- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz elfelejtette #19950 üzenetére
Pfeh.. Szomorú, hogy még mindig van ilyen.
Mondjuk korábban, asszem ITCafe-n volt hír róla, hogy írtak ki pályázatot arra, hogy mindenhol elérhető lehessen a szélessávú internet, bár, hogy ebből mikorra lesz bármi is..
Ezért húz fel az, amikor lényegében valaki nyíltan lehülyézi azokat, akik mobilnetet használnak otthon, mert abba már nem képes belegondolni, hogy előfordulhat, hogy nincs más.
Véleményem szubjektív...
-
neo-geo
aktív tag
válasz Atikusz #19942 üzenetére
Kivételek azért vannak mint ahogy hackeeeee is írta. Én szeptemberben hoztam tőlűk köszönet programra egy Lg Optimus black-et 14-ezer kápé 2év aláírás, és akkor még 6000ft havidijjal+ 2600ft törlesztővel. Ez 44-be fog megállni az akkor 80-90 ezres telefon. Azért az nem rossz szerintem. Gondolom ha most bontanék akkor a kűlömbséget meg ki kellene csengetni nem?
[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
elfelejtette
veterán
válasz hackeeeee #19951 üzenetére
Hát igen, csak én már tavaly ősszel voltam személyesen is náluk, jeleztem nekik a problémát lakóhely szerint, hogy ha már kiadok az internetért 6k-t, akkor elvárnám a minőséget, erre azt a választ kaptam, hogy az idén márciusig tartó hálózat fejlesztés a mi környékünket is érinti, tehát javulni fog a szolgáltatás itt is. Hát nem javult semmit...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz hackeeeee #19956 üzenetére
Még novemberig. De most már fel akarjuk mondani, az asszony beszélgetős előfizetését pedig át akarjuk váltani feltöltősre, mivel már a csőd szélén állunk anyagilag, és egyelőre a kajára is úgy kell összekuporgatni a lóvét, mióta viktorka elvette a minimálbérünk után járó adókedvezményt.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz janes1976 #19957 üzenetére
Plusz üzletben is lehet erre információt kérni, hogy pontosan, hogy van.
Kiemelt szintnél is ajánl fel részletfizetést, bizonyos készülékekre.
(#19958) elfelejtette: Pfeh, szomorú.. Mondjuk az már nem sok, utána max utána kell nézni, hogy más szolgáltatóknál mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
iday
aktív tag
válasz elfelejtette #19950 üzenetére
Milyen eszközzel netezel amugy?
Tudja 900Mhz-en a 3G-t?3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
-
janes1976
őstag
-
pit stop
addikt
Bár nem aznap, hanem 2 nappal átkötés után, de én is megkaptam új tarifacsomagról értesítőt
És online ügyfélszolgálat is megjavult, és hűségmentesen kiírja újat
Nem is tudom ki emlegette már 8 évet, de én is pont annyi ideje vagyok már nálluk, most látom..
Arról csak nekem nem sikerült semmit sem találnom, hogy mennyi időnek kell eltelnie, hogy idő alapján dobjanak feljebb egy szinttel (kiemelt vagy vip)?[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz pit stop #19965 üzenetére
Nem időtől, hanem befizetett összegektől függ. ÁSZF-ben benne van, csak pontosan nem tudom, hogy melyik mellékletben.
Röviden, mondjuk osztható csomagnál, ha 3 SIM van az osztható csomagban, akkor, 6 hónapi számla összegét átlagolni kell, és az átlagot el kell osztani ebben az esetben 3-mal.
Ha ez az összeg több min 8000Ft, akkor kerül az ügyfél kiemelt szintre.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
janes1976
őstag
válasz pit stop #19965 üzenetére
Na de várjál az se 6 hónap, mert a szerződéskötéstől kezdve kell számolni a 6 hónapot, így nézi a rendszer. 6 havonta nézi a számlákat. Most zaklattam az ügyfélszolist ezzel az előbb.
Megkérdezed az ügyfélszolist hogy nála mi van írva, mióta vagy ügyfél, mert a kártyás is beleszámít. Mondd egy dátumot és onnan számolsz 6 hónappal. Nekem pl. most hogy kisebb csomagba váltok legkésőbb januárig kell telót venni ha akarok, mert a rendszer visszasorol klassziknak.
Persze, 20e számlát fizetget, VIP lesz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
pit stop
addikt
válasz hackeeeee #19966 üzenetére
Alapból valóban azt írja oldal is, és én is úgy gondoltam, hogy idő alapján nem becsülnek meg ennyire - inkább hogy mennyi pénzt hagytam már nálluk.
Viszont honlapon ez van:
"A készülékkedvezmény mértéke két dologtól függ. Egyrészt attól, hogy
• hány éve vagy Vodafone-os, illetve hogy
• átlagosan mekkora a számláid összege nálunk.Ennek alapján soroltunk be a három szint, a Klasszik, a Kiemelt, illetve a VIP valamelyikébe. Az hogy melyik szegmensbe tartozol, hónapról hónapra változhat a költéseid alapján. A kedvezmény mértéke az egyes szintektől függően változik: minél régebb óta vagy Vodafone-os, annál olcsóbban vásárolhatsz új mobilt."
Ezen kívül viszont sehol semmi infó ilyenről, csak itt eléggé kihangsúlyozzák időt is
Elhiszem hogy ÁSZF-ben nincs, csak akkor nem kéne ezt is írni.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
janes1976
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz pit stop #19969 üzenetére
Igen, az a köszönetprogramra vonatkozik.
Ha klasszik szinten vagy, akkor évenként 500Ft, ha kiemelten, akkor már évenként 1000Ft jár, és így tovább. Szal végülis, van benne igazság.
(#19970) janes1976: Kiemelt szinten igen, klasszikon 500Ft.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Z0C!
őstag
nos asszony volt a Vodánál. Családiból(3előfizu+1feltöltősből) lett = 2 flotta + 1 előfizu(kedvezményes) + 1 feltöltős...20perc alatt gond nélkül végbe ment a történet..
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
pit stop
addikt
válasz janes1976 #19970 üzenetére
Amilyen különbségek vannak szintek között lehet megéri az árát - annak aki készüléket tervez.
Na ezt a 8 éves dolgot nem értem én sem Főleg hogy telefon képes megadni tudtommal, legalább egy kiemelt - ha nem volt nagyobb zűr azzal az ügyféllel.
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
MODERÁTOR
Egy kicsit itt keveritek a szezont fazonnal
Köszönet program:
klasszik: 500ft kedvezmény minden eltöltött év után (8000Ft havi számláig)
kiemelt: 1000Ft kedvezmény minden eltöltött év után (8000 és 20e között)
vip: 2000ft kedvezmény minden eltöltött év után (20e fölött)készülék kategóriák:
alap, klasszik, kiemelt, vip, top s, top m, top l (ezek pedig a havidíjadtól függnek, minél nagyobb csomagod van, annál magasabb kategóriában vagy - ettől itt lehet eltérés, ha sokat beszélsz)részletfizetés pedig vip kategóriától van és nem a köszönetprogram szinttől
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
sifarr
senior tag
válasz hackeeeee #19914 üzenetére
Ideje lenne lassacskán Nekik is felvilágosítani a népet, hogy mi is lesz, vagy mi nem.
Vagy, szépen megvárják, míg lecseng a Vodafone bejelentésétől számított 15 nap, aztán majd utána.
Miért várná ki a két T, hogy lecsengjen a 15 nap? Már írtam, hogy ezalatt csak pár tízezer bontás lehet a vodánál. Ennyi "átcsábítandó" ügyfélért nem érdemes várniuk az emeléssel.
Ha a 2 T hallgat és minél tovább hallgat, az azt jelenti, hogy a nem emelést fontolgatja.(#19924) hackeeeee: De mi az, hogy lenyelik? Nem nyelik le bakker...
Már leírtuk többször.. Nem tesznek szivességet azzal, hogy esetlegesen nem hárítják rá az ügyfélre...
Nem gondolod át alaposabban ezt a kérdést.
Ugye a vodának van 2,65 millió előfizetője. A fele kártyás, nincs hűség, bármikor elmehet. A másik fele számlás, ez 1,3 millió előfizetés.
A számlások mondjuk átlag 2 évente vesznek hűségre telefont. Ha átlagosan ritkábban, akkor ez csak jobban igazolja a levezetésemet. A telefonvásárlás, a 2 éves hűségek lejárta viszonylag egyenletes. Ez azt jelenti, hogy 2012. júli. 1-dec. 31-ig kb. 300 ezer hűségidő egyébként is lejár a vodánál.
A számlások nagy része csak augusztusban veszi észre az emelést. Ők sem lesznek boldogok. Na, ettől kezdődően sokan elgondolkozhatnak augusztustól decemberig, hogy lejárt a hűségem, kétéves a telefonom, úgyis vennék egyet, és ott vehetek, ahol akarok.
Akár olyan szolgáltatónál, amelyik nem emelt.A két T-ét a most bontó pár (1-2) tízezer nem érdekli, az aprópénz. Az a háromszázezer viszont már elgondolkodtató szám. Esetleg értük érdemes még benyelni is az adót.
És akkor az 1,3 millió kártyásról nem is beszéltünk.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sifarr #19983 üzenetére
Pl. azért, mert 15 nap van a szerződésbontásra, aki akar bont, és megy máshová, "ők úgysem emelnek" gondolattal, és utána mondjuk Ők is beközlik, hogy emelnek. Például..
De felesleg mondogatni bármit, majd közlik, hogy mi lesz, és akkor majd kiderül.
Röviden annyi, hogy nem tesz szívességet a szolgáltató azzal, ha nem hárítja át az adót az ügyfélre, hanem csak azt teszi, amit elvileg a fentiek "ígértek", vagyis inkább mondtak.
Tehát, nem "benyeli" az adót. Ha "benyelésről" lenne szó, akkor az ügyfelekre szabták volna ki, csak a szolgáltató átvállalná.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
elfelejtette
veterán
Vodafone (ZTE) k3765-z modemmel, és Vodafone845 (Huawei u8120) telefonnal is szoktam, elvileg mindkettő tudja 900MHz-en a 3G-t, rossz idő esetén viszont mindkettő használhatatlanul lassú. A modemen be van állítva a 'csak 3G', a telefonon pedig azt tudnám állítani, hogy 'csak 2G', ami ugyebár nem aktív.
-
Z0C!
őstag
válasz hackeeeee #19984 üzenetére
asszonyék maradtak vodások, csak a csomag lett más....Mátrix1-2 helyett flotta(após anyós)..az asszonynak meg intézem az előfizut
szóval a képlet jó, csak számolni kéne azzal is aki csak a szerzit bontja föl és marad feltöltős/ vagy kisebb havidíjas csomagban.
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Caldera
aktív tag
A MyVodafone odalán az Online ügyfélszolgálatban honnan derül ki, hogy az előfizetés adatainál a hűségidő tarifa hűség, vagy szolgáltató hűség?
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Nessy89
csendes tag
Korrekt volt a Voda, megkaptam az új telefont, ez most működik, és töltődik is rendesen, a családi opciómat is visszaállították. Igaz, sokat kellett várni. Nem tudom, nekem eszem ágában sem jutott volna itt hagyni őket, a hűség nem csak szerződésen múlik. Persze meg tudom azt is érteni, aki igen....
-
scapegt
őstag
Ma nekem is sikerült módosítani Plus 100 Surf-ről Mátrix 1-re Családi opcióval (ezekről kaptam smseket is), viszont RÁTETTEK ÚJABB 2 ÉV HŰSÉGET erre az egészre, holott már csak 1 maradt volna...hogy is van ez??? Tegnap azt mondta a Vodás ügyintéző, hogy az eredeti hűségidő megy tovább, nem lesz abban semmi változás..ehhez képest nem így történt.
Szerk.: a Vodafone eltűnt Facebookról???
[ Szerkesztve ]
-
Hmura
tag
válasz hackeeeee #19933 üzenetére
"Miért is? Nem minden csomagnál van garantált sávszélesség, tudtommal. Pl. vodánál a zsebnetnél a honlapon nincs írva garantált sávszélesség. Vagy igen?"
Látom, nem olvastad el a cikket.
Arról van szó, hogy a Voda (és a Telenor) 0 MB-ra módosította a garantált
sávszélességet a mobilnet-nél (telefonosnál és a szám.gépesnél is).Ebből az következik, ha megveszed a net-et hűséggel, majd egy hét
múlva, ahol laksz egyszer csak hipp-hopp nincs 3G vagy EDGE, sőt
kapcsolódni sem tudsz, nem is tudod használni a netedet, akkor sem
nem bonthatod a szerződést. Sőt végig fizetned kell a havidíjat a hűségidő
alatt annak ellenére, hogy nem tudod használni, mert a szerződés szerint
0 MB sebességet garantálnak, azt meg teljesítik.
Ez a világon egyedülálló jogi nonszensz.Erre céloztam, csak könnyebb volt fikázni, mint elolvasni a cikket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok