Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nethooligan

    tag

    Üdv!
    Ez a Voda nem százas...
    Tudom, én vagyok a hülye, de hagytam lejárni a hűségidőmet. Kijött az első számla, majdnem hanyatt estem 21.970 helyett 32.357 Ft lett. Ebben az emelkedésben a hűségidős és hűségidőn kívüli árkülönbözeten felül benne van, hogy elvették a Family kedvezményt. Persze ez csak hosszas kalkulálás és számolgatás után derült ki, a számlából még véletlenül sem látszik.

    Kapcsoltam, és kötöttem egy újabb év hűséget, erre a mostani számlában megint elvették a Family kedvezményt.

    Mondom csak felhívom őket, hogy mégis mit számláznak össze-vissza, erre az ügyintéző elmagyarázta, hogy nem volt megszakítás nélküli hónapom x. hó 6-tól y. hó 6-ig, így jogosan nem jár a Family kedvezmény. Ezek normálisak? Több éve folyamatosan van előfizetésem, de azt mondja, hogy mivel tarifacsomagot váltottam, így nem folyamatos.
    Ha simán lejár a hűségidő 15-én, és újabbat kötök csomagváltással (mert persze addigra mindig új csomagjaik vannak), akkor bukom a Family kedvezményt.

    Hát gratulálok nekik, az utolsó évem a Vodánál, ezek után viszem máshova.

    Az már csak hab lesz a tortán, hogy "elfelejtették" kiküldeni a számlaértesítő e-mailt (ÁSZF-ben benne van, hogy ki kell küldeniük), így még az e-pack kedvezményt is bukni fogom, mert nem fizettem ki időben a számlát.

Új hozzászólás Aktív témák