Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz zsoleszka17 #8115 üzenetére
Milyen fordulaton használod? Low-on simán hihetők azok az értékek amiket írtál hiszen az egy 200W+ -os kártya. [link]
Give them hell Ukraine!
-
Zoo123
senior tag
válasz zsoleszka17 #8118 üzenetére
És milyen házad, van?
Lehet hogy megreked benn a meleg levegő, a gyári hűtő kifújja a meleget a házból, a Zalman VF3000 meg bent kevergeti.''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
odorgg
addikt
válasz zsoleszka17 #8121 üzenetére
Ha nem találsz, beszélj Speed(R)-el, nekem is ő készített rögzítő keretet a Peterhez.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
oravecz56
aktív tag
válasz zsoleszka17 #8121 üzenetére
SziaGyönyörű ez a hűtő Bocsi csak kijött belőlem.
Peter 2 van megnéztem nincs e vga benne pedig oda attam volna.[ Szerkesztve ]
Oszika
-
TaaT
nagyúr
válasz zsoleszka17 #8126 üzenetére
"A NYÁK (NYomtatott Áramköri Kártya, angolul Printed Circuit Board, PCB)"
A másodikra meg ezt dobta a gugli. [link]
Give them hell Ukraine!
-
odorgg
addikt
válasz zsoleszka17 #8130 üzenetére
Nincs VRM hőfok érzékelő a 285-ösökön, csak a 280-akon volt, meg talán a 192sp 260-okon.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz zsoleszka17 #8133 üzenetére
Én ezt annyira nem reklámoznám..főleg azt nem, hogy értékesítetted is
Nem kevés átverés volt, ahol így összebarmolt karikat adtak el hibátlanként.off-off.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz zsoleszka17 #8136 üzenetére
Ez már a mázli része..ugyanilyen eséllyel elromolhat percek múlva is sajnos. Egy normális, profilozott reballt nem helyettesít a kontárkodás..persze minden mindegy alapon ilyen esetben, amikor többe kerülne a javítás (ami egyébként szintén nem örökérvényű), egy próbát megérhet..de rá kell menni egy új karira gondolatban közben.
ps.: 5 percen belül használd légyszíves a "Szerkesztés" funkciót, azért van
-
fbeni91
tag
válasz zsoleszka17 #8139 üzenetére
Hali. VGA meg javítva!
fejjel lefelé elő melegített sütő légkeveréssel 192-fokon 13-perc! végeredmény. már újra játszom vele a World of Tanks-ot.
elsőnek még villogtatta a monitort mag a driver nem ment fel. de gondolom csak picit meg hülyűlt a sütés miatt. de most ismételten tökéletesen harcol a szerkezet! és küzd a pixelekkel, és a grafikával.
-
fbeni91
tag
válasz zsoleszka17 #8148 üzenetére
Nem én csináltam. haverom. azért köszi
-
do3om
addikt
válasz zsoleszka17 #8181 üzenetére
Terhelve vagy alap?
Mert terhelve tuti nem lesz 40 alatt, majd télen ha lesz bent vagy 18 fok.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
TaaT
nagyúr
válasz zsoleszka17 #8183 üzenetére
És kit érdekel mennyi a kártya hőmérséklete idle? A terhelt érték számít.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz zsoleszka17 #8186 üzenetére
200+W TDP és zavar a ~60°C load, miközben ref.ek 90 körül mentek..?
-
TaaT
nagyúr
A 60-65fok az a max érték kb fele, vízhűtéssel sem lenne sokkal kevesebb.
Give them hell Ukraine!
-
Henk
veterán
Volt ugyanilyen kártyám, miután feltettem az AC Xtreme hűtőt 38 °C volt idle, 63 pedig terhelve tehát szerintem az normális nálad is. Ref hűtővel 47 és 85 volt ugyanolyan körülmények között.
-
do3om
addikt
válasz zsoleszka17 #8378 üzenetére
A 40 fok az terhelés alatt érted? Mert arra nehéz lesz, meg felesleges.
Azok az órajelek a visszavett értékek, ha nincs terhelés leveszi a vga. Nem tudom a 6870 hány lépésben állítgatja de lehetnek még más órajelek is (kisebb) attól függően mi fut a gépen.
Játék alatt megy maximumon, ellenőrizhetted, ezt is.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
válasz zsoleszka17 #8380 üzenetére
Játék közben mennyire megy fel?
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
válasz zsoleszka17 #8382 üzenetére
Talán nem üresjárat van.
Valami fut letöltés, torrent, driver gubanc.....Amúgy ha terhelésre felvált maxra nagyon sokat nem érdemes vele foglalkozni.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
válasz zsoleszka17 #8384 üzenetére
Driver is teheti, kérdezz be a fórumába. Vannak szar driverek amik nem veszik vissza a sebességet rendesen.
Amugy láttad már ezt a vgat visszaváltani kisebb órajelre? Lehet a biosa van mókolva.Amugy mint mondtam ha nem vált vissza az sem nagy szám, jobb mint ha felfelé nem akarna váltani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- ASUS routerek
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 6