Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jdeutsch

    tag

    válasz adabra #56403 üzenetére

    Szép napot Neked és mindenkinek!
    "Senkit nem ösztönöz energiatakarékosságra... "
    Ezt így kategorikusan kijelenteni véleményem szerint ostobaság!
    Miért ha 37,-Ft-ért kapja valaki az elektromos energiát az talán nappal is világítani fog? és ha 70,- ért akkor nem? /bármennyit is kell kifizetni, az az egyénnek minden esetben kiadás !!!/
    A magam részéről igenis kicseréltem mindent LED-esre, a régi energiazabáló hűtőt úgyszintén, szigeteltem az épületet, nincs medence fűtés, jakuzzi, nincs télen kánikula a lakó térben, -mivel kellene még takarékoskodni? (Pedig még szaldóban vagyok.)
    Fogjátok fel végre, nagyon sok család él még az országban akinek a 37,-Ft kifizetése is gondot jelent, ( a 70,- Ft pedig maga a csőd!) Gondolod hogy, több esetben véletlenül vezették be a "kikapcsolási moratóriumot ? Nem telik neki semmilyen fejlesztésre, máról -holnapra éldegélnek. (írhatnám tengődnek!)Kissé kisarkítva: az általatok "szajkózott" piaci gondolkodás azok számára elfogadható akik megengedhetik maguknak az "efajta uri huncutságot", de akik számára az élet elviselhetetlenné, kilátástalanná, /lehetetlenné / válik azok számára nem marad más, mint a "kasza és a vasvilla". Számukra nincs más alternatíva. Megszerzik maguknak amire szükségük van, egyszerűen nincs veszíteni valójuk! Na ezt kell elkerűlni, mert az már az anarhia.
    De ez már ismét politika!

Új hozzászólás Aktív témák