Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    Sziasztok,

    tanácsra lenne szükségem.
    tavaly augusztusban mint oly sokan Én is megrendeltem a rendszerünket, egy állitólag több mint 10éve üzemelő cégtől. 6kw-os rendszer, 10kw-ra bővithető huawei inverterrel, az ára 2,8millió körül volt.

    idén január 10-én kaptam meg az MVM/Elmü engedélyt. Hozzáteszem az azt megelőző időszakban egyszer sem keresett a cég, de gondoltam van munkájuk bőven nem hajt a tatár télen.

    eljött az értesitő, felhivták a jobbik felem, azt mondták 1-2hét és jönnek (ezt az engedélyt intéző lányka mondta, és úgy tünik, Ő független a cégtől.) vártam két hetet, felhivtam az üzletkötöt, mondta keressem másnap, másnap kerestem nem vette fel, köv nap kerestem nem vette fel, felhivtam az engedélyt intéző lánykát, hogy mivan, rá 5percre hivott az ügyintéző. Innen jön a "vicces rész" azt mondta, hogy annyi van, ne ijedjek meg, de ha szerződést bontok a céggel (akinek az ütletkötője), és átmegyek hozzá, akkor 6,2kw-os rendszert tud kiépiteni nekem. Mondtam, hogy nem változtatnék a dolgon, mert van egy aláirt szerződésem, meg amúgy is...oké-oké semmi gond, akkor marad az eredeti, rákérdez mikor tudnak jönni. Ez péntek volt, rákövetkező kedden hivom, hogy mivan...hát beteg, de mindjárt visszaszól...vissza is hivott, hogy hát-ő izé, nincs inverter, és nem is tudják mikor lesz...DE ha átmegyek hozzá, akkor akár ma kijönnek felrakni. Kérdezem, hogy garancia, egyebek, ügyintézés...ohh a garancia amúgy is gyártói lenne...hát mondom, hogy nem egészen, mert ha gondom lenne, én nem a huawei-el szeretnék ügyetintézni, hanem azzal aki ezt felrakta, meg amúgy is szerződésem van, .....meg én nem szeretem az ilyet, ha ennyire lojális a cégével, akkor vajon velem is ugyanilyen lenne-e.
    Feleségem unokaöccséék is itt csináltatták meg (ők kb 3-4héttel korábban adták be, és dec10-óta már termelnek felfelé), kértem tőlük egy másik számot. Azt mondták, ezen a héten, va köv héten lesz inverter, aztán jönnek...ez múlt héten volt, most már ott sem veszik fel a telefont.

    A szerződésben 30nap határidővel vállalták a szerelést, ami ma jár le. Ha bontom a szerződést, szerintetek mással ennyiért, viszonylag gyorsan (néhány héten belül) megoldható a dolog?

    köszi
    oxox

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák