- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz atillaahun #4551 üzenetére
Az a baj csak hogy az a Notifications barnal jelez ilyenkor, azt már próbáltam. Várom még az ötleteket, de lehet holnap kiprobalom az Omnirom - ot akkor.
-- PSN_ID: GerY2123
-
tomiii007
senior tag
-
tomiii007
senior tag
-
NTonee
veterán
válasz tomiii007 #4557 üzenetére
én most az asus márkaszervizzel beszélgetnék el egy csöppet, de nem túl kulturált módon. Majdnem kifizettettek velem egy 108ezer forintos alkatrészcserét, amivel pont semmire nem mentem volna, mint ma kiderült. A szervizben meg csak szét sem szedték megkeresni a hibát, rávágták, hogy vga döglött. Itthon érdekesen működnek a szervizek.
(#4556) mod: szankcinálni = szankcionálni[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
-
eastsider
nagyúr
jah ez vlaami gamer cucc? nem is tudtma, hogy ilyen is van az asusnál. 90%_ban gagyi gépeik vannak játékra meg nem notit vennék (persze ha nincs más gondolom azért lett ez.. de az asus az gagyi marad )
inkább egy dell precision vagy elitebook W series. jah azok simán teljesítik ezeket a paramétereket és még van supportjuk isnormális, NBD gari dellnél stb... és ott olyan a szerviz hogy na.....de ez nem az a topik
[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
válasz eastsider #4559 üzenetére
Azért én most a HP-vel verekedek, mert minden áron számlát akarnak a garancia érvényesítéshez, pedig s/n alapján benne van a rendszerben. Le is kérdezhető, meg is mondták, hogy még több, mint 2 év a garancia, de számla az kell. Minek? Elhagytam, elégett, stb :-) (egy 400k-s HP Elitebookról van szó) (anno Lenovonál nem volt ilyen gondom)
-
NTonee
veterán
válasz eastsider #4561 üzenetére
az N és G szériás asus gépek jók szoktak lenni, a többit én is messzire kerülöm. Ez a G a gémereknek szánt sorozat, bár én inkább úgy tekintek rá, hogy ezzel akármit csinálhatok. Játékra valóban asztali lenne a legjobb megoldás, de mivel nálam nem ez az elsődleges célja a gépnek, így maradt a notebook, ráadásul otthon erősen helyhiányban is szenvedek. Viszem a gépet mindenfele magammal és tetszik, hogy ha éppen rám jön a hoppá, akkor akár játszhatok is, mert full hd felbontásban szakít rajta minden.
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
OMG melyik szerviz ez? óriási nagy különbségek vannak
én kb 2x gariztattam az elitebookomat (egyszer a renew gépemen cseréltettem ki ingyen a billt magyarra, aztán meg nem pattant be a zsanér, azért kaptam full új kijelzőt, meg fedlapot. új bill, új lett az alja a gépnek. új alaplap, mert nem tudtam kikapcsolni a bios jelszót...)
ez albacomp szerviz volt pécsett...
én áttértem DELL-re, különböző okok miatt. a garijuk is pl sokszor jobbNTonee: óóh az más. szerintem nagyon ronda és batár és látom milyen rossz anyagból van az oldala (képen úgy tűnik)- tuti nem porfestett magnézium
nekem a telemax a lezárt bootloaderes telefont nyitottan adta vissza (új alaplap) ennyit erről (g-nex szintén)
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz eastsider #4565 üzenetére
ronda és batár? Na jó, ez igaz , de akkor te még nem láttál MSI gémer gépet. Annál giccsesebb borzalmat még nem sikerült szülnie senkinek. Egyébként a Lenovo sem lehet túl büszke az aktuális, hasonló felhasználásra szánt gépére [link]. pfujj.
De egyébként van előnye is annak, hogy ekkora dög. Rendkívül masszív és időtálló szerkezet, bár nem magnézium vázas ez tény.
na mostmár offolás vége. -
eastsider
nagyúr
egyik csoporttársamnak volt valami hasonló.. az MSI az még ASUSnál is alja amúgy
fúú ez még féénylik is.. WHY
hát igen, a latitude 6420-am kis filigrán valami ehhez képest (magnézium az alja, kerete, váza, teteje aluminium,kijelző mögött magnézium merevítés... és 2.x kg. kicsit már bánom, hogy nem 13"-st vettem helyette. de ez van otthon meg dokkolón van, rajta lóg a U2212H és kész. jah és passzívba elmegy egész nap -
hYpErKe
tag
válasz eastsider #4565 üzenetére
HP notiknak nyomtatóknak a javításáról/garanciáztatásáról tudnék mesélni én is kicsit, egy rakat szar az egész, több évig szervizesként csináltam őket. Ha garancián túl volt a javítás mindenkinek kapásból ajánlottunk új gépet vagy mi bütyköltük meg valahogy, mert nevetséges áron adta az alkatrészeket és a szállítási határidő is nagyon komoly volt......
A HP-nál egyedül amit szívből merek ajánlani mindenkinek az a szerverek a magasabb kategóriás pc-k na azok tényleg nagyon tutik és alkatrész ellátottságuk is megfelelő, szervizelésük is gyorsan megy.Pixel --> Pixel 7
-
eastsider
nagyúr
válasz hYpErKe #4568 üzenetére
EliteBook. a többi kuka (de a többiből is csak üzleti kategóriást érdemes...konzumer vackokhoz félek hozzányúlni...)
ha szükségem lenne PC-re és megtehetném tuti valami kész konfigurációt választanék (pl az említett HP-k vagy DELL-ek közül... összerakosgatást meg hanyagolnám...)
na de már nagyon offolunk
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz hYpErKe #4553 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, hogy megnézik e és ha igen akkor bele kötnek e!
Azt tudom, hogy karira a feleségemtől kaptam egy multifunkciós HP nyomtatót, és ahogy néztem most már az is ilyen háztól házig garanciás lett, mint a samsung.
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
heidricha
őstag
válasz gery2123 #4552 üzenetére
Úgy van, a háttérben csengő hívás, az nem tesz ki ablakot. Elvileg - bár ilyet eddig nem is láttam a Nexus ROM-okban.
A non-intrusive az nem teljes képernyőn, hanem alul egy kis ablakban jelzi a hívást, ott lehet felvenni, vagy elutasítani. Régebben ha itt fogadtam, akkor átváltott teljes képernyőre, de pár hete ez a Carbon-ban mintha megváltozott volna, ha pl. navi közben hívás jött, felvettem a kis ablakban, és maradt a navi, a hívás ment a háttérbe - ahogy ennek mindig is lenni kellett volna.
Egyszeri élmény, de remélem, nem csak álmodtam!
Egyébként, ha a hívás a háttérben jelez, és a notin lehet felvenni, akkor is, fogadáskor teljes képernyőre vált, ami szerintem oltári baromság, de korábban el kellett fogadnom, mert nem találtam ellene semmit.
-
heidricha
őstag
A gyári tárcsázót használja bárki is?
Nem lenne rossz, de a szín választása kriminális, és a gombokon a betűk olyan picik, hogy ezzel a gyenge kontraszttal pl. autóban tutira nem látom - ha ezeken lehetne állítani, nem biztos, hogy kellene külső tárcsázó, bár semmiképp volt kidobott pénz az exDialerPro.
-
adabra
senior tag
Tárgytalan. 4.2.28 -as MIUI-TSM ROM -mal már működika a Screen Off and Lock
-
SamS20
senior tag
Mivan Francoval?
Miért nincsenek új kernelek? Mostanában nem nagyon követtem a n4 alakulását -
heidricha
őstag
válasz tomiii007 #4582 üzenetére
Valójában nem tudom. Mahdit szerettem, talán a lock noti miatt váltottam. Mahdi azóta új (active display van ugyan, de lock noti mintha most sem lenne), a Carbon is bővült valamennyit.
Sztem halo nincs a Carbonban, tegnap kerestem egy darabig. A 4.3-asban lehetett, vagy csak simán nem találom, bár a Carbon extrái nagyon jól össze vannak gyűjtve, meg szokott lenni, ami létezik.
Akksi ügyben továbbra sem hiszem, hogy a ROM jelentősen változtatna. Kernel valszeg okoz különbséget, de inkább a standby oldalon, ami meg mindegyikkel nagyon jó nekem. A beállítások, appok is, de maga a a ROM szerintem nem. Szerintem.
-
qltsar
veterán
válasz heidricha #4571 üzenetére
Ez szerintem Slim-ben a legrosszabb..., ott olyan a hívás, ha éppen tapicskolsz a képernyőn, hogy a notibarra kirakja éppen üzenetnek, hogy ki hív, és le kell húznod, majd utána tudod elutasítani vagy fogadni. Legalább akkor már rakná ki alulra, ahogy a többi ROM többségénél megvan oldva :/.
-
itanczos
senior tag
Sziasztok!
Nemrég ugrottam bele egy nexus 4 vásárlásba.
Régesrégen az elsők között készítettem magyar nyelvű romot, még anno a HTC Hero-hoz.
Azóta bealmásodtam, de nem hagyott nyugodni az android világa...Szóval, most CM11 rom van a gépen, amivel van pár problémám!
- A csengőhang nem megy át a BT fülesre és autós kihangosítóra. Csak az eszköz alap csengőhangja szól, míg a telefonon a beállított.
- A CM11-ben már van hívás szűrés a "Csendes órák" beállításainál. De ha bekapcoslom, hogy csak a kedvencekben szereplők tudjanak olyankor hívni, akkor gáz van: a telefon mégis csörög, és a "Telefon alkalmazás leállt" üzenetet kapom!Próbáltan a friss nightly-t is feltenni, de ott is ezt csinálja...
Használja valaki a fenti funkciókat?
Szép napot!
[ Szerkesztve ]
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim (ha van): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
heidricha
őstag
válasz itanczos #4595 üzenetére
Eleinte lendületből (merthogy a ZTE Blade-en a CM volt fenn rendszerint) itt is tettem egy próbát CM ROM-mal, de rá kellett jönnöm, hogy 4-5 féle custom is van, ami jobb nála, nem is kicsivel. Ez ugyan régen volt, egy jó darab ideje nem próbálkoztam azon a fertályon.
Semmiképp nem beszéllek le róla, ha szereted, hátha lesz olyan is, aki használja, és tud válaszolni érdemben!
Amúgy meg Üdv újra a klubban!
-
heidricha
őstag
Ennek is lehet előnye, de szerencsésebb lenne kapcsolható módon, az biztos. Régen a CM ROM-okban volt ilyen, csak a Blade olyan lassúcska volt, hogy a Navi mellett vagy le tudtam húzni a notit, vagy nem. Pedig pont az lenne a lényege, hogy az ilyen alkalmazások ne tűnjenek el egy hívás miatt, mert az drámai tud lenni - és tuti, hogy akkor jön hívás, mikor még nem látom, hogy pont melyik sarkon kell fordulni, de már csak mp-ekre vagyok tőle.
-
itanczos
senior tag
válasz heidricha #4596 üzenetére
Köszi az infót!
Nekem a profile és a "csendes órák" kellene. Meg az automatikus fényerő testre szabhatósága, mert a gyári nekem túl sötét.
(Sok jó tulajdonsága mellett ezt is szerettem az iphone-ban, hogy simán a csúszkával lehetett az automata görbéjét módosítani az aktuális fényviszoknál.)
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim (ha van): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
heidricha
őstag
válasz itanczos #4598 üzenetére
Ez mind benne van a legtöbb főzött ROM-ban. Nekem pl. a Carbon jött be, de a többi elterjedt rendszerben, amit mostanában kipróbáltam, is benne volt. Mahdi, Slim, Omni. A fényerőt állítani egyrészt lehet egy csuszkával globálisan, van egy érzékenység hozzá, vagy lehet tételesen, az egyes lépéseket is, ha minden kötél szakad.
Vagy automata fényre ott a YAab. Sztem jobb, mint bármely hangolható beépített.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest