- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
válasz bodoraudio #4295 üzenetére
Az nagy hiba, ha nincs benne hiba
Biztos van csak keresni kell.
Köszi(#4300) nLali:
Nem mőködik, mert valamelyik feature miatt nem megy de nem foglalkoztam vele. Már nem is fogok ugyanis megy a rom-ba egy download manager menü. Abban benne lesz az xposed is. Valamint gapps-ok stb-k(#4302) bodoraudio:
Van olyan verzió, amelyik tökéletesen megy ART alatt is.(#4301) Scooter74:
A dirty flash az az amikor data törlése nélkül csak wipe cache és wipe dalvik-cache-t törölsz, majd flash-elsz.
Így nem lesz adatvesztésed.₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Paca2
senior tag
válasz Slukkica #4303 üzenetére
tetszik, de nem bírtam alá működő (szinkron) google naptárt varázsolni (több fajta KK gapps) ill.. play-ről
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Scooter74
őstag
Köszi mindenkinek!
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
mtcob
senior tag
Látom jött ki új Slim
A kérdés az lenne, hogyha Slimről váltok, és dirty flashelek, lehetnek problémák?
Mert ha nem muszáj, nem backupolnék egyesével le mindent egy full wipe miattJa és nem tudom melyik a legújabb pureKernel, jelenleg nekem a r17 van fent, valaki tud linket adni a legújabbhoz?
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz Slukkica #4307 üzenetére
bejegyzést tudok, csak nem szinkronizál... ill. elso megnyitáskor pár fc, pedig full wipe volt rom előtt... na mindegy majd még teszek próbát...
csak a gyári naptárt használom, nem külsőt
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Paca2
senior tag
a beállításokban, a google fiókban meg sem jelenik a naptár, csak a pl a böngésző, címtár
-
NTonee
veterán
Lehetnek problémák, de rom frissítésnél azért annyira nem jellemző. A stable release megjelenésekor én inkább full wipe után raknám fel, de mehet a dirty flash is. Persze előtte azért illik recoveryben egy backupot csinálni legalább.
Slukk legutóbbi kernele (ami a weboldalon van) az r19. Ide kéretik bökni.[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Akkor felteszem full wipe-al, nem kockáztazok inkább, neki is állok backupolni, az időmbe belefér csak kedvem nincs sok hozzá
A weboldalas linket köszi, már be is tettem a kedvencek közé, így legalább nem kell mindig linkeket kérni itt a topikban, mivel látom ha jött ki új kernel[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
Egy kis OTG nyalánkság:
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Scooter74
őstag
válasz hYpErKe #4324 üzenetére
Örülnék neki ha sikerülne és megjavulna a telefonod. Az a fránya os elmehetne végre valahára aludni mert szerintem itt mindenki már neked drukkol.
Slukkica mesternek nem lehet valami ötlet vajon ha ez nem jönne össze?[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
válasz hYpErKe #4329 üzenetére
Akkor ezek szerint darál még mindig az OS?
Mennyit zabál?
Nekem Slimen az OS 5%-t már ha bent a listában mert van olyan, hogy nem is látom csak a Rendszert az meg olyan 5-10% között van napi szinten.
Esetleg annyi, hogy Slimet nem próbáltad?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
GAthersw
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki valami működő megoldást 4.4.2 alatt, hogy az exchangel szinkronizált email kliens kötelező jelszavas feloldását meg lehessen kerülni, lehessen simán csúsztatással feloldani a telót?
-
NTonee
veterán
válasz GAthersw #4331 üzenetére
xposed framework + Exchange Security Bypass
-
LevyKee
tag
Letölteném slukkica rom-ját de nem megy a link ha valakinek megvan feltenné valahova
KitKat-TSM_4.14_mako_signed.zip
Üdv : Levy -
nLali
őstag
-
Slukkica
őstag
[link]
Feltöltöttem még egy host-ra!
Jó flash-elést₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
atillaahun
veterán
OS darálásra én is szívesen látnék már valami megoldást. Holnap jön már a 3. Rom újrahúzás (kernelből is jön majd a 3. féle), de kétlem hogy attól függene. Mint a másik topic-ban nemrég osztottam meg lassan már egy 1 hónapja állandósult nálam a probléma, bár 'csak' WiFi-vel van jelen, hogy letölt nekem napi kb. 5 MB-ot ez a mocsok. 3G-n viszont teljesen jól viselkedik, olyankor az akkustat-ban be se kerül a listába. Szóval abszolút logikátlan ez az egész szar.
[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
válasz atillaahun #4347 üzenetére
Én madhi-nál sohasem tapasztaltam OS darálást, ha a saját kernelével használtam.
Nincs kerítés.
-
randras_83
addikt
Ez amúgy tényleg egy szemét dolog. Pl nálam a kezdeti daráláson kívül sosem volt számottevő, mindegy hogy stock vagy custom romot tettem föl... Ez kicsit hasonlít a Windows megmagyarázhatatlan hibáira.
https://www.flickr.com/randras83/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest