Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • OnePlus Pad Pro lett a Pad 2

    ma Az Ace 3 Pro mellett a OnePlus csúcstabletje is bemutatkozott, az új készülékeket eSIM-es OnePlus Watch2 és Buds3 kíséri új színárnyalatban.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • nonsen5e

    addikt

    Üdv!

    Velencei-tó és környékén (Sukoró, északi part) történt valami antenna downgrade?
    Tavalyról idénre a sebességek is gyengébb lettek, a latency nőtt (speedtest szerint - átlag 50-60ms), de egyik sem esett vissza annyira, hogy indokolná, hogy miért van HATALMAS késleltetés (játszhatatlan szintre) a játékokban, és homokórázik és timeoutol sok weboldal.
    Érdekes, hogy tavaly amikor elfogyott a 12GB adat, még lassítva is stabilabb és megbízhatóbb volt a kapcsolat, mint most lassítás nélkül.
    Összefoglalva: tavaly nagyon jó és korrekt volt a mobilinternet, idén kritikán aluli. (hetek óta ilyen)

    Egy R209-Z routerem van, eleinte arra gyanakodtam, de az előző R205-ös router, <valamilyen ZTE> usb stick és telefonon keresztüli megosztással is ugyanilyen gyenge a kapcsolat, 2 laptopon és 2 telefonon próbálva.

    Értem én, hogy a garantált az a 0/0, de az ÁSZF szerint egy szavam se lehetne ha szó szerint a semmiért fizetném a havidíjat, mert egyedül a semmi a garantált?

    D4 klán: HunPH - invért privát rám

Új hozzászólás Aktív témák