Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kirkri

    addikt

    válasz atosz #10102 üzenetére

    Szerintem a régi már legalább 5 éves típus, gyanítom ez az oka. Két jelentős szempontot írtam is feljebb, amit a konkurencia már megvalósított, ezzel nagyobb szabadságot adva az egyedi kialakításoknak. Egy ilyen gyorsan fejlődő iparágban 5 év hosszú idő, gondolom a fejlesztések egy jó részét meg tudták oldani szoftveresen, de egy idő után a "vashoz" is hozzá kell nyúlni.
    Nem vagyok inverter szaki, két napja kezdtem el összeszedni az infókat a témában, előtte semmilyen napelemmel kapcsolatos témában nem tájékozódtam. Ráadásul pályaelhagyó villamosmérnökként, visszaolvasva a hozzászólásaimat itt a topikban, magam is szégyenkezem, hogy a kW, kWh, kWp mértékegységeket olyan összevisszaságban és helytelenül használtam, hogy rossz látni. :B (Nem "ér" most visszaolvasni, ha eddig nem szúrt szemet. :D )

    A SAJ-t néztem, nagyon hasonlóak az értékei, mint a Huawei L1-nek, szóval akár azt is választhatnám. (Mondjuk a WiFi az csak opcionális a SAJ esetén) De nekem valahogy nagyobb a bizodalmam gyártóként a Huawei felé, már csak a méreténél fogva is. (Aztán még az is lehet, hogy az invertereik WiFi modulján keresztül hackelik meg a fél világot. :DD )

    21 éve a Prohardveren! ™

Új hozzászólás Aktív témák