Új hozzászólás Aktív témák
-
appel
őstag
válasz aizen92 #6200 üzenetére
ha csak ez kell, akkor van egy jó xposed modul: No Lock Home
-
qltsar
veterán
Srácok, ezzel lehet kezdeni valamit, hogy ne lehessen feloldani a telefont ilyen könnyen, csak a zárolóminta helyes megadása után? [link]
Ha lehúzom a statusbar-t, és a quicktile-okról megyek bárhova, felold, ha jött valami noti, statusbar lehúz, és belépek a programra, és utána egyből kimegy az asztalra, ha jött email, sms, sikertelen hívás etc, amit kirak a lockscreenen lévő widgetem, akkor is elindul az adott program, és utána az asztalra rak vissza...nálatok is ilyen ez?
edit: most vettem észre, hogy ha ilyen gesture-lockot adok meg, akkor a security-nél sima slide marad meg, ez bug lehet, vagy így működik? Áttettem patternre, ott nem engedi lehúzni a lockscreent, de nekem a gesture kellene ugyanazzal a működési elvvel, ahogy a pattern-lock is működik.
[ Szerkesztve ]
-
LeadZeppelin
tag
Két nap folyamatos mókolás után révbe értem. Mahdi legújabb + hellscore lett a szerencsés, miután ennek lett a legjobb sebesség/funkcionalitás párosa. Stock a leggyorsabb ez biztos, utána a purity aztán a miui. A PA s CM egyformán negyedikek s utána még futottak a többiek is. Érdekes volt ez a kísérletezgetés, és abszolút tanulságos volt.
-
NTonee
veterán
válasz LeadZeppelin #6206 üzenetére
A LiquidSmooth romot érdemes még kipróbálni. A 3.1 stable verzió hibátlan, Slukk r36c cm kernelével kiváló.
-
A navigációs gombjai a telefonnak nem működnek. Bekapcsoltam, elvileg érzékeli a telefon, hogy odaérintettek valamit. A neten azt írják, hogy hardveres a baj.
Ez tényleg így van? Ha igen, akkor mit kell kicserélni? elég csak az érintőt?A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Paca2
senior tag
csak egy kérdés...
használja vki a s2w+s2s vagy a DT2W funkciókat?
jelenleg CM11, trickstermod, pure r36cm
a s2w+s2s jól működik, kivéve ha skypeolok, (leszámítva h a skype lényegében használhatatlanul szar alapból)
mert akkor mindig elindul egy rakás minden... gondolom nagy a fülem és hozzáéra DT2W viszont tényleg nem jó, eleve a leírással ellentétben bárhol lehet klikkelni (ez mondjuk nem baj, sőt) de ami baj, kiszámíthatatlan h mennyi kopp kell, és akkor is felébred előb-utóbb simire ha az (s2w) ki van kapcsolva...
persze az is megoldás lenne ha működne rendesen a bekapcsoló gomb...
cserélt már vki gombot? erre van gari? stb....köszi
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Paca2
senior tag
köszi a válaszokat!
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
NTonee
veterán
válasz LeadZeppelin #6213 üzenetére
itt elérhető:
https://drive.google.com/folderview?id=0Bw_EjKoRy3dZNHpESVNqbFJ3cDA&usp=sharing#list
a romban az updater sem működik, tényleg nem elérhető az eredeti letöltési oldal.
szerk: a legfrissebbet (3.2 nighty 07.21) itt is linkelték:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54299903&postcount=1808bakker... nem lehet linkelni és egy halom más sem működik nálam :S
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Franco r210 [link]
-
qltsar
veterán
-
Eclips21
őstag
hát nem lettem boldogabb XD nem működik a stability test. Hiába állítom be a governor-t ondemand-re :S így csak max frekvencián tudom tesztelni az UV-t, de meg bukott -175mV-nál XD, fura mert mindennapi használatra működik, de stability testel már nem, így marad a -150mV
(#6226) qltsar F2FS mennyire észrevehető?
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
azért annyira lelkes nem vagyok XD
más: esetleg nincs valami doksi vagy csak nem tudja valaki mennyi a max feszültség amit lehet adni a procinak hosszútávon károsodás nélkül? mert AK kernel tudja a 1,9GHz-et és alap feszen futtattam egy stres testet 1,5-1,9 között és simán stabil volt és a hőfok se volt eget rengető.
-
Eclips21
őstag
válasz #59070464 #6233 üzenetére
Stability Test ezzel ha ondemand állítod a telót végig tudja tesztelni az össze frekvenciát.
-
mihione
őstag
SOS help kéne felment legfrissebb 4.4.4 carbon franco 210-el de valamiért nincs térerőm,fczik üzenetekre és minden simme kapcsolatos beállításra hol lehet a gond?
Előtte ment egy 4.4.4 factory image is full gyaluvalLenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
helltp
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem piszkálgatni a nexus 4-emet és nagyon mozgatja a fantáziámat az Ubuntu Touch. Valakinek van ötlete hogy CWM-ből telepíthető zipet honnan szedjek? xda-n csak 1-1,5 éves postokat találtam csak, használhatatlan linkekkel.
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
-
helltp
aktív tag
Csak ki akarom próbálni, MultiRomot még sohasem használtam ezért akartam CWM-ből. Na meg azért mert 2 napomba telt mire lett egy olyan recovery-m ami működik is és tud telepíteni Miui-t.
Amúgy valakinek van sejtése hogy Miui alatt miért nem megy a hellscore?
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
-
mm89
őstag
válasz mihione #6242 üzenetére
nagyon merül. De nagyon! mostanival még kis játékkal is megvan min 3,5 óra, az újabbakon nem nagyon ment 2,5 fölé. Ebben van non-intrusive call ui. Az újabb hajlamosabb volt beszaggatni.
Nyilván mondanom se kell, hogy ugyanazok az appok, ugyanaz a felhasználás.
Az L- t várom, tetszik pár újítása, de a stock nekem szegényes..Art.:
Nekem lassabb volt mint a dalvik. A boot idő is több volt.[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mihione
őstag
En most tartok 4 ora 18 perc kijelzoidonel es meg van 27% hatra Igaz csak 2g-n voltam es egesznap wifin 12 oraja toltes nelkul ,raadasul az elso ciklusnal jarok miota fentvan a rom nem biztos h pontosan jelzi ki na meg az akku is zsir uj sose volt fullra meritve meg
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz aizen92 #6246 üzenetére
Tessék lássék!
Volt benne 15 perc telefon,böngészés,rendszer belakás,gmail...számomra általános használat.Ja és aktív s2w mert már nagyon megszoktam és baromi kényelmes (power gomb nincs már a toppon )
Asszisztens off,Helymeghatározás takarékos,fényerő auto.[ Szerkesztve ]
-
hudyfiu
senior tag
Mondjuk így nem nehéz. Kár hogy órákat kell telefonálnom egy nap. ☺
-
mihione
őstag
válasz hYpErKe #6249 üzenetére
Wifi nelkul nekem se birja igy 2g-n olyan 3-3,5 ora kijelzoidot lehet csinalni mondjuk ebbe volt jatek is.
Most vagyok 67%-on 1ora kijelzovel 11 oraval lajti hasznalattal.Igy ket napot ki lehetne huzni vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest