Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DigitXT

    félisten

    válasz kcsa #15161 üzenetére

    Ez mondjuk annyira nem lep meg így utólag olvasva mindent: az olaj ken és tömít is, szárazon tényleg lehet, hogy nem volt meg a kompót, és azért forgott könnyen.:R

    Egy dolog viszont nagyon fura: szerintem az ilyen mértékű olajszegénységnek régen érződnie kellett volna. Anno jártam a kis Majával sokat, sajnos kevés olajjal, s jelzett, ha már a baj elkezdődött. Erőtlenedés, akadozás formájában. (Nyilván kopás is történik ilyenkor, nem kicsi...) Rátöltöttem, és ment tovább, különösebb problémák nélkül. Habár, annál tudott volt, hogy két pofára zabálja az olajat. Nyilván a "hosszú nívópálcás nyár" se javított rajta: alapvetően az volt a baj, hogy ha betekerted a pálcát a helyére, úgy jónak mutatta a keveset is.

    A kompótos HSZ amúgy csak poén volt (runner örökzöldje), nem gondoltam, hogy igaz is lehet. Már csak azért sem, mert én még egyetlen egy, egy éjszaka állásban elkopott hengert se láttam. Ha meg már egy ideje kopik, akkor megintcsak érződnie kellene a rendellenességnek már előtte. Nagyon fura, hogy borzasztóan kevés olajjal pöcc-röff, meg jól is megy, nem melegszik túl, erre másnap hidegen nincs kenés, és nem indul. De hát nem vagyok szerelő, szóval nem jelent semmit, hogy én ilyet még nem pipáltam.:))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák