- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
-
A@ron
tag
válasz MaxxDamage #47880 üzenetére
igen, csapjad neki. Annyi, hogy nem lecserélés lesz, hanem hozzáadódik, így 1 GB+200 MB netet használhatsz majd. A fordulónap nem változik.
-
Mr. Teddy
őstag
Visa kártyám van. Most a telekom alkalmazáson belül sem jön be az OTP fizetési oldala. Gyanítom akkor az OTP-nél lesz a hiba, ha már így két helyen sem jön be.
Mod: kíváncsiságból megnéztem más oldalt, ahol lehet otp-n fizetni, ott kiírta, hogy a bank nem elérhető jelenleg. Szal OTP a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz Mr. Teddy #47907 üzenetére
Mindenesetre ha van rá módod fuss be egy Telekom üzletbe és fizesd be személyesen, mert az írtad, hogy lejárt már néhány napja és a Telekom ilyen szempontból nem egy türelmes cég: Várnak néhány napot, aztán megy a felszólító SMS, aminek a borsos "felszólítási díj" -a meg a következő számládon fog majd londoni!
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Mr. Teddy
őstag
Na most újra ment az otp fizetős oldala, sikerült is befizetni a számlát. Lehet ma javítottak valamit, azért nem ment nekem tegnap a fizetés.
Mod: szal ja, volt egy kis leállás: [link]Ehhez csak annyit, hogy egy bankhoz képest, igencsak vicc kategóriának tartom, hogy a facebook-on adnak közre infót ilyen leállásról és, hogy mikor indul el újra, nevetséges.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Az normális, hogy ha beaktiválok egy NetPlusz kiegészítő csomagot, akkor a már erősen lefogyott alap mennyiség is újraindul? Legalábbis az alkalmazás szerint majdnem 8 GB van a korábbi maradék 0,4 + az aktivált 5 helyett.
Egyébként 8-a lenne a fordulónap.A legjobb aláírás a héten
-
Aaron14
őstag
Kinéztem magamnak a Telekomnál egy vezetéknélküli hangszórót. Szeretném megrendelni, de az internetes önkiszolgáló ügyfélszolgálatba nem tudok belépni és tegnap a 1412-es telefonszámon az operátor is azt mondta, nem tudja nekem megrendelni.
Ez lehetséges, hogy telefonon sem tudok rendelni, miközben az internetes felület oda irányított?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
MaxxDamage
félisten
Köszi, már aktíváltattam is Videó Call Centeren keresztűl !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Beca1990
senior tag
Telekomos rendelést hogy tudok követni a GLS honlapján?
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Nincs köztetek valaki, aki tudna segíteni valamilyen flottába bekerülni? Kétféle csomag kellene: az egyik kb 1 giga nettel, viszonylag nagyobb lebeszélhetőséggel, a másik pedig 1-200 mega nettel és kicsi lebeszélhetőséggel. Fontos lenne a flottán belüli korlátlan ingyenes hívás és az, hogy magánszemélyként lehessen csatlakozni.
PÜ-ben is várom a segítségeteket!Köszönöm előre is!
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Okostelefonra váltanék...
Évek óta az ECO díjcsomagban vagyok, ami eddig teljes mértékben megfelelt számomra. Havi díja: 2223 Ft. Hasonló paraméterekkel rendelkező díjcsomagot keresek, ami pluszban tartalmaz adatforgalmat (250-500Mb).
1. Szerintetek melyik a legkedvezőbb választás a Move XS vagy Move S ?
2. Hogy működnek a NetPlusz csomagok? Move XS + NetPlusz kombináció megoldható ?
3. NetPlusz M díjcsomag most mennyi is ? 1790 Ft vagy 990 Ft ?Tudatlanságomért elnézést kérek. Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz QuadRacer #47920 üzenetére
Szia!
1.Ezt Neked kell mérlegelned, ha kijönnél a Move XS(~50 egység perc/SMS)+NetPlusz kombóból és kell az 500MB net, akkor ha nem is sokkal, de az olcsóbb, ha kell a MoveS(~95 perc/SMS egység) olcsóbb percdíjakkal, 200MB elég akkor azt válaszd.
2.Igen megoldható a Move+NetPlusz.
3. Move csomagokhoz, az olcsóbb ár érvényes, mivel van valamennyi adat a move csomagokban. -
QuadRacer
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat. Lehet még majd lesz néhány...
-
_Fonzy_
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy miért ír ki egy bizonyos összeget az Aktuális havi egyenleg (kedvezmények levonása nélkül-nél. Mikor Next S Társ kártyás vagyok?
Nem 0 Ft-nak kellene mindig lennie? -
St3ven
addikt
válasz lord.lakli #47927 üzenetére
Igen, az ingyenes beszélgetéseket is számolja. Ezért nincs is értelme azon az "egyenlegen" rágódni.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Hello,
ASAP-jelegű kérdésem lenne, hátha itt van olyan, aki tudja:
Ha a t-mbilenál nem fizeted be a számlád és ezért korlátozzák a kimenő hívásokat, akkor ha hívni próbálsz, tudja valaki, hogy mit mond be a gép?Az ok: nemsokára hívni fog haverom, és ezzel a szöveggel szeretném felvenni a telefont.
Előre is köszönöm!
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
senior tag
Hello!
Mit szóltok, hogy szeptember 1.-től megszűnik az összes mobilszerviz a T-Pontokban?Hihetetlen, lehet majd a gyártókhoz hordani a szarokat
-
kezdő
senior tag
Nem ismerem a konkrét eset részleteit, de tudtommal eddig is csak átvették a készüléket és továbbították az adott gyártó szerződéses szervizpartneréhez. Legalábbis nálam mindig ez volt a felállás, bár lehet voltak márkák amiknek vállalták a saját szervizelését.
Kereskedőként azonban továbbra is át kell venniük a telefont, ha náluk vásároltad.
-
senior tag
válasz dptrsk #47935 üzenetére
Itt olvastam a hírt : http://3.kerulet.ittlakunk.hu/uzlet-szolgaltatas/140829/szeptembertol-megszunik-mobiltelefon-szervizeles-magyar-telekom-uzleteiben
megszunoszervizekAmúgy sok készüléket a T-Pontokban (Pl Allee, Westend, Duna Plaza, stb) javítottak is ott helyben, nem kellett heteket várni, adtak cserekészüléket, adatot mentettek, stb.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
egyszerűbb javításokat elvégeztek, bonyolultabb hibák esetén továbbították a készüléket a gyártói szervizbe, eztán meg minden esetben továbbítják...
sok esetben eddig is csak hátráltató tényező volt a szolgáltató, értendő úgy, hogy ha továbbították a készüléket a gyártói szervizbe, akkor minimum napokkal tovább tartott a folyamat, mint amikor az ügyfél direktben a gyártói szervizben intézte a garanciális ügyet.szili.tamas1; átveszik - mint forgalmazó -, utána pedig továbbítják a gyártói szerviznek, onnan visszakapják, majd átadják a velük szerződött ügyfélnek, és ezzel eleget is tesznek a jogszabályi előírásoknak, javítani nem kötelesek.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Beca1990
senior tag
Move XS csomag az 4G hálózatképes?
-
vizslakutya
senior tag
Mozaik XS csomagom van amit ,márciusban vállaltam fel 2 évre.
Válthatok Next S re illetve ha igen,akkor megy a Viber ebben a csomagban?
Köszi.(Közben megtaláltam a kisbetűsök között,hogy nem használható a Viber,így tárgytalan a váltás)
[ Szerkesztve ]
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Barátnőm vett 2013.03.27.-én egy Optimus L9-et a T-től, ami most adta meg magát.
A kérdésem az, hogy ez még garanciális vagy már nem? Nem tudom mi az a korlátozott jótállás, de a gari papíron 12 hónap van + a Telekom vállal rá még 12 hónap korlátozott jótállást. Ez mi a búbánatot jelent?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
lord.lakli
őstag
válasz vizslakutya #47945 üzenetére
Ha idén márciusban váltottál, akkor hivatalosan mozaik xs-ben sem megy viber telefonálás, csak az üzenetküldés. Neked megy viber telefonálás?
-
zack
nagyúr
válasz St3ven #47947 üzenetére
Tehát akkor ha a telefon kuka, azt bevihetem. Köszönöm.
Ha én akarom bevinni az ő telefonját, ezt megtehetem jótállási jeggyel, vagy csak meghatalmazással? Az ő nevén van az előfizetés és a telefon is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest