Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pete_21

    addikt

    válasz pete_21 #41918 üzenetére

    Az az érdekes, hogy játék közben nem csinálta azóta sem, filmnézésnél annál inkább.
    Legutóbb amikor beakadt, elég hosszú időre beakadt, kb. fél-1 percre -> és az Eseménynaplóba is kerültek bejegyzések. Úgy tűnik, hogy hálózati illesztő okozza a problémát. Ilyen bejegyzések kerültek az eseménynaplóba:
    "The network interface "Intel(R) Ethernet Connection (2) I219-V" has begun resetting. There will be a momentary disruption in network connectivity while the hardware resets. Reason: The network driver detected that its hardware has stopped responding to commands. This network interface has reset 1 time(s) since it was last initialized."
    "Intel(R) Ethernet Connection (2) I219-V
    Network link is disconnected."

    A hálókártya csatlakozójánál a pöcök, ami rögzíti, le van törve sajnos - megigazítottam a csatlakozót, jobban bedugtam a gépbe. Azóta egyelőre nem csinálja... Lehetséges, hogy a kimozdult hálózati csati okozta a gondot...? :F Láttunk már furcsaságokat az IT világában, de ez nálam dobogós lenne... :)
    Közben letöltöttem az Intel oldaláról a legújabb hálókártya drivercsomagot, ha megint csinálná, letörlöm ami fent van, és felteszem az Intel oldaláról letöltöttet.
    Köszönöm a segítséget és véleményeket.

Új hozzászólás Aktív témák