- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
válasz zsolt19900 #48249 üzenetére
T honlapon belép és mindent le tud tölteni, garijegy, szerződés, stb., beviszi egy t boltba és alá is írják őket.
szerk: megelőztek ilyen korán
[ Szerkesztve ]
-
Littoral
aktív tag
Bejegyzés a szolgáltató Facebook-oldalán egy svéd ügyféltől:
Did you remove my message? .... How can I end my contract with T-home? You cannot deliver Internet, TV or Telephone that function. You don't call back when you say and you don't come to fix the problem when you say. I have spent two days now waiting. I am really tired of your bad service. Of course I have called 1412 and of course I have visited your offices and I have written mails. Now I write here.
Mindenféle savazás szándéka nélkül mondom: szemezek a munkahelyi flottával, mert mocskosul olcsó díjakat kínál. Amikor a gondolata is felmerül annak, hogy esetleg jó volna csatlakozni, mindig elmegyek a szolgáltató FB-oldalára áttekinteni azt, hogy éppen mikor és mi nem működik. Mindig van felhozatal, és ez általában visszatart a harmincas számmezőtől. Köszönettel veszem, hogy van az a felület, úgy tűnik, hogy sok -tól kímél meg engem (meg nyilván másokat is).
-
lord.lakli
őstag
Elvesztés esetén fizetős. Ha kedves az ügyintéző, akkor ingyen is cseréli, ha nem, akkor meg fizetsz. Akkor cserélik ingyen, ha náluk veszel készüléket. Egy apró szösszenet még: azt ugye tudod, hogy telefont is letilthat a t-mobile számla nem fizetés miatt?
-
raziel01
veterán
Kb múlt héten kaptam SMS-t, hogy aranykártyás lettem.
Ezt akár köv hónapban is elveszíthetem? Vagy mikor lesz felülvizsgálva? -
zsolt19900
őstag
köszi mindenkinek a segítséget, és igen tudom, hogy le is tilthatják a garira pedig én is erre gondoltam, hogy ott biza meglesz az a papír
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
A@ron
tag
A sokadik hasonló kérdés miatt akkor kiemelve leírom, remélem több mindenkinek segítek ezzel.
Hivatalosan:
Amikor a SIM-csere díjköteles:
-elveszett
-ellopták
-rongálódottAmikor a SIM-csere díjmentes:
-hibás
-nagyon régi
-ha a T-nél veszel készüléket, és kártyaméret miatti cserét kérszEnnek fényében kérjétek a cserét!
-
zsolt19900
őstag
flottás t-s vagyok, kértem a kártyacserét az ügyintézőnél az önkoban, remélem így rendelte meg mert morcos leszek, amennyiben fizetnem kell így is érte nagyon morcos
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
tomy86
addikt
Rendben, hogy leírod, csak az a gond, hogy az ügyintézőknek erről ezek szerint fogalmuk sincs. Erről sem Ugyanis továbbra is ötletszerű a sim csere díjazása. Főleg régi kártya esetén (10+ éves). Két éve velem is fizettetni akartak egy 12-13 éves (Westeles) sim cseréjekor (1430-on is azt mondták, hogy fizetős történet) és fél éve ugyanígy próbálkoztak az egyik ismerősöm hasonló korú sim kártyájánál. Végül csak trükközéssel lett ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
Sziasztok!
Most váltottam Music S díjcsomagra és érdeklődnék, hogy a felhasználható 2GB-os zenehallgatásra fordítható adatforgalmi keret hogyan mérhető? Lumia 820-as készülékem van, 8.1-es WP-vel. Ez azért fontos, mert nem feltétlen szeretném a másik, 1GB-os keretemet a zenehallgatással terhelni, ha elfogy a 2GB-os zenehallgatási keret.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
van egy lassan 4 éves előfizetésem, amihez valamilyen formában szeretnék bevenni valamilyen formában a családom dominós előfizetéseit (2db tuti, lehet 3), egymásközt ingyenessel.
mi érné meg úgy, hogy alacsonyan tartsam a költségeket? fun S + családi eddig az opció.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
taip
senior tag
válasz tomy86 #48261 üzenetére
Szerintem jól írta, hogy hivatalosan mi a helyzet, annyival egészíteném ki, hogy a nagyon régi az náluk 15 évest jelent.
Az egy másik kérdés, hogy szimpla lehúzásnak érzem, hogy 4500 Ft egy SIM csere. Az ügyintézőnek max. 1 perces munka és az anyagköltség sem hiszem, hogy pár száz Ft-nál több lenne. Ha levinnék pl. 500-1000 Ft-ra, rögtön nem kellene trükközni, az már egy kifizethető összeg. Oké, legyen drágább, ha nem tudja bemutatni a működőképes SIM-et, de nem hiszem hogy az emberek nagy tömegben járnának hetente kártyát cseréltetni ha olcsóbb lenne.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
tomy86
addikt
Egy szóval sem vitattam, hogy valahol a szabályzatban ez így szerepel.Csak rámutattam, hogy a gyakorlatban inkább a káosz az úr, mint a szabályzat. Nem kell régóta követni a fórumot ahhoz, hogy lásd miszerint a gyakorlat teljesen mást mutat. Viszont az nevetséges, hogy egy sim cserénél a régi, az '99 év eleji kártyát jelent (ezt a 1430-on mondták). A lehúzással kapcsolatban egyetértünk. Nem is fizettem érte.
-
tomy86
addikt
Ez igaz. Nem is fejtem ki sokadszorra a Telekomos ügyfélszolgálattal kapcsolatos tapasztalataimat Csak elég kellemetlen egy cégre nézve, ha egy ügyfél naívan bemegy kártyát cseréltetni (mert a havernak tegnap ingyen cserélték) és erre közlik, hogy ma éppen 4500 Ft. lesz, mert másik ügyintézőt fogott ki vagy másik T pontba ment.
-
Fr3eWar
őstag
Nézegetem ezeket a Next S csomagokat.
Jelenleg két előfizetésünk van náluk mozaik s + mozaik xs csomagban, általában 13-15 között jön a számla. Mivel van családi csomag kiterjesztés is, és az xs csomag mindig túlszalad (a női nem..).
Ha jól értelmezem (már régóta arany izém <nem aranyerem> van), akkor 8K-ért kellene kötni egy fő Next S csomagot, és mellé kérhetnék 5,5K-ért egy Aranytárskártya Next S csomagot, ami mindenben megegyezik a "fő" Next S csomaggal, csak olcsóbb.
Ha ez így van, akkor annyi kérdésem marat, jelenlegi Mozaik XS csomagot át tudom-e léptetni Next S aranytárskártyába, ha a saját mozaik S csomagom átléptetem Next S-be? (tehát a számok maradhatnak-e a régiek?) - a hűségek lejárva.
Köszönöm!
-
Tomy007
tag
Na akkor újra....
Hali
Nem régiben váltottam domino surf dijcsomagra, s észre vettem hogy a viber alkalmazás nem megy, gondolom ebből adódóan tiltva van ha jól éretelmezem ?
Kérdés tehát ha dominos vagyok, milyen megoldással tudom használni a voip szolgáltatásokat ?Köszi előre is.
-
taip
senior tag
válasz agemate #48262 üzenetére
Azt nem tudom, hogyan lehet elkülöníteni a két keretet, de az Adatforgalmi segéd tudja mérni alkalmazásonként az elhasznált forgalmat. Figyelni kell, mit mond a Spotify-ra és abból lehet következtetni. (Feltételezve, hogy a Spotify használja ezt a külön keretet.)
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
tina017
csendes tag
Kérdésem az lenne hogy t-mobil előfizetéses lettem dominóból.Az átlépésnél nem vettem telefont gondoltam majd utána.Ezek után az ügyfélszolgálattól hogy így 7 hónapig nem is vehetek.Magyarán hűségidő nélkül vagyok előfizetéses és nem csinálhatok semmit hét hónapig.Valami ötlet hogy hogyan tudnék mégis kihozni telefont részletre?
-
Tomy007
tag
Köszi a válaszokat.
Sima domino csomagom volt plussz hozzá net S díjcsomag ha jól emlékszem úgy 200megát kaptam 30napra 1000ft körül, de úgysem müködőtt a viber hívás csak írásra volt jó Ezért váltottam a surfre itt ugye150 mega jár 890ér de akkor hiába volt mert ítt sem működik a dolog....
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Valahogy a meglévő előfizetésemet van mód arra, hogy Music XS-re váltsam? Csak új előfizetők köthetik, viszont morcos vagyok mert több ízben közölte velem a T, hogy kiemelt ügyfél vagyok.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
PhoenixSzG
tag
Mostani előfizetés -> Domino -> Music XS. Így oldható meg (viszont így a kapcsolat kedvezmény szinted nullázódik).
"A Music XS díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással) igényelhető vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like/ Like 50/ Like 300/Like S díjcsomagról Music XS díjcsomagra történő váltással, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával."
-
MODERÁTOR
válasz PhoenixSzG #48295 üzenetére
Ez oké. Ha nullázódik az pontosan mit jelent, jövőre leszek megint arany kártyás stb.?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg netpluszM netem van (990Ft), 09.22. fordulónappal. Lassan elfogy a keretem, ezért szeretnék L-re váltani (1290Ft). A jövőben is L-ben maradnék. Kérdésem, hogy mennyibe fog ez nekem kerülni?
Ebben a hónapban 990Ft+1290Ft-ot kell kifizetnem, vagy van még valami rejtett költség?
Változik a fordulónap, ha 09.22-én jár le a mostani és én ma váltok csomagot?Köszi,
-
-
MODERÁTOR
válasz koma106 #48297 üzenetére
Szia!
Ha a NetPLuszM csoamgot nem ebben a hónapban aktiváltad, akkor nincs rejtett költség. Ha esetleg ma váltanál akkor a számlázás így alakul: 990/30*11=363 Ft, a NetPluszL pedig 1290/30*20=860 Ft. Szóval szeptemberben a net összesen 1223 Ft lesz, mert részarányos a számlázás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest