- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
válasz mukibuci #19550 üzenetére
Bonthatod. Gyakorlatilag a 2012. 01. 01. előtt kötött szerződést fel lehet mondani, mindegy mi szerepel benne.
A másik: tegnap jól megszivatott az ügyfélszolgálatos, mikor azt mondta hogy nem lehet tarifacsomagot lefele módosítani. Azóta két emailt is kaptam hogy bement a csóka személyesen 8 éve ott van és gyakorlatilag mindent megtettek hogy ne bontson. Abba tették át amibe ő akarta. Úgyhogy személyesen kell bemenni az ügyfélszolgálat pedig felejtős, mivel nekik nem szabad hinni.
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Tacsika
aktív tag
válasz mukibuci #19550 üzenetére
Ok! Mindenben igazad van!
Mentségemre legyen szólva hogy tolókocsba vagyok kényszerülve, így igencsak körülményes az ügyintézésem, pláne ha még elzavarnak és másik boltban kell próbálkoznom.. Itt megint azt kell mondanom hogy nyilván nem vagyok egyedi probléma, el kell képzelni hány tolókocsis vodás lehet az országban...
Többet nem offolok és elnézést kérek mindenkitől!
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz janes1976 #19551 üzenetére
Én már több mint egy évtizede vagyok Voda előfizető.
Igazából több mert előtte is volt egy előfizetés ami kb 2-3 ével korábban kötöttem.
Csak azt már felmondtam pár éve.Nekem már nincs hűségem de felmondom mert nem akarok többet fizetni mint eddig.
Így jártak.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
berbatov2
senior tag
válasz mukibuci #19519 üzenetére
Ez egy érdekes kérdés így átgondolva.
Néha én sem értem minek ez a cigánykodás 6-700 forintokon, mikor a napi doboz cigim drágább ennél.
Talán az egyetlen érv amiért mégis megpróbálom a hűséget felmondani, hogy hátha lesz egy telenorhoz hasonló készletsöprés, ahol akkor újra aláírhatok 2 évet
Mit kell magammal vinni, ha bemegyek az ügyfélszolgálatra?[ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
válasz Tacsika #19553 üzenetére
Mentségemre legyen szólva hogy tolókocsba vagyok kényszerülve, így igencsak körülményes az ügyintézésem,
Semmi közöm a vodához és ezért semmi garanciát nem tudok vállalni a következőkre, mégis azt tanácsolom, hogy tedd ezt.Hívd fel az ügyfélszolgálatot. Mondd el neki a problémád és az igényed. Azt is, hogy mozgáskorlátozott vagy. Kérd az ügyfélszolgálattól, hogy a hozzád legközelebbi ügyfélszolgálattal egyeztessen az ügyedben. Kérj visszahívást a legközelebbi ügyfélszolgálattól, hogy az ügyintézés megbeszélhessétek, beleértve azt is, hogy mikor menjél és kit keressél.
Szerintem ebben a helyzetben különösen is meg fogják csinálni.Ha mégsem ... De szerintem ez nem valószínű.
-
zoli62
addikt
Flottásoknak mondtak valamit a kapcsolattartóik, hogy esetleg újratárgyalják a keretszerződéseiket? A fix havadíj kiegészítőért cserébe ugyanis nem jár semmilyen szolgáltatás, hiába van SZJ száma. Ha esetleg lebeszélhetővé tennék, vagy jobb percdíjakat alkudnának ki, mindjárt jobb lenne, ugyanis a legtöbb flottatagnak gondolom azt mondták, mint nálunk is, hogy a Vodafone "benyeli" a telefonadóval kapcsolatosan felmerülő többletköltségeket. Egyébként, amikor felhívtam a kapcsolattartómat, hogy a Vodafone fix összegű kiegészítőt vezet be július elsejétől, és én ezzel már nem vállalom az előfizetésem fenntartását, nem is tudott még róla.
-
janes1976
őstag
válasz Atikusz #19565 üzenetére
Rosszul tudod!
1000/év=10 000 Ft + a számlafizetésed utána is van kedvezmény, ami 3 csoportra osztható. Klasszik, Kiemelt, VIP. Tehát a telókat is ilyen áron veheted meg, amilyen szintbe vagy.
Jó, tényleg nem vagyon.
"A Vodafone Köszönet Program keretében kedvezményesen vásárolhatsz új mobilt.
A készülékkedvezmény mértéke két dologtól függ. Egyrészt attól, hogy
• hány éve vagy Vodafone-os, illetve hogy
• átlagosan mekkora a számláid összege nálunk.Ennek alapján soroltunk be a három szint, a Klasszik, a Kiemelt, illetve a VIP valamelyikébe. Az hogy melyik szegmensbe tartozol, hónapról hónapra változhat a költéseid alapján. A kedvezmény mértéke az egyes szintektől függően változik: minél régebb óta vagy Vodafone-os, annál olcsóbban vásárolhatsz új mobilt.
Fontos, hogy a Kiemelt szint esetén 6, a VIP szint esetén pedig 12 hónappal a szerződésed lejárta előtt újíthatod meg azt kedvezményes mobilvásárlással."
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
válasz janes1976 #19566 üzenetére
Én most meg tudnám venni a HTC One X-et 125e ft-ért egy új 5e valahányszázas havidíjjal.
Ja és náluk jár hozzá a urBeats füles is ingyen.
Természetesen a microSIM ingyen van.
Ha nagyobb csomagot választanék, akkor még olcsóbb lenne.
Úgyhogy valamennyi kedvezmény azért van.
Ui.: meg akarom várni az SGS3-at meg az iphone 5-öt. Addig nem veszek telót az 7szentség.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz janes1976 #19564 üzenetére
Akkor megmutatom mennyi akarnak adni:
3000ft jah és nem is vehet igénybe mert flottás vagyok....
Hát hagyjuk már.... 10 év után.
Köszönet Program Szint: Klasszik
Változatlan havidíj, lebeszélhető percek, ingyenes SMSek.
Készülékár: 44 990 Ft
Online vásárlási kedvezmény: 2 000 Ft
Köszönet Program kedvezmény: 3 000 Ft !!!!!!!!!! de nem vehetem igénybe.
A te árad: 39 990 Ft@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
félisten
válasz janes1976 #19569 üzenetére
A legelső előfizumat náluk még akkor kötöttem amikor kijött a Motorola V525 ös készülék 70ft ért.
Nem tudom mikor lehetett de nem tegnap volt. 2003 körül talán.Mármint mi készül?
Megint valami frankó akció???... vagy lehúzás?
írsz .. szerkeszt... írsz szerkeszt.
Írd meg privátban mert engem az eléggé érint.. ha csinálni akarnak valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Oly
őstag
válasz mrlujoak #19535 üzenetére
Ha neked van egy kis boltod, ahol teszem azt zsömlét és kenyeret árulsz, majd azt mondja az állam bácsi, hogy minden eladott zsömle után 2 Ft-ot, kenyerenként pedig 5 Ft-ot fizess be a közösba, akkor mit csinálsz?
...
Segítek!
Megemeled a a zsömle és a kenyér árát!
Vagy nem?Amúgy meg azt sem értem, hogy miért lehet bontani díjmentesen.
Ez van az ASZF-ben:
A Szolgáltató az Általános Szerződési Feltételeket a következő esetekben jogosult egyoldalúan módosítani:
i. az egyedi előfizetői szerződésben vagy általános szerződési feltételekben foglalt feltételek bekövetkezése esetén azzal, hogy - amennyiben jogszabály vagy elektronikus hírközlésre vonatkozó szabály másként nem rendelkezik - a módosítás nem eredményezheti a szerződés feltételeinek lényeges módosítását. Ilyen, a Szolgáltatót az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú – lényegesnek nem minősülő - módosítására feljogosító esetek a következők:
a. a gazdasági és/vagy műszaki körülmények olyan változása, amelyek következtében a Szolgáltató az Előfizetőknek nyújtott szolgáltatást a korábbiakhoz képest megváltozott feltételekkel képes csak nyújtani;
b. a szolgáltatások megfelelő minőségének biztosításának szükségessége;
c. elírások javítása;
d. a közérthetőséget szolgáló tartalmi módosulásnak nem minősülő javítások;
e. tarifacsomagok, opciók megszüntetése a jövőre nézve;
f. szolgáltatás megszüntetése a jövőre nézve;
g. egyes szolgáltatások tartalmi elemeiben vagy nyújtási feltételeiben történő nem lényegi vagy az előfizetők számára kedvező változások;
ii. jogszabályváltozás vagy hatósági döntés indokolja; vagy
iii. a körülményekben bekövetkezett lényeges változás indokolja.
A körülményekben bekövetkezett lényeges változásnak minősül különösen, de nem kizárólag az adókban, közterhekben és szabályzókban történt változások, megnövekedett szállítói és nagykereskedelmi költségek.[ Szerkesztve ]
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Invid
csendes tag
Az általad leírt esetekben jogosult a szerződést egyoldalúan módosítani. (A Szolgáltató az Általános Szerződési Feltételeket a következő esetekben jogosult egyoldalúan módosítani)
Viszont ha egyoldalúan módosít, akkor te jogosult vagy szerződéstbontani. (Amennyiben Szolgáltató általi egyoldalú módosítás az Előfizetőre nézve hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az Előfizető a módosításról szóló értesítés kézhezvételét követő 15 (tizenöt) napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult a határozott idejű Előfizetői Szerződés azonnali hatályú, felmondására)
-
Oly
őstag
Az lehet... De akkor sem értem én ezt az egészet...
Még szerencse, hogy a netes előfizetéseket nem érinti, így nem vagyok érintett benne.
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
ftsaba28
csendes tag
Sziasztok!
Ha jól értem akkor ha én tavaly novemberben váltottam tarifacsomagot(mátrix 2 2év tarifa hűség) és vettem készüléket akkor mindenféle kötbér nélkül válthatok vitamaxra?
-
janes1976
őstag
Azért kíváncsi leszek mi történik majd, ha személyesen bemegyek.
ftsaba28: jól érted.
Csak be kell menni személyesen, mert az ügyfélszolgálat hazudik.
Fel se hívd őket.
sifarr: egyébként a té + a telenor is lehet ezt csinálja, csak nem a zsömlével.
[ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
Segítek!
Megemeled a a zsömle és a kenyér árát!
Vagy nem?
Valóban vagy nem. Mert ez nem pusztán számtan.
Ugyanis egy boltosnak több lehetősége van.1. lenyelem az adót, mert belefér a profitomba.
2. még veszteséget is vállalok, mert a szomszédboltból átjöhetnek a vevők.
Főképp megtehetem ezt, ha tudom, hogy a +adó csak félévre szól. -
Tacsika
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítségét, tanácsait!
Szinte percek alatt felbontották a hűség alatti szerződésemet (amit készülékkel együtt kaptam) és pár perc múlva kezemben volt az új szerződés feltöltősre (1 éves), ami ugyancsak downgrade.
Továbbá innen is köszönöm a Vodának a korrekt hozzáállást.
Azért kiváncsi lennék hogy a többiek is így csinálják-e?By
-
Vangelis
félisten
Tény, hogy aki csak a telefon miatt vett nagy csomagot az bontani fog.
De néha a szolgáltatók is járjanak rosszul.
Így nagy a profit. Majd legközelebb meggondolják.@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
janes1976
őstag
válasz Tacsika #19580 üzenetére
Amúgy sztem akkor lettek volna rendesek ha nem emelnek. Így is elég magasak a percdíjak. És nem csak a vodánál van ez így.
Vangelis: ilyen esetbe az hülye, aki nem bont, hacsak nem felel meg neki az adott tarifacsomag.
A ténél nézem ezt az extra percdíj csökkentés bónuszt. Az nem rossz.
mukibuci: úgy látom megint kifogyott a gömbből az elem. Olvasd már el még egyszer légyszi amit Vangelis írt.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Nagy csomagot. Erről beszélünk.
Vangelis: "aki csak a telefon miatt vett nagy csomagot az bontani fog"
Erre írtam amit írtam.
Vett egy telefont aprópénzér mondjuk 20e-res tarifacsomival. Az most felbonthatja, lemehet akár a legkisebb csomagba is és kapott egy telót gyakorlatilag majdnem ingyér!
mukibuci: Irritál a szerkesztés gomb.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
De most már nekem gyanús, hogy miért akartak ismét 2 év hűséget rám tukmálni. Most pár hete.
... mert ugye azt nem bonthattam volna fel.
janes1976 Értem!
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Igen, azért ne felejtsük el sorstársainkat, akik nem bonthatnak, mert 2012. jan. 01. utána kötöttek szerződést.
De ez is mi paraszt. Ez a dátum. A korábbiakat hagyják, mehetnek békével, de a dátum utániakat meg szivatják. Mér?
Amúgy őszinte leszek. Nézegetek 1000-rel, mert nem akarom elkapkodni a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz janes1976 #19587 üzenetére
Náluk ez van..
Azért, mert... Így döntöttek. Nekik sem kifizetődő csak úgy hagyni az amúgy elvileg költséggel járó hűségbontást.. (bizonyos esetekben)
Menjen békével, aztán nagy valószínűsége a többsége ugyan ott köt új szerződést... Ha meg nem, akkor máshol fizet ugyanannyit mint amennyit fizetett a réginél.
Mindegy, annyira felesleges ez az egész hercehurca, meg őszintén szólva már kicsit unalmas is..
(#19589) janes1976: Akkor menjél a T-hez.. Komolyan..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
janes1976
őstag
A ténél ez nem szar:
Extra Percdíj-csökkentés (hálózaton kívüli percdíjakra)
Minden belföldi vezetékes és mobil irányba hálózaton belüli percdíjjal telefonálhat.
Elgondolkodtató.
Most még tájékozódom.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Na döntöttem. Nem hagyom őket ott, viszont átmegyek alacsonyabb csomagba.
-
ManUnited
aktív tag
Sziasztok!
Azt olvastam hogy akik 2012.01.01. előtt kötöttek szerződést azok bonthatnak/módosíthatnak még akkor is ha készüléket is kaptak az előfizetés mellé. A kérdésem az lenne hogy mi van azokkal akik mondjuk 2012 februárban kötöttek szerződést? Azok is bonthatnak/módosíthatnak lefelé vagy azok így jártak?
ManUnited.
-
Dave1984
őstag
Most komolyan elhiszitek,h. A másik két szolgáltató nem fog emelni?!
Fog,csak szépen behálózza azokat,akik most lelépnek a Vodától,aztán majd késöbb áratemelnek ők is,de most a nyakam teszem rá,azt már nem fogjátok tudni felmondani!Voda tisztességesen felvállalta az emelést,figyeljétek meg a másik két szolgáltató milyen aljasul fogja ezt megtenni!
Azért ne legyen igazam!Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
Dupla!
[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
Tripla,bocs mobil
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz hackeeeee #19598 üzenetére
Telenornál még nem tudjuk mennyivel,illetve lesz-e olyan nagyvonalú,mint a Voda,hogy hagyja csak úgy veszni a hűségszerződéseket,szerintem most a jogászaik nagyon agyalnak,hogy ne lehessen úgy eljönni,mint a Vodától most,de emelhessenek,ez igaz a T-re is,illetve a lelépő Voda ügyfeleket még elcsábítják,és utána jöhet a feketeleves
dedike
Mert még Májusig hűség van rá
Vodás Net: nem azért de a T-vel netrádiózni nem tudok ha utazom nagyszüleimhez,mert folyton ugrál GPRS-EDGE között,(mivel a T-cseszik fejleszteni)Vodának meg simán végig van HSDPA lefedettsége,még 600fős kisfaluba is,ahol T-Mobile GPRS,Telenor lefedettség pedig abszolút nincs.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok