- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz gaben1117 #19250 üzenetére
A kisvállalati ügyfelek komolyabb kedvezményeket is kapnak. Esetükben SIM-kártyánként 2500 forint lenne a telefonadó felső határa, de a Vodafone ennek csak a felét, legfeljebb 1250 forintot emel a tarifájukon, és itt is érvényes a lakossági ügyfeleknél alkalmazott sávos díjemelés.
vs
Kiegészítő havi előfizetési díj
• Minden, bármely típusú SIM kártyára fizetendő havidíj tétel, mely nem lebeszélhető és nem leforgalmazható.
• Ezen tétel Ügyféltípusonként:
o Közép- és Nagyvállalati ügyfél esetén nettó 2500 Ft/hó/SIM kártya
o Kisvállalati ügyfél esetén bruttó 3175 Ft/hó/SIM kártya
o Flotta tarifacsomaggal rendelkező üzleti ügyfél esetén bruttó 889 Ft/hó/SIM kártya.
ÁSZF, díjszabás, 6. oldalideje lenne valami hivatalos közleménynek, amiben szerepelnek a konkrét adatok
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
wwhy
veterán
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
pit stop
addikt
Akkor már saját esetemet is leírom, hátha valami okos tudja a legjobb megoldást
Tweet tarifában vagyok (ami már nincs is), és szívem szerint mennék Kredit-be - amit viszont csak új számlás előfizető köthet. Ha én most ezt a Tweet-et (amiből még 6 hónap lenne, bár jelen pillanatban úgy néz ki ez teljesen mindegy) felmondom, akkor mint nem számlás előfizető köthetek Kreditet?Viszont ha tartanák magukat ahhoz, amit mondanak, hogyha másik adó kifut, akkor visszacsökkentik árakat, akkor aki most felmondja és újraköti itt (vagy teljesen máshol, mindegy) jó nagyot térdel, mert Jan. 1-től (vagy mikortól mérséklik) nem fogják az övét változtatni egyoldalú módosítás miatt...
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
janes1976
őstag
Amúgy a fogyasztóvédelem ingyen van. Mi a legrosszabb ami történhet? Megállapítják hogy nem neked van igazad.
Visszacsökkentik? Szted csinálnak ilyet? Az egy dolog amit kommunikálnak, meg egy másik hogy mit tesznek.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
pit stop
addikt
válasz janes1976 #19256 üzenetére
Ha most tömegesen felmondják szerződést, és kötnek újat; és/vagy tömegesen kezdenek elvándorolni népek - és mindkettőre van valós esély, akkor megeshet.
Csökkenteni meg úgy csökkentik hogy "új" tarifacsomagokat találnak ki, ami esetleg jobb lesz, mint amit most tudsz kötni.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Vangelis
félisten
Ennyit találtam T-s közleményben:
Nem úgy tűnik, hogy emelni akarnak.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
félisten
válasz janes1976 #19268 üzenetére
Fen van az teljes azért nem volt elérhető!
díjak:
http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/ugyintezes/aszf/e_m2_120601.pdf
Úgy látom nekem a paletta 100 nem változik mert 2800ft volt eddig.
Paletta M100 ; Paletta L100; Paletta M200; illetve Paletta L200 csomagkedvezménnyel igénybevehető díjcsomagok
Paletta 100
Paletta 200
Havi díj
2800 Ft*
4800 Ft**
A díjcsomagba foglalt, havonta lebeszélhető perc
100
200
Bennefoglalt belföldi adatforgalom (Go!Net M és L)
100 MB
500 MB
A lebeszélhető percek felhasználhatóak
A lebeszélhető percek T-Mobile hazai hálózatából indított hálózaton belüli, belföldi vezetékes hálózatba irányuló normál díjas,[ Szerkesztve ]
-
-
janes1976
őstag
Most beszéltem egy jogászismerősömmel.
Na bassza meg. Nem mondhatod fel a szerződést, még a tarifahűséget sem.
Úgyhogy cumi van.
[ Szerkesztve ]
-
beers
addikt
A Vodafone Mix 20 (10/10) miként változik?
Csak én nem találom?M&N
-
reewer
aktív tag
Sziasztok!
A Vodafone-nak megjelent egy alkalmazása Androidra és Iphone-ra. (Mobil Ügyfélszolgálat)
Nézzétek meg, hasznos lehet:
[link]Si vis pacem, para bellum.
-
janes1976
őstag
válasz Atikusz #19281 üzenetére
Azért holnap mindent elkövetek.
Na most már nagyon kíváncsi leszek.
Nem igazán értettem, de azt mondta hogy a szolgáltatónak annyi kötelezettsége van, hogy bele kell raknia az ÁSZF-be. De ez sztem hülyeség.
Mivel gyakorlatilag azt csinál amit akar.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Azt mondta annyit lehet tenni, hogy nem fogadod el az emelést, de még nem lehet tudni hogy itt mit lehet tenni.
Azt mondta hogy ez az egyoldalú szerződésmódosítás se ilyen egyszerű. Szolgáltatófüggő hogy mit engednek meg és mit nem.
Holnap kiderül minden.
Sztem még a jogászok se tudják hogy pontosan mi a lóf*szt lehet csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
-
janes1976
őstag
Az a lényeg hogy a mobilszolgáltató tőled nem kér többet, hanem átutalja adó formájába az államnak, úgyhogy nem bontható se szerződés se tarifahűség. Mer ez állami adó, emiatt nem minősül egyoldalú szerződésmódosításnak sem szerződésszegésnek. Valami ilyesmi. Pedig tartok tőle hogy igaza van. Persze egy próbát megér, hátha.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Baszki ekkora fejetlenséget. Most hívott vissza. Aszondta max. 400-al emelheti amit a törvény előír, ha indokolatlanul többel emeli, akkor szerinte felmondható. Nekem 800-al emeli!
Kezd már kerekedni a történet.
[ Szerkesztve ]
-
Atikusz
senior tag
Én tavaly decemberben 3 (hűségnyilatkozatos) előfizetést bontottam fel az új ÁSzF-re hivatkozva, ráadásul az egyik szerződésem teljesen friss volt, készülékvásárlásos (iPhone) és egy fillér kötbért nem kellett fizetnem, mert tudtam hivatkozni a kapott kedvezményre, ami engem érintett és bamm egy szavuk nem volt.
Tehát jelen esetben is sima ügy, még annak is, aki készüléket vett, hisz a kormány kivetett egy adót a SZOLGÁLTATÓKRA és ők ezt egy újabb emeléssel próbálják "kompenzálni" a fogyasztókkal. És ne felejtsük, hogy a 2012-es ÁFA emelés miatt nem csupán 0,2%-al nőttek az árak, hanem jóval többe.
Egy szóval: ha a kormány miatt emelkednek az árak azt a fogyasztóknak el kell fogadni, a szolgáltató arról nem tehet, de viszont ha a szolgáltató adói miatt úgy dönt, hogy emel, azt nen kell lenyelnie a fogyasztónak, bonthat kötbér nélkül.
A telefonadó a szolgáltatók adója, ezt jelen esetben a Vodafone áremeléssel "kompenzálja" a fogyasztók felé, ahelyett, hogy a maga háza előtt takarítana (létszámleépítés, kedvezőbb tarifák - számlázási egység kialakítása, fejlesztések visszafogása stb.).
-
janes1976
őstag
Megint azt mondom hogy hackeeeeének lesz igaza. Odamégy és vagy bonthatsz vagy nem.
Lehet, mindenesetre bemegyek, aztán kiderül hogy mi lesz.
Az biztos hogy 800-al nem emelheti meg 1000-rel sem.
[ Szerkesztve ]
-
Atikusz
senior tag
válasz janes1976 #19297 üzenetére
Én abba tudtam belekötni, hogy a Matrix csomagoknál havonta a bónuszváltás 6 v 800 ft volt, az új ÁSzF-ben pedig már 1.000 ft-ért lehetett bónuszokat módosítani. Ez egy élő példa a kapott kedvezményekre, amit ugye anno érintett. Most nem tudom, hogy ez változik-e az új ÁSzF-ben. Tehát ilyen apróságokra is oda kell figyelni és akkor a Vodafone-os munkatárs garantáltan nem fog tudni köpni-nyelni.
-
Vangelis
félisten
le kell húzni a szolgáltatót ott ahol csak lehet.
Ők sem kímélnek minket.
Egyenlőre csak a T "kedveskedik" nekünk.
Biztosan több lehetőségük van.
Sok új ügyfelet fognak szerezni.Biztos kiszámolták, hogy jobban járnak így.
De majd elválik mi lesz még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok