Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #32577792

    törölt tag

    válasz LOTR #1295 üzenetére

    Hát figyelj, nem akarom ezt tovább húzni, mert felesleges. Működik a dolog, ha az ismerős bankáraid nem tudják, akik ezzel foglalkoznak, az nagyon nagy gáz. Még akkor is ha náluk nem volt olyan, mert a terméket ettől még tudniuk kell(ene). 15 évig foglalkoztam hitelezéssel, elástam volna magam, ha az ügyfél megkérdez és hülyeséget válaszolok neki. Azzal nincs gond, ha nem tudsz valamit, de azt határozottan ne tudd és mond is meg, majd mond meg neki, hogy mikorra fogsz adni biztos információt! - mondtotta ezt kedven biztosítási trénerem.(nő).
    Csak azért ne válassz tanácsadónak valakit, mert sikeres a ping-pong labda gyártásában, mikor neked íjászatban kell VB-t nyerni :) - nem, ez nem tőle van, hanem tőlem -
    Kaposvár ha jól emlékszem ugye? Sok MFB pont van, jelentkezz be pár helyre, ugyanazokat kérdezd meg, és válassz aszerint, hogy hol állnak hozzád kedvesen és szakszerűen. Ez a Te célkitűzésed, a Te terved, és végső soron a Te hiteled lesz.
    Még egy amit mondottam: mivel ez egy nulla thm-s hitel és állami, tehát nem kereskedelmi bankos, nyűg mindegyik számára, de ettől még kötelező csinálniuk, ahol ezt legkevésbé érzed rajtuk, az lesz a jó számodra.
    Én sem voltam elégedett a saját ügyintézőmmel, ha nincs az erős hátszelem, bizony panaszt nyújtottam volna be ellene. De sajnos rutintalanok, én voltam az első nála, aki online nyújtotta be a kérelmet. ( :W :W :W )
    Egyébként érdemes pl. itt is megkérdezni, ami már telepített is ilyeneket, többet is. Talán, mint ajánlattevő és kivitelező is szóba jöhet, talán több tapasztalata van, talán van energetikus akivel "össze dolgoznak". Én örültem volna, ha a kivitelezőmnek nem nekem kellett egy feltételes szerződést elé tenni, vagy megcsinálni helyette pár dolgot. De sokaknak ez új és szokatlan. Nagyon sokan dolgoznak a NER rendszerben, ahol elé nyomják a szerződést, írd alá, csináld osztjónapot.

Új hozzászólás Aktív témák