ahogy Én szoktam...határozottan mindig fel is melegeti hogy álandóan előre tervezgetek.

    [ Szerkesztve ]

    AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

  • The DJ

    addikt

    válasz Thusor #24924 üzenetére

    Hát barátom, nem lehet, hogy ugyanazzal a nővel járunk mindketten? (Természetesen csak viccelek :) ) Ugyanis az írásaidat olvasva teljesen a saját helyzetem ugrott be, a nő jellemvonásai is megegyeznek, és én is hasonlítok hozzád a ragaszkodásommal.

    Csak nálunk még ott van a távolság is, az őt féltő szülők, szintén a makacssága és pontosan ugyanez a dolog, hogy nekem egy hét alatt hihetetlen mód tud hiányozni, míg én ezt fordítva nem érzem ilyen intenzívnek. Persze a távolság miatt nem tudunk minden nap találkozni, de ha rajtam múlna még azt is meg tudnám oldani. De mindig van egy olyan érzés bennem, hogy csak én erőltetem és ha csak arra várnék, hogy ő hozza fel, akkor eltelne a nyár találkozás nélkül. Ugyanakkor meg tudom és érzem, hogy szeret, minden nap átbeszéljük mikrofonon a hajnalt, ő kéri, hogy beszéljünk, ha nem vagyok gép előtt, akkor meg telefonon vagy ha nincs más sms-ben.

    Most viszont én is nagyon odavagyok. Pénteken találkoztunk, születésnapja volt, vittem neki egy kis meglepetést, a Duna parton átadtam neki, nagyon romantikus volt, annyira örült neki és ettől én is boldog voltam. Összebújtunk, romantika, ölelés, ami csak kell. Talált a táskájában egy papírcetlit, azt mondta ír nekem valami szépet, de csak otthon nézhetem majd meg. Leírta, belecsúsztatta a zsebembe és eltöltöttünk még pár kellemes órát. Azóta már ezerszer elolvastam a cetlit, fejből tudom a szöveget, és most is itt van előttem. Ráírta mennyire örül, hogy ott vagyok mellette, hogy mennyire tetszett neki a meglepetésem és hogy nagyon sokat jelent neki, hogy vagyok. Ja és persze, hogy nagyon szeret, bár nem tud olyan jól bánni a szavakkal, ahogy én. A gond csak az, hogy azóta nem beszéltünk... Péntek este nem voltam itthon, ezt tudta is, gondoltam ezért nem keres. Szombaton sem sok időt töltöttem idehaza, de hagytam neki üzenetet és sms-t is írtam, hogy hiányzik. Semmi válasz. Na mondom nem baj, biztos nem látta meg vagy pihen. Hagytam neki üzenetet msn-en hogy ha esetleg feljönne vagy beszélni akarna velem csörgessen meg és visszahívom. Elmentünk bulizni, de nem tudtam élvezni, mert egyfolytában a telefont néztem. Természetesen hiába. Hajnalban hazajöttem, hátha vár a gép előtt üzenet. Nem várt. Ma pedig olyan dolgok történtek velem, amiket már nem nagyon tudok egyedül kezelni. Családi gondok és egyéb problémák, nem ide tartozik, a lényeg az, hogy nagyon szükségem lenne valakire, akivel beszélhetnék. Írtam neki ma is egy sms-t, hogy hol van elveszve, aggódom, adjon életjelet. Semmi. Elvittem édesanyámat a sürgősségire, az autóban várva, gyomorideggel megpróbáltam felhívni, hogy legalább ő nyugtasson meg. Nem vette fel. Azóta eltelt 2 óra és semmi reakció. Persze nyugtatgatom magam, hogy nem vitt telefont, nincs otthon. De ez nem rá vall. Hihetetlen cefetül vagyok és sajnos nem csak emiatt :(

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

  • kisboxi

    tag

    Hát, ismét egy hatalmas pofára esés következett be. :O
    Szépen indult minden, de utána valahogy teljesen megváltozott velem szemben, én meg ezeket elmondtam neki és nem nagyon díjazta. Lehet bennem van a probléma, mert abszolút nem tudom elviselni, ha hülyének néznek. Ezek után, ismét felerősödik bennem az, hogy egyszerűen nehezemre esik megbízni az emberekben. Elgondolkodtam, és lehet ez van megírva hogy egyedül maradok. :O

    "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."

  • Thusor

    őstag

    válasz kisboxi #24926 üzenetére

    Hát szerinem én a részemről a fél karomat is oda adnám, ha meg tudnám érteni a női gondolkodást...akkor talán én is jobban boldogulnék a kapcsolataimban :$

    AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

  • kisboxi

    tag

    válasz Thusor #24928 üzenetére

    Valahogy én is így vagyok ezzel. De megérteni soha nem fogja sztem senki. Egy normális kapcsolat már nekem se ártana.

    Boxer001: Feladni, ááááááááááááá, dehogy. Csak most egy csöppet ki vok.

    "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."

  • Csakénvagyok

    őstag

    válasz .:Kristian:. #24917 üzenetére

    Csak te ismered azokat a bizonyos MSN beszélgetéseket, így te tudod megállapítani hogy ártatlan, esetleg viccelődös beszélgetés volt. Sőt, miért ne találkozna az exével, istenem, ha azon múlik hogy elhagy, hát kinek kell ilyen?

    Az egy dolog hogy emberi hangnemben próbáltad megkérdezni, de mégis te turkáltál a magánéletében. Szabadságot kell hagyni az embernek, hogy ne vágyon rá.

    Viszont ha te úgy veszed ki hogy ő csupán hülyít, hát rövid úton küld el oda ahonnan kijött.Persze beszéld meg vele a dolgokat, de ha látod hogy ködösít, olyan csajjal nem éri meg maradni. Ha nincs ló, jó lesz a szamár is, még lel magának egy lovat. Vagy mindkettőt

  • Thusor

    őstag

    Végül felkeresett MSN-en a barátnőm és röviden közölte hogy a hétfőt egyedül tölti mert sok dolga van...eddig rendben is van. Aztán kérdeztem hogy akkor kedden talizunk, közölte akkor is dolga van...akkor mondtam hogy szerdán, erre azt felelte hogy ne nyúzzam. Enyhén szólva ezek után Én biztos nem fogok programokat tervezni és kérdezgetni Őt hogy mikor ér rá, ha még időt sem akar rám szakítani. Egyre jobban az az érzésem, hogy ezekkel a durcikkal el akar üldözni és kerül engem. De nem tudom miért. Amikor rákérdeztem hogy kerül-e akkor azt mondta hogy ilyen kérdésre nem is válaszol.

    Valahogy azt érzem hogy így ez a kapcsolat nem lesz valami hosszú, ha Ő nem tud túl jutni ezeken a dolgokon, én meg már nem tudom ezt nyugodtan tűrni.

    AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

  • TexT-BoY

    addikt

    válasz Thusor #24932 üzenetére

    dobd ki, hamar, amig nem kezded el végleg emészteni magad, már rajta vagy azon a bizonyos szar uton.

    HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

  • proof88

    addikt

    válasz Thusor #24932 üzenetére

    lehet elfoglalt ember és mostanában amúgy sincs jó passzban

  • Ticsi.

    csendes tag

    válasz Thusor #24932 üzenetére

    De mondd meg neki, hogy szeretnél vele komolyan elbeszélgetni. Nagyon fontos lenne, hogy találkozzatok, s akkor meg tudnátok beszélni, hogy mi az oka ezeknek a dolgoknak. Ne félj megkérdezni, ha megint hisztizik, vagy durcás lesz, akkor meg mi értelme az egésznek? Nem lehet úgy élni valakivel, hogy semmi komoly dolgot nem beszéltek meg.

    [ Szerkesztve ]

    :) ‎" A nevemet tudhatod, de az életem nem ismered! Hallhattál arról, hogy miket tettem, de fogalmad sincs róla, mit és miért csináltam. " :)

  • TexT-BoY

    addikt

    válasz proof88 #24934 üzenetére

    ugyan már, barátnőm jövőhetén 4 német órán lesz, az anyját műtötték ezért elég sokat kell otthoni munkákat végeznie, közben holnap 3barátnője látogatja meg, kedden pedig egy nagyon jo barátja jön külföldről, szombaton reggel pedig már a repcsin lesz német ország felé... Mindezek mellett, minden nap szakitani fog rám időt, ha többet nem 20percet.
    Mutass elfoglaltabbat... Ja és persze dolgozik minden nap, pénteken pedig Miskolcra megy.

    HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

  • .:Kristian:.

    addikt

    válasz Bubu79 #24918 üzenetére

    Találhatna mást, sok fiú udvarol neki (eredménytelenül).

    Csakénvagyok: Szabad ember, nem szoktam beleszólni abba, hogy mikor, hová, kivel megy. Egyszer nem mondtam még neki, hogy ne menj. Viszont azt elvárom, hogy tudjak róla.
    Kikértem azok véleményét is akik nap mint nap találkoznak velünk, ő szerintük nincs akkora jelentősége. Idézek: "Látszik rajta, hogy szeret"
    és akik ezt mondták azok az én családtagjaim.

    hejjj... szar dolog néha a szerelem.

  • ádyz

    addikt

    Hmm, feljött tesómhoz, este kérte vigyem haza, mondom oké, ennyi belefér.

    Letettem a házuk előtt, csókkal köszöntünk el. :)

    Remélem jó dolog sül majd ki belőle.

  • Csakénvagyok

    őstag

    válasz .:Kristian:. #24937 üzenetére

    hejjj... szar dolog néha a szerelem.

    Hej bezony mondom néked hogy igazad van

  • Lirion

    addikt

    Üdv :D, megjöttem a balcsiról, cool volt. :D

    Thusor: szakítanod kell. Egyértelmű. A lány semennyire nem tisztel téged, a kép küldős beszólása ezt világosan jelzi neked. Nem érdemli meg, hogy időt szakíts rá..
    A ragaszkodásból pedig talán vissza kéne venni. Nagyon nem jó, ha megfojtod az állandó jelenléteddel a lányt. Nem uralkodni kell felette és állandóan ellenőrizni (jajj hogy vagy, jajj mit csinálsz sms-ek..), ilyesmire senki se vágyik.

    .Kristian:.: ugyanazt tudom mondani, mint fentebb: dobd a csajt. Nem csak a tisztelet hiányzik, de a bizalom is, a kontroll is teljes mértékben a lánynál van. Meg akarod magad alázni előtte? Ha a válaszod nem egy határozott igen, akkor szakíts..
    Az viszont iszonyú pofátlan és bunkó lépés volt, hogy elolvastad a naplófájlokat, de legalább szarul jártál vele, most már lépj tovább ezekkel a tapasztalatokkal. Legyél lazább, szard le, hogy kivel mit dumál a csaj és ne hagyd, hogy dróton rángassanak és csak a testedet használják. Sokkal rosszabb benne maradni egy olyan kapcsolatban, amiben szenvedsz és negatívitásba taszít, mint kilépni belőle.

    [ Szerkesztve ]

  • Goose-T

    veterán

    válasz Thusor #24932 üzenetére

    Nagyon úgy tűnik, hogy ő már csak az exbarátnőd. Tipikus szituáció, nincs bátorsága és/vagy gerince ahhoz, hogy kimondja a szakítást, amit már egyébként eldöntött, ezért téged próbál olyan helyzetbe hozni, hogy megtedd a végső lépést. Elég sok nő szokta ezt csinálni. A helyedben nem nagyon kommunikálnák vele, ha magától nem keres, akkor bele kell törődnöd, hogy vége.

    Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

  • Pörp

    senior tag

    Van csajom :)

    Na a helyzet az hogy sikerült elég részegre inni magamat egy hete egy buliban. Arra emlékszek, hogy ott téblábolt előttem, odamentem táncolni hozzá, és gyorsan le is kaptam :) Egész éjszaka együtt voltunk utána, én meg király gyereknek éreztem magam naívan... :D
    Az első randin (immáron én józanul) kiderült hogy nagyon nem voltam király gyerek :), hogy büdös alkoholszagú voltam, cigiszagú voltam, és keresztbeállt a szemem is. Meg még állt aminek állnia kellett azon az estén, és így már értem miért térdelt folyton a lábam közé... :) Ezen kívül a nyelvem is mélyre szaladt, ami miatt inkább ölelgetni próbált... :)

    Valami mégis tetszett neki bennem, és nem vette ezeket olyan komolyan, azóta is ezen poénkodunk, és együtt vagyunk úgy néz ki... :)

  • lorcsi

    veterán

    válasz Pörp #24942 üzenetére

    pfff...micsoda csaj lehet :F
    tisztára olyan mintha az első neki esterr részeg büdös diszó megefelet volna neki és tök véletlen te voltál az

  • Csakénvagyok

    őstag

    válasz Pörp #24942 üzenetére

    Grat!

    Mondjuk nem szeretem az íjmódon felszedett csajokat, mert hát ugye, akit könnyen kibeszélsz a bugyijából azt más is könnyedén ki tudja .

  • Pörp

    senior tag

    válasz lorcsi #24943 üzenetére

    Á nem kell aggódni, egyik haverbarátnőm legjobb barátnője, korábban is össze akartak hozni minket, meséltek rólam neki előtte jó dógokat :) , szóval csak emiatt nem küldött el aznap éjjel a francba, meg utána józanul pár randin bizonyítottam.

    Csakénvagyok: Nem beszéltem én ki őt semmijéből sem, nem adja ám könnyen magát, csóknál több nem volt köztünk.

    [ Szerkesztve ]

  • tibi666

    senior tag

    tibike egy új apartmanba költözött, ahol van wifi, ezért most írok egy pár sort.
    vasárnap délután találkoztunk a csapattal székesfehérváron, majd innen indultunk hétfő hajnalban le montenegróba.

    régi baráti társasággal, összesen 10-en.
    köztük van a legjobb barátom, aki történetesen csaj, és kisgyerekkorunk óta ismerjük egymást. csak éppen pécsen él, ami hozzám nincs közel, évközben nagyon ritkán tudunk találkozni, csak telefonon tartjuk a kapcsolatot.

    szóval jó hosszú utazás után megérkeztünk, szállást is találtunk. és elmentünk kajálni egy étterembe. igazából minden este ezt csináljuk, lényegtelen. de mi a barátnőmmel minden este szakadtunk a társaságtól és ketten szórakoztunk tovább. rengeteg dolgot meg kell beszélnünk, stb.

    a többiek már kezdtek is csipkelődni péntek reggel, hogy vajon megint miért hajnali háromkor mentünk vissza az apartmanba. ettől függetlenül péntek este is szakadtunk. beültünk a kedvenc helyünkre, és úgy 2 körül indultunk vissza, de úgy döntöttünk, hogy kimegyünk még kicsit a kikötőbe. kimentünk, leültünk a mólóra és nem egészen 5 perc után azon vettem észre magam, hogy a legjobb barátom (aki mint írtam, csaj, ráadásul igen szép és csinos) karjaiban vagyok és őrülten csókolózunk.

    tovább nem jutottunk, de ez egy kellemes fél óra volt. neki ugyanis van egy kapcsolata, egy éve tart már, de a évi közös nyaralásra maximum a baráti körön belül házasodottakat, vagy kapcsolatban élőket hozhatják az emberek, ez nem a vadidegenekkel való turbékolásról szól. erről akkor nem beszéltünk, hanem hazaindultunk, de azt mondta, hogy nagyon szép emlékekkel fekszik most le aludni.

    reggel már kicsit más volt a dolog, kicsit távolságtartóbb volt, aztán kiugrasztottam a nyulat a bokorból, bántotta, hogy úgymond szemét volt a pasijával. nagy mi lenne ha-ba nem kezdtünk, mert az ország két ellentétes végén élünk. én mondjuk biztos vagyok benne, hogyha nem ez lenne, akkor már a feleségem lenne.

    egyelőre most úgy vagyunk, mint a csók előtt. augusztus végén megyünk madonna koncertre együtt, és valószínűleg jön még a nyár végi kirándulásra is, ahová más csapattal megyek.

    egy dologra mindenesetre nagyon jó volt ez a csók. visszatért az önbizalmam, hogy engem nem csak a pénzemért szerethetnek a csajok. ő ugyanis konrétan leszarja, jól menő jogász, semmi szüksége nincs az én pénzemre. gyerekkorunk óta ismerjük egymást, nem pedig abból az időből, amikor már mindketten hülyére kerestük magunkat.

    meg arra, hogy megnyugodjak. nem érdekel a munka (bár jelenleg is egy a tőzsde, és az emberi elme közötti kapcsolatról szóló könyvet olvasok), és leálltam a töménytelen piálásról. ma még nem ittam egy korty alkoholt sem.

    megyek lassan, mert nagyon hívogató a kék tenger itt előttem, a napon 42 fok van, muszáj vagyok lehűteni a testemet.

  • tildy

    nagyúr

    válasz tibi666 #24946 üzenetére

    Azzal azért óvatosan ha párja van. :U Khm...

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

  • orbano

    félisten

    válasz tibi666 #24946 üzenetére

    na végre valami jó hír :) tildyre meg ne hallgass, nem számít az a kapcsolat, főleg ha 1 éves. inkább magadra vigyázz, nehogy beleszeress. egyébként azon ne csodálkozz, hogy ilyenkor már távolságtartóbb: a bűntudat erősen játszik ilyenkor egy nőnél. ha esetleg kezdeni akarsz valamit vele, feledtesd el vele, hogy van pasija, hogy Te ki akarsz kezdeni vele. ha kettesben vagytok, úgyis elkezd hozzád vonzódni. ha pedig jobb vagy, mint a pasija, egy idő után erre rájön. ha nem, akkor meg nem.

    A vér nem válik VAZZE!™

  • Lirion

    addikt

    válasz tibi666 #24946 üzenetére

    Hát én nem értem ezeket a képzelt meg bebeszélt problémákat. Ekkora bullshitet, hogy messze él.. ezt te se gondolhatod komolyan. Két kőgazdag embernek nehogy már 200 km okozzon problémát... Felköltözik hozzád és kész vagy találkoztok eleinte hétvégén, péntektől vasárnapig az 3 nap, heti 3 nap egy induló kapcsolatban bőven elég együttlét és majd később meglátjátok, mi lesz. Én nem tudom, mennyit keresel, nem is érdekel, de azért elmondanám, hogy havi 140.000 ft-ból is élnek magyarországon 4 fős családok, vagy még kevesebb pénzből.

    A pasija meg ne érdekeljen, nem vagy te szeretetszolgálat. Ha jobban érzi magát a lány veled, akkor csak jót teszel vele, hogy elszakítod a jelenlegi pasijától.

    [ Szerkesztve ]

  • kisboxi

    tag

    válasz tibi666 #24946 üzenetére

    Ebben az ügyben Lirion kollégával értek egyet. Az csak egy dolog, hogy pasija van. Ha már veled jobban érzi magát, mint a pasijával akkor ott már vmi nem stimmel. Csak egy tanács ne foglalkozz a pasijával, próbáld minél többet keresni (persze, csak akkor ha tényleg úgy érzed), és beszélgetni vele, esetleg sűrűbben találkozni. A távolság meg valóban csak egy bebeszélt probléma.

    "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."

Aktív témák