- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi22
aktív tag
válasz janes1976 #19504 üzenetére
Kb annyit mintha V-nél publikus csomagban 2 éve előfizető lennél egy Mátrix 1 -es csomagban(közel lóf@szt se), ezt úgy mondom hogy 1999-2011 között Westel majd T-Mobile aranykártyás ügyfél is voltam.
A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
janes1976
őstag
Na most akkor ha jól értem. Bemegyek a vodához, felmondom a régi szerződést és ott egyből, helyben kötök egy újat, amivel akarom olyan tarifacsomaggal? És még a számom is megmarad? (a számom szerződésfelmondáskor nem semmisül meg?)
Tehát itt a lényeg kérdés az lenne, hogy a számom szerződésfelmondáskor megsemmisül vagy a meglévő számomra tudok kötni új szerződést. Nos?
Studi22: kb. erre gondoltam én is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Invid
csendes tag
válasz janes1976 #19507 üzenetére
Pontosan. A lényeg, hogy ne legyen számlatartozásod, vagy befizetetlen számlád. Ha pedig van akkor fizesd be ott.
Én 2 üzletben voltam, az elsőben semmit nem tudtak, és azt mondták semmit nem módosíthatok, a másodikban pedig mindent megcsináltak. Ha nem akarják felbontani a szerződést kötbér nélkül menj át másik üzletbe.Szerződésfelmondáskor a számodat elveszted, de ha csak díjcsomagot módosítassz akkor megmarad a számod.
[ Szerkesztve ]
-
Oly
őstag
válasz csibor #19513 üzenetére
Vodafone 100 Plus 3 450 Ft
Miért fizetsz ezért 4,5k-t? Lehet, hogy Surf.
T-nél pedig a Mozaik XS-t nézted?
Kb ugyanaz, mint a Mátrix 1 havi 3.300-ért. (és 26 év alatt két bónusz jár hozzá)SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Oly
őstag
válasz csibor #19515 üzenetére
Ha T-mobile előfizetőket szoktál hívni, akkor ésszerűbb áthordozni.
Pont ezért mondom, hogy mindenki tájékozódjon, és a számára legmegfelelőbb lehetőséget válassza. Bár most érdemes várni azért pár napot, hogy mit lépnek a többiek.
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
howru
csendes tag
Kedves szerződés bontást tervezők!
-
janes1976
őstag
Mennyire király a vodafone. Nem ezt akartad mondani?
-
Otisz
őstag
Mindenféle gond és kötbér nélkül lehet szerződést és díjcsomagot:
- bontani
- módosítani le/fel
- számot áthordozniakik 2012. január 1 előtt szerződtek, függetlenül hogy milyen díjcsomagban voltak, milyen előfizetést kötöttek, és hogy milyen készüléket hoztak el.
[ Szerkesztve ]
(OO[IIII][IIII]OO)
-
janes1976
őstag
Persze csak nem lefelé.
Lefelé nem lehet díjcsomagot módosítani.
Nekem több helyen is azt mondták hogy nem lehet. Vagy felbontom a szerződést vagy felfele módosíthatok, ennyi a lehetőségem.
Lefelé hogy?
Na mesélj!
Akkor meg hazudnak!!!
[ Szerkesztve ]
-
Otisz
őstag
válasz berbatov2 #19528 üzenetére
Három számom Vitamaxos lett, egy számhordozás, egy pedig lefele módosítás.
Hűségidő nélkül. mindegyiken volt még 12-14 hónap rabság(#19529) janes1976: sehol semmilyen zavar nincs. Nem telefonon kell kérdezősködni, hanem szépen beslattyogni személyesen, és elintézni mindent.
A tuti le lett írva már nem egyszer, á-tól z-ig kivesézve minden.(OO[IIII][IIII]OO)
-
-
somé
őstag
Nemrég felhívtam újra a 1270-et, a lényeg maradt, viszont az új infó az, hogy az élő vállalati csomagot kötbér nélkül átválthatom sima lakossági előfizetésre (csak arra, semmi másra), de kötve maradok a jelenlegihez, amíg le nem jár.
Az sajnos nem tisztázódott, vagy nem értettem, hogy a jelenlegi és a lakossági ha megy párhuzamosan, mindkettőt kell-e fizetnem?
Ha nem, akkor miért vagyok kötve a jelenlegihez ha csomagot váltok, ha igen, akkor mi értelme váltani?Mennyire érdekes, hogy az egyik ügyfélsz.-os erről semmit nem mond, míg a másik már lehetőséget említ?
Tech-No-Logical World.
-
mrlujoak
veterán
Az adó (nettó adó, el ne felejtsük - a pofám leszakad) kitalálásáért maximálisan elítélem a kormányunk, nem innen és így kell pénzt szerezni!
Az adó (bruttó mértékét, ami 889 forint) áthárításáért viszont nem kicsit haragszom a Vodafone-ra.
2012 jan. 1-től, aki hűséget fogadva aláírt 2 évet egy készülékkel, az sajnos nem fog tudni szabadulni sem a szerződéstől, sem az adós adótól.
Merthogy akkor a készüléket kötbérezik, ami sok esetben több, mint a 24 hónapos telefonadó. Ez a hozzáállás a Vodafone részéről hihetetlenül inkorrekt, hiszen így csak nézem, hogy fizetek, és azért semmit nem kapok.
Csak azért, mert ÉN HŰSÉGES vagyok. A Vodafone nem.
Természetesen én mindig fizessem pontosan a számláim, különben jönnek a retorziók. Én mivel tudom büntetni a Vodafone-t amikor ő rúgja fel az aláírt egyezségünk? Max a negatív reklámmal. Plusz hamarosan lejár a mobilnet előfizum, és nem hosszabbítom meg, de sajnos ez nekem még mindig nem akkora elégtétel, mint amit kapna utánam a Vodafone, ha én köpök az egyezségünkre, és rúgnám fel a szerződésünk...Magyarisztán, én így szeretlek!
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mrlujoak #19535 üzenetére
Ha inkorrekt, ha nem.. Erre azt mondtam korábban, hogy lényegében gondolom annyi lett "lefektetve" a törvényben, hogy maga az adó nem hárítható át az ügyfelekre.. Azt gondolom nem írták bele, hogy semmiféle módon nem hárítható át, tehát gondolok itt arra, hogy nem emelhetnek ez miatt.. Stb.. Így, megtehették, és nem csak Ők, mások is.
Véleményem szubjektív...
-
mrlujoak
veterán
válasz hackeeeee #19537 üzenetére
...és amint olvashattad nem csak az áthárítás tényéről papoltam, hanem az egyoldalú szerződésmódosítás miatt, miszerint az idei hűséges ügyfél a Vodafone számára szivatható ügyfél, és ez az, ami kiverte a biztosítékom.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Másfél éve kötöttem két éves hűséggel szerződést készülékkel (Champ, 50 perc lebeszélhetőséggel.)
Tehát az új helyzet alapján bonthatnék/válthatnék feltöltősre?[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz Tacsika #19546 üzenetére
16x lett eddig leírva körülbelül, hogy a nem idén kötött/hosszabbított szerződéseket fel lehet mondani. Egyébként még mindig nem kaptam elemet a varázsgömbömbe, találgatni meg nem szeretek. Bemész az üzletbe, megkérdezed, megmondják.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz Tacsika #19549 üzenetére
itt csak találgathatunk, meg tippelgethetünk, az üzletben pedig konkrétan látják a te telefonszámodhoz tartozó minden adatot. Szerinted hol lehet akkor többet megtudni?
Általános információkat, tapasztalatokat inkább kapsz itt, mint ilyen konkrét válaszokat
egyébként ha én itt azt mondom, hogy bonthatod nyugodtan, aztán kiderül, hogy mégse, akkor itt lettél félrevezetve
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok