- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maggi1886076
addikt
válasz csernak75 #20954 üzenetére
akkor addig eszem a kalacsot parizsival, amig meg nem unom.
mind1.amikor bejott az elso sebesseg szabalyozos net meg 12 mega folott korlatoztak, legalabbis azt irtak.egy even at teljes savszeleseggel tudtam hasznalni.3-400k kozoztt volt a letoltes.rengeteget toltottem vele.Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
snooze
veterán
ismét egy "jo pont" a vodának..csak valaki már náluk egyszer ugyanazt mondja ugyanabba az ügybe..számhordozásrol van szó..üfsz 4munkanapot mond,a boltba meg 48órát mire kiállitják azt a tetves papirt..gratula hozzá..
érdekes,miota bejelentettem a hordozási kérelmet,egyböl megszaporodtak az ajánlatok sms-ben..eddig meg évente egy ha jött..GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
válasz snooze #20962 üzenetére
a megadott időben meg is csinálják, azzal nincs is baj, csak várd ki a megadott időt
visszakerestem egy régebbi idehordozást, 6 nap a bejelentéstől a hordozásig
ha van hordozási engedélyed és minden adatod egyezik, akkor a másik cég nem tud akadékoskodni Feltöltőkártyásoknál engedély se kell, anélkül is megcsináljuk - ott nem tudnak belekötni a be nem fizetett számlákba. (azt már csak halkan írom, hogy a másik kettő b4szik megcsinálni engedély nélkül)
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz snooze #20964 üzenetére
sokmindentől függ, hogy hány nap alatt lesz meg, de amit adnak időpontot, azt tartják.
Van engedélyed, nincs, előfizetés v vitamax, minden variációban más lesz a végeredmény.
A fenti példában 6 nap. 14-én kérték, 20-án végre is hajtották a számhordozást
-
sifarr
senior tag
válasz mukibuci #20963 üzenetére
(azt már csak halkan írom, hogy a másik kettő b4szik megcsinálni engedély nélkül)
Ez nem igaz.
Folyamatban van egy számhordozásom a Telenortól (prepaid) a Tréhez.
Egykapus, azaz a Telenortól engedélyt nem vittem. Viszont vittem a Telenor szerződést a pontos adatok miatt.
A Tré egykapusan is elvállalta. Ez tény. -
snooze
veterán
válasz mukibuci #20965 üzenetére
nekem nincs semmi tartozás,hüség,meg semmi..
a kollágának is pontosan ennyi volt,neki is a vodára kellett várni,mire kiadta az igazolást..
ott is lehet nem stimmel valami,mert 3elöfizu,egy csekken fizetve,és erre kihozták neki,hogy az egyiken tartozás volt..na ez hogy lehet???igy csuszott megint akkor két napot az engedély kiadása..GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
válasz sifarr #20966 üzenetére
szerencséd volt, kifogtál egy olyan ügyintézőt, aki nem volt lusta 3 gombbal többet megnyomni Azonban a nagy többség nem csinálja meg engedély nélkül.
egy plázában van mind3 szolgáltató üzlete, elég sokan jöttek már vissza, hogy kell nekik engedély, mert anélkül nem csinálják meg - ez is tapasztalat
[ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
válasz mukibuci #20969 üzenetére
szerencséd volt,
Nem szerencse kérdése!
Nálam is próbálkozott, hogy hozzak papírt.
De ragaszkodtam az egykapushoz!
Prepaid esetében mindenkinek ragaszkodnia kellene - ha pontosak az adatok -, mert megcsinálják. Muszáj nekik és ezt tudják is.
Tájékozottabb vevő esetében az ügyfélszolgálatos is rugalmasabb! -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Bocsi a láma kérdésért, de egy kártyafüggetlen Nokia E52-vel is tudom minden gond nélkül használni a Vodafone Zsebnet csomagjait?
-
Atikusz
senior tag
válasz Tappancs2001 #20971 üzenetére
igen.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Ellopták a Motorla Defy-met, ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem.
Van valakinek tapasztalata az IMEI-letiltással és a nemzetközi adatbázissal? Tehát ha adott hálózatban megpróbálják bekapcsolni a telefont, akkor nem fog sikerülni, vagy pedig be is azonosítják, hogy hol történt a dolog, és továbbítják a rendőrség felé? És ez egyszerűen azt jelenti, hogy nem lesz a telefonon hálózat vagy pedig maga a telefon nem fog működni?
A másik, hogy visszaélhetnek valahogy a személyes fiókommal? Ugye a telefon a fiókhoz kapcsolódva éli az életét, tehát sim nélkül is használható rajta majdnem minden, ráadásul tök automatikusan csatlakozik is mindenhez. A gmail fiókom jelszavát természetesen megváltoztattam, de nem tudom, ez megoldás-e, hiszen a telefon tárolja az emaileket, illetve nem tudom, hogy akkor bekapcsolás után milyen funkciók érhetők el jelszómegváltoztatás után.
Kérlek ha van infótok a témáról, osszátok meg velem, mert nem csak az anyagi kár mellett most aggódhatok ezen a dolgon is...
-
MODERÁTOR
válasz Mauzes #20973 üzenetére
ha a jelszavaid megváltoztattad, akkor már nem tudnak visszaélni az emailjeiddal (ha jól rémlik, akkor talán a készülékre letöltött leveleket engedi elolvasni, de újra már nem szinkronizál). Minden más jelszót is változtass meg, amit használtál telón (facebook, 4sq, akármi más)
Amennyiben letiltatod az IMEI-t, akkor nem tud többé feljelentkezni a hálózatra, ezért érdemes először rendőrségen feljelentést tenni, majd ha nem találják és lezárják az ügyet, akkor letiltani az IMEI számot. Ehhez majd a szerződés/számla fog kelleni a szolgáltatódnál.
Egyébként a google-nek nincs ilyen távolról alaphelyzetbe állítás funkciója Nem élek droiddal egy ideje szerencsére
-
sixpak
nagyúr
Hi. Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet, ami a következő lenne: a készülékbiztosítás milyen károkra terjed ki? A feleségem véletlenül belerakta a telefonját a mosógépbe a nadrágjával együtt és beindított egy zsenge két órás programot . Nem egy értékes készülék,
csak érdekel, hogy érdemes-e a biztosításra hivatkozni vagy felejtsem el a dolgot. Amúgy a biztosítás 500 HUF havonta.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
club1
veterán
válasz sixpak #20975 üzenetére
A részletes biztosítási feltételeket a biztositási ÁSZF tartalmazza
-
MODERÁTOR
válasz LEGIOX #20977 üzenetére
hülyeségekkel nem kell szítani a hangulatot:
Vodafone Készülékbiztosítás Alap csomag esetén a Készülék Véletlenszerű Károsodására és Rongálására
Véletlenszerű Károsodás vagy Károsodás: a Készülék olyan véletlenszerű, hirtelen vagy előre nem
látható károsodása, sérülése - beleértve a vízzel vagy más folyadékkal való érintkezés miatti károsodást is -,
amely megakadályozza a Készülék rendeltetésszerű működését.Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
beers
addikt
Meg lehet oldani valahogy, hogy ha zsebnet100 mellé jutalomnak adat van beállítva, akkor ne menjen párhuzamosan mind a kettő?
Vagy feltöltés esetén kapcsoljam ki, aztán mikor lejárt az 1 hónap újra be!
Hihetetlen logika van alapból a rendszerben........M&N
-
-
MODERÁTOR
idézet az ÁSZFből:
Azon ügyfeleink, akiknél egyéb internet szolgáltatás aktív, és szeretnék igénybe venni a Jutalom Netet, először az aktív
internet szolgáltatást le kell mondaniuk és utána lehetséges a Jutalom Netre regisztrálni.
Azon ügyfelek, akiknél aktív a JutalomNet és egyéb internetszolgáltatást rendelnek meg (pl: MobilWeb Hobbi, Profi
opció), a JutalomNet törlődik és aktiválásra kerül a megrendelt internetszolgáltatás. Továbbá aktiválásra kerül a
Jutalom Percek Jutalom típus (kivéve VitaMAX Tuning tarifa esetén).Tehát ha van zsebnet-et először ki kell kapcsolnod, amíg aktív, addig nem veheted igénybe a jutalomnet-et.
[ Szerkesztve ]
-
beers
addikt
Ha elő akartam volna fizetni, akkor már 1 évre kifizettem volna úgyanis úgy olcsóbb!
A jelenlegi adó és ott szopassuk a másikat ahol tudjuk rendszerben nem óhajtom elkötelezni magam sem cégnél, sem tarifánál....!
Ezt a simet csak netre használom, a cégesen beszélek!Mivel a jutalomperceket nem használnám semmire, ezért adatot kértem.......
Marad a ki-be kapcsolgatás.
M&N
-
maggi1886076
addikt
válasz mukibuci #20984 üzenetére
igen,de akármikor lemondhatja. kivétel, ha vmi akció folytán hűséget köt külön arra is...
mukibuci: miért feltöltős van neki?
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
MODERÁTOR
válasz maggi1886076 #20985 üzenetére
feltöltőkártyához nehéz lenne hűséget kötni
-
beers
addikt
válasz mukibuci #20984 üzenetére
Volt valami opció, ha 1 évre aláírom akkor 800Ft vagy valami ilyesmi...!
Nem kifizetni gondoltam, aláírni.
Feltöltés előtt 1 nappal (ami egyben 1 nappal a zsebnet lejárta előtt lesz) lemondom, ha lement a jutalom 100M akkor meg újra bekapcsolom!
Így minden 4. hónap 100M-ja grátisz!
Jobban járok így, mert nem kell aláírnom sem és 50Ft-al olcsóbb is havonta.M&N
-
-
hunace
tag
Sziasztok,
asszonykám járt úgy hogy vett egy ilyen telót vitamax-al és fel is töltötte ott 5ezer HUF-al.
A Vodafone promójában az szerepelt hogy ha most veszel így készüléket akkor kapsz
3GB-nyi adatforgalmat amit 3 hónapig felhasználhatsz.
Hát ez azóta sem megy, a 1270-en azt mondták hogy hát biztos azért mert ennek a dobozán nem volt ott a promós cimke és hogy nem tudnak mit tenni... vodafone ..LOLValaki járt már így ezzel ?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz hunace #20990 üzenetére
azt kihagytad, hogy melyik telóról van szó - de ha jól sejtem, akkor a smart 2-re gondolsz.
a sim kártya kis papírdobozán van egy ráragasztott fehér cimke?
snooze: bemész, jelzed, hogy pattannál, kitöltenek egy papírt. 48 órán belül megkapod a hordozási engedélyed - ha nincs tartozásod, átballagsz a másikhoz, (OFF)ahol kolbászból van a kerítés(/OFF) és a többit ott intézik, amennyiben megkaptad a hordozási engedélyt, akkor nem tudják hátráltatni/lassítani a folyamatot...
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz hunace #20990 üzenetére
jo duma..ez jellemzö rájuk..üfsz meg egyenesen katasztrofa..nem tudnak egyformát mondani ugyanarra a kérdésre..a várakozásrol meg nem is beszélva..25-30perc minimum..ezt nevezik szolgáltatásnak..ha valaki meg el akar menni,az nem egyszerü..legalábbis náluk..
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz mukibuci #20991 üzenetére
na ez nem ugy van,mert 19-én csütörtöktöl a 48óra az szombat,és ma kaptam az smst,hogy nem fogadták el,mert van tartozás..megjegyzem a szaros számlájuk 6.-ai zárásos,15.-e helyett,általában akkor ér ide a postázással,22-én vasárnap jött az sms,hogy elkészült!igy megint be kell mennem megkérni ujbol..ez megint plusz 50km nekem..hogy roh..janak meg..ezt ki fizeti ki,hogy pluszba be kell mennem..
egyébként meg ha nem 19-én hanem mondjuk 14-én kérem az áthordozást,akkor meg simán kiadják,mert a gépbe nincs tartozásom..megjegyzem 19.-én 0ft volt..erre mit lépsz?gondolom te véded öket,mert ott dolizol..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
hunace
tag
válasz mukibuci #20994 üzenetére
az üzlet 60 km-re van, mellesleg az eladó (aki ugye vodafone alkalmazott) azt mondta hogy fel kell hívni a 1270-et és azon keresztül aktiválják a 3GB adatforgalmat
azt mondtuk hogy 60km-re (+ 60 vissza ugye) nem visszük vissza a készüléket, max elvisszük a legközelebbi voda boltba és adják vissza az árát, ez meg nekik nem tetszett meg nem lehet bla bla bla és most a panaszt tettünk és azt mondták várjunk pár napot és ogy majd megoldják ... várunk pár napot utánna megyek a GVH-hoz ügyfél szándékos megtévesztése miatt és még lehet beszólok a pannonba is biztos segítenek
-
MODERÁTOR
válasz snooze #20995 üzenetére
lehet kicsit több számhordozást csináltam már mint te Egyébként meg örüljél, hogy nem a telenortól akarsz elmenni, mert ők csak és kizárólag postán küldik ki a nyilatkozatot
egyébként akkor újra, aláhúzva a lényeg:
snooze: bemész, jelzed, hogy pattannál, kitöltenek egy papírt. 48 órán belül megkapod a hordozási engedélyed - ha nincs tartozásod, átballagsz a másikhoz, ahol kolbászból van a kerítés és a többit ott intézik, amennyiben megkaptad a hordozási engedélyt, akkor nem tudják hátráltatni/lassítani a folyamatot...
abban mi a vicc, hogy elbasztak valamit és megreklamálod
hunace: akkor már tettél panaszt, majd megoldják a problémát. Gondolom aktiválnak valami netet, esetleg jóváírják az árát
snooze: 30 nap a reklamációk kivizsgálása...
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz mukibuci #20998 üzenetére
lehet..de nem érted,hogy mikor kértem,akkor NEM volt!és ezt meg is erösitették!
de ha annyira tudod,akkor olvasd el rendesen mit irtam..
ezek szerint ha nullás valakinek az egyenlege akkor te nem állitod ki a hordozást?
mivel nem szünik meg a szerzödés rögtön,igy mindig van tartozás,mert használja tovább a szolgáltatást..nem?ugyis lesz végszámla..
ha te szerinted 48órán belül kiadják,akkor nem kell bemenni mégegyszer..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest