Hirdetés

Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Kidus #11178 üzenetére

    Akkor szokott bukni a dolog, ha az egyik fel ugy erzi, joval tobbet ad, mint amit kap, es egy ido utan nem latja ertelmet a dolognak, vagy eppen megunja a hanyagoltsagot ( testi, lelki, barmilyen... ), es mashol probalja meg kielegiteni

    Vagy éppen akkor bukik, ha hiába kap meg párjától sokmindent, hiába törődik az ővele , hiába szereti , ha bizonyos dolgokat , amire ő vágyna nem tud megadni. (MErt fizikai lehetetlenség).
    Tudod, hiába az aranykalicka, ha a madár szabad akar lenni és repülni akar.

    Orsi: Orsi ez változó. Van úgy, hogy az ember azért csalja meg a párját, mert a kapcsolat eleve hamvába holt, nem is szeretik egymást , és tényleg jobb lenne ha vége lenne blablabla , és van úgy is, amikor igenis puszta törődéshiányból .

    És van az, mikor törődésre vágyik az egyik, a másik meg tesz rá nagy ívből (mert ő meg a saját dolgával van elfoglalva ) , és ha a törődésre vágyó az nő, a férfi meg az, aki magára figyel (mert problémái vannak satöbbi ) , akkor még kommunikációs problémák is bejátszhatnak. A férfiak ugyanis -talán ezt a topikot kivéve ;] ;] - nem szívesen beszélnek érzéseikről, problémáikról. És ilyenkor -utólag persze- jön az, hogy mindkettő azt mondja, hogy "de te nem figyeltél rám". No igen, de néma gyereknek anyja se érti a szavát. Sőt még az is lehet, hogy bár próbálták a problémákat megbeszélni, valahol elsiklottak egymás mellett.

    Nehéz dolgok ezek.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Aktív témák