- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz hurenzon #68450 üzenetére
A vicces az, hogy végül csak meg rendeltem azt, amit töröltek igaz nem mindent, de pár dolgot sikerült.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
SUPREME7
addikt
válasz hurenzon #68450 üzenetére
11:41-kor adtam le az első megrendelést, majd délig még jópárat, mindet házhozszállítással, és mégis törölték, szóval inkább az lehetett, hogy még akiknek (dolgozóknak gondolom) be lett élesítve, elkapkodtuk előlük. Aztán utána hibákat dobott, majd mire megint jó lett a durva cuccokat elkapkodták (30K-s laptop, 30K-s 40" tv, xbox csomag stb)
Szerencsére még egy G4-et megcsíptem, meg 1-2 jobb deal-t.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz hurenzon #68454 üzenetére
Minden megrendelés után egy visszajelzés érkezett csak.
Volt olyan megrendelés, amit 12.15 előtt töröltek, aztán 12.15 után újra megrendelve szállításra vár státuszban van...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
cris78
őstag
Ha készüléket rendeltem, pont beváltással. De érvénytelenítettèk. A pontokat viszzakapom?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
minasm3
tag
Na én azon felbuzdulva, amiket írtatok, berendeltem egy ilyet: [link]
Nem egy extra brutál olcsó, de így is olcsóbb, mint bárhol máshol jelenleg. A kap pontjaim felhasználásával meg mégolcsóbb lett. -
törölt tag
Lehet még valamit használtan venni ?
-
313313
addikt
válasz quailstorm #68464 üzenetére
Amit linkeltem az új laptop... Ha éppen valaki olcsón keres újat netezni, annak jó lehet...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Beca1990
senior tag
szabadult fel készlet mert tudtam venni egy telót...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz quailstorm #68464 üzenetére
Akkor meg pláne nem jó deal. Nem tudom amúgy, a 13" fölötti kategóriákat egyáltalán nem követem.
-
Beca1990
senior tag
SAMSUNG GALAXY GRAND PRIME VE
-
balint82
senior tag
Aztán láttam még (kosárban volt f3 kor,csak egy utolsó klikk kellett volna) egy új macbook pro-t,250ert,garival.Végülis lebeszeltem magam róla,de annyiért szvsz eléggé best buy lett volna...
Google Pixel 4a
-
cris78
őstag
Ki vette meg az Samsung pocket neo2-t 2000-ért?
Én a Sony SP-t akartam 5000-kap pontokért, de törölték...[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Killing
addikt
Sziasztok!
A telekom korlátlan böngészés opciójával mi használható a tapasztalatok alapján? Weböngésző, facebook alkalmazás, messenger, navi megy vele? Gondolom az app store nem fog menni
Igazából az 1 GB-os forgalombővítést szeretném kiváltani vele, alapból 500 mega van a csomagomban, főként navit, fb-t, messengert használok vele
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
vwpolopg
őstag
Ez most akkor, hogy van? 14 napig használtam, 29 napot számláztak ki, jóváírás nincs a számlán...
-
veterán
válasz vwpolopg #68477 üzenetére
Mivel gondolom a használat alatt átcsúsztál a következő hónapba, ezért a megkezdett új hónapra már a teljes havidíjat kiszámlázták, függetlenül az aktív napok számától. Ez a féltörthavi számlázás lényege.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
vwpolopg
őstag
válasz Killing #68476 üzenetére
Dióhéjban akkor, nekem nem jött be a 2 hét alatt, most azonban egy hónapig újra nyúzom... eddig 1 GB-os netplusz l volt, de kevés, ha ezalatt az egy hó alatt nem jön be ismét a korlátlan opció akkor netplusz xl-re váltok.
A net (chrome-ot használok) elég hektikusan ment, sokszor indokolatlanul belassult, megállt, elszállt. De amikor ment, akkor normálisan lehetett vele böngészni, de azért sokszor érezhetően lassabban mint a netplusz l bővítővel.
Alkalmazások: játékok, bkk futár, google maps, otp smartbank, mentek vele hibátlanul.
(#68479) szabogabor10: köszi, így már oké
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
hello!
telekom felületére - online rendelés esetén - hogy lehet cégadatokat hozzáadni a profilomhoz?
egy lenovo m72e-t vennék, cégnevet meg nem bírok hozzáadni
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
SUPREME7
addikt
Nem tudja valaki, hogy a Lenovo M72E Tower-ből a T melyik konfigurációt árulja? (már 404-et dob az oldal, de amúgy se volt semmi infó róla) Berendeltem egyet, de ha nem valami komolyabb konfig akkor inkább lemondom.
[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
Van valakinek tapasztalata arról, hogy mi történik akkor, ha a figyelmeztetés ellenére nem GLS-el rendelem a használt telefont, hanem átvevőpontra? A visszaigazolás kijött, meglátjuk....2000 Ft-os Nokia butatelefonra nem igazán szeretnék még 950 Ft kiszállítási díjat fizetni. Ráadásul a hűségpontok sem használhatók fel.
-
Vangelis
félisten
Nekem még 2db t-pontos rendelést még nem töröltek.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Gedeon31
addikt
Holnapi kalendárium akció
RUNTASTIC ORBIT 24900 Ft helyett 19920 Ft -20%
Hétfői
ALCATEL onetouch Idol 3 Next S díjcsomagban 37800 Ft helyett 30200 Ft -20%
Az utóbbi évek leggyengébb kalendáriuma ez. Ez első pár napban 2-3 csúcs mobil benne szokott lenni Domino csomagba igen jó áron.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Gedeon31 #68495 üzenetére
Tényleg gyenge szerintem is. A Fitbit Charge, ami ma 50-ről 40-re akciós, konkrétan ennyi máshol is, vagy kevesebb (árgép szerint 32-nél kezdődik, és még nagyobb elektronikai áruházban is 39).
Szóval eddig én se láttam olyat, amivel levettek volna a lábamról. Lehet, hogy fizetésnaphoz igazítják a nagyobb akciót? -
313313
addikt
válasz Gedeon31 #68499 üzenetére
Írták, hogy mindenre 20% lesz csak. Szóval bármit raknak be, az eredeti ár-20%...
Szerk.:
Dec 6 19.920ft
Dec 7 Next S-be írja 30.200ft-ért, de lehet többi díjcsomagba is -20%[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest