Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibitabi

    tag

    válasz sketchifun #19260 üzenetére

    Szia!
    Tényleg nincs vírusirtó a gépeden? Akkor ezt figyeld! :K
    Egyszer régebben már eléggé akadozott a gépem és újra feltettem az XP-ét, tényleg elég nyűgös volt kivárni amire a végére ért, de meglett. Elkezdtem szépen mindent bekapcsolgatni ahogy megszoktam. Valami drivert feltelepítettem ami elindította a böngészőmet, majd megnéztem pár dolgot a böngészőmben és azt vettem észre, hogy 100%-on pörög a proci, szinte semmit sem tudtam csinálni olyan lassú lett. Egy "svchost.exe" nyomult keményen. Párszor újraindítottam a gépet és 100%-on ment az az svchost.exe. Sejtettem, hogy vírus, de akkor már hiába raktam fel irtót, nem segített. Újra kellett telepítenem az XP-t, 3 órán belül kétszer (tök jó móka.....)
    Másodszor már az első dolog amit feltelepítettem az avast vírusirtó volt, és nem is jelentkezett az előzőleg kikapcsolhatatlan svchost.exe. (És egyel kevesebb is volt belőle a feladatkezelőben.)
    - Szóval beszippanthat a gép friss 20 perc -es XP-vel is vírust!
    Amúgy, ha sűrűn újraindul a géped, akkor szerintem a táp haldoklik, mindenesetre nem tesz jót főleg a winyónak. Esetleg minden alkatrészt vegyél ki és rakd vissza. Ha nem javul, akkor tápos (,mint a csibe). :B

Új hozzászólás Aktív témák