- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
No-kia
addikt
ha mult héten kötöttem egy 80MB-s netcsomagot, a telóvásárláskor akk azt megy naygobb pl.3GB-s csomagra megtudom változtatni?vagy 1 évig marad ez?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Joe bácsi
őstag
-
okib4100
aktív tag
válasz Joe bácsi #1855 üzenetére
Jó akkor ezt már nyilvánosan, mert más is érinthet: jól sejtem, h akkor most 1 évre nem érdemes szerződni, mert gyak. semmiféle benefit nem jár vele? (azontúl h olcsóbb a modem mintha dominóban venném)
Mert a 2 hónap ingyen az emlékezetem szerint 1 éves hűségre is volt.2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
rhrhm
csendes tag
Hi all!
csak egy kérdés:
Mitől van az hogy csak úgy a 1791-ről jött egy idelyig klub.wapozz.hu-s sms benne az aktuális kódokkal amire én az életbe nem regisztrálatm, és ami a számlán megjelenik mint MTSMS komoly 400 forintért/sms. Ez még a mai napig is minden hónapban 5 sms 2000ft, ami addig meg is jött a telefonra amíg a simkártya az új e51-esemben volt, de miután visszaraktam a 6310i-be arra már nem jönnek ilyen klub.wapozz sms-ek viszont a havi számlán továbbra is szerepel az a kiba@ott 5X400ft-os sms.Nos nem tudja valaki ezzel mit lehet tenni, hogyan lehet letiltani vagy vmi?
-
Nordik
őstag
A My T-Mobile oldalán ugyebár látom a jelenlegi egyenlegem. Ez nettó érték és kedvezményektől mentes.
Akkor a számlákhoz még nyugodtan hozzászámolhatom a 20%-os áfát?
Eco díjcsomagom van.
Nekem ez azért fontos, mert a havidíj ennél a csomagnál teljes egészében lebeszélheté illetve le sms-ezhető.
A csomag havidíját nem szeretném átlépni. Tehát ha a My T-Mobile oldalán 1800 körüli nettó összeget látok, akkor a számlánál se lesz több, vagy még rájön 20%? -
rhrhm
csendes tag
válasz DarkByte #1859 üzenetére
Köszi teljesen hasonlít az én problémám is csak egy másik ilyen sunyi céggel amelyik 1791-es számmal küldi sms-eit, most találtam egy oldalt ahol ez a szám van, ott leírja hogy STOP szövegű sms-el lemondhatom a meg nem rendelt szolgáltatásomat, természetesen alapdíjon, most kipróbáltam remélem ezekˇután nem lesz több ilyen MTSMS a számlán, mert próbáltam t-mobilnál isletiltani az emeltdíjas sms-t (asszem +EDSMST -t kell küldeni, de arra nekem csak annyi jött vissza a t-mobile-tól hogy ön erre a szolgáltatásra nem jogosult) Úgyhogy remélem ez a STOP-os sms megszünteti azt a havi +2000-es telefonköltséget.
Köszi mégegyszer a linket
-
Ricardo
titán
A K750 drágább dominóban mint a K800
-
okib4100
aktív tag
A megoldás egyszerű: BAN az összes EDSZ-re, ha sms-ben nem megy akkor telefonon, vagy személyesen. De lehet interneten is van ilyenre lehetőség. Tudomásom szerint mind előfizetéses, mind dominósoknak jár ez a szolgáltatás.
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
Joe bácsi
őstag
válasz Ricardo #1861 üzenetére
Igen, de a K800-at már nem lehet kapni, mert kifutott teló.
okib4100: Igen jár, h. le lehessen tiltani.
Nordik: A My T-mobile annyira tájékoztató jellegű, h. nem sok mire mész vele. Ahhoz még megy az áfa meg mindenféle "kedvezményt" levonnak, meg stb....
Ha nem akarod átlépni, akkor válts át mix-re.[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz okib4100 #1856 üzenetére
Bocs, lejárt az 5 perc.
Ha 1 évet írsz alá, akkor a stick dícsomagtól függően változik, minél kisebb a net csomi, annál drágább a stick. Egy évre írod alá, akkor abban a hónapban mikor kötöd a szerződést és utána még 3 hónapig fél áron van a net. 2 év hűségnél meg 6 hónapig.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
FireShadow
senior tag
mi az a kód amit ha beirok az sms elejére akkor kap a teló visszaigazolást hogy elment-e az sms rendesen? vmi *T#
a hangposta felhivasa mennyibe kerül? ikon 400 csomag lebeszélhetö perceibe bele tartozik?
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
megyeri
tag
válasz FireShadow #1866 üzenetére
kód: *A#
Szerintem az ikon percek hangpostába nem beszélhetőek le, azt a havidíjon felül fizetendő (de ha nem munkanapokon 7-16-ig hívod a hangpostát, akkor díjmentes). Díjszabás 5. oldala
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
addikt
válasz FireShadow #1866 üzenetére
Csupán egy hívás a 1430-ra és ott tuti választ fogsz kapni!
Jó szerencsét!
-
Weaver
senior tag
a történet röviden annyi, h kaptam egy fizetési felszólítást decembeben a T-Mobile-tól, hogy lógok nekik 2616 ft-al. nem tudtam mire vélni a dolgot, mert közöm nincs és nem is volt hozzájuk. jan-ban jött még 1 felszólítás. 2 hónapig többször hívtam őket, a buzi robothangon tovább egyszer sem jutottam.
most átküldték a dolgot egy behajtócéghez, ahol már a dupláját követelik a fent leírt összegnek. velük sikerült kommunikálni, és kértem őket derítség már ki nekem milyen szolgáltatás eredménye az összeg, mert nagyon nem vagyok képben. küldtek mélben egy XLS-filet, miszerint 2001.12.01 --> 2001.12.22-es időszak havidíja. és valóban, volt egy 2 éves előfizetésem anno a Westelnél.... megeshet h elmaradt az utolsó hó, de már így 8 év távlatából nem emlékszem.
nem tervezem, h fizetek nekik, de kérdezem, jogos amit művelnek ? röhejesnek röhejes, de kötlezhetnek 8 év után h fizessek nekik !?
-
stichus
tag
az a kérdés, hogy volt-e ez alatt az idő alatt valamilyen olyan cselekmény, ami megszakítja az elévülést, valami felszólító levél etc. ha nem, akkor elévült a követelés 5 év alatt, ami a lejárattól kezdődik, úgy kb. 2002. jan. közepétől, tehát 2007. januárjában megszűnt a végrehajthatóság. ha volt vmi eljárási cselekmény, akkor onnan kell az 5 évet számolni
-
-
szente
addikt
hali
ha t-mobile-nál tavaly elött szeptemberben vettem egy telefont 2 éves hűséggel,akkor ez év szeptemberig nem is vehetek másik telefont?mert ugyan felajálja a webshop,hogy vehetek másik telefont előfüzetés nélkül,de azt csak lista áron tehetem meg.se részlet fizetés se semmi.vagy a másik opció,hogy új előfüzetést kötök új számmal,stb.van rá valahogy lehetőség,hogy "normálisan" vegyek új telefont a t-nél?
köszi
üdv -
Joe bácsi
őstag
Arra a számra amire vetted nem. (De ez sztem logikus.)
Lehet csak telót venni a hűség lejárta előtt 6 hónappal, de akkor 0-ás szinten, nem pl. arany szinten.
Amúgy meg szolgáltató telót nem jó venni, mert sz..rok a sw-eik.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Crytek
nagyúr
Hali all!
Előbb hívtak telefonon férfihang hogy t mobiletól van és volt egy gép sorsolás és nyertem meg a beszélgetést rögzitik.
Felolvasta a telszámomat kérdezte az e az mondom igen.
És kérte mondjam be a címemet, ekkor kicsit furcsállottam a dolgot.
Mondtam is hogyha nyertem meg minden akkor nemkéne tudni a címemet.Mondta hogy természetesen tudják csak adategyeztetés szempontjából kell.Kicsit megnyugodtam és bediktáltam a cimemet.Ekkor letette a telefont.Most ez micsoda?
Next PC Upgrade: 2022
-
megyeri
tag
Szerintem pár hónap múlva vissza fognak hívni, akkor már maguktól bemondják a címet is, és kérni fognak, hogy vegyél 10-20 percen belül x ezer Ft értékben feltöltőkártyát. Az új T-Mobile honlapon nem találom a felhívást (a régin volt), de itt van példának a Pannon oldala.
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
szente
addikt
ok,köszi srácok a válaszokat.akkor még várás lesz,nem akarok egyszerre 2 előfizetést fizetni...
-
FReak_
tag
Hali!
A minap erőt vettem magamon és elmentem egy t-pontba hogy megvegyem a hőn áhított nokia 5800 mobilt.Az első pofáraesés hogy az üzletben jelenleg nincsen ,csak csütörtökön kapnak...
Jó gondoltam ez egy rossz előjel,már kb. 1 hete készültem venni,de mindig közbejött valami.
Délután Győrbe mentem,gondoltam magamban ha ott sincs akkor hagyoma francba az egészet.A történet hátteréhez tartozik hogy dominos kártyáról akartam átváltani havi díjas előfizetésre.Na ott vagyok mondom az embernek hogy mi kell,azt mondta hogy jelenleg van náluk 5800,már kezdtem megörülni.Odaadtam az okmányokat,hitelképességvizsgálat.Megkérdezte a szokásos kérdéseket stb.
Kis szünet,és akkor lepadlóztam: azt mondja a tag hogy 45000 Ft előleget be kell fizetnem...Erre mondom neki hogy miért kéne,24960 a kezdőrészlet 2 éves előfizetésre.
A válasza az volt hogy korlátozottan vagyok hitelképes.Ez az amit nem értek,két éve vagyok egy helyen,havi nettó bevételem több mint 100 000, 2-en élünk egy háztartásban.
A kérdésem: Ezt a 45000-et a kezdőrészleten felül kellett volna még fizetnem,vagy csak simán a 45000-et?
Bocs,ez egy kicsit hosszúra sikeredettsteam id : FЯeak_
-
Joe bácsi
őstag
Minden új előfizunál ennyit szoktak kérni. Ez csak előleg, amíg el nem fogy, addig nem generál számlát az előfizud. Ez gy biztosíték a cégnek. Pestről jön ez a szám, ők döntik el.
-
Jadro
veterán
Ne aggódj, "csak" egy átverés akar lenni a dolog. A lényeg hogy nyertél pár millát mert jaj de szerencsés vagy. Akkor kapod meg ha veszel feltöltőkártyát és a számot ami rajta van bediktálod. Ha bedőlsz, buktad a feltöltőkártyát és természetesen nem kapsz semmit. Ha nem, akkor röhögsz és ezek meg hívnak mást. Minket is hívtak már. A lényeg itt elolvasható: [link]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
addikt
Igen, én eddig a webshoppal mindig meg voltam elégedve, de a T-pontokkal, főleg mióta a T-Com-os hölgyeket "odaszabadították" már nem igazán.
1.) Két hete történt: bementem egy T-pontba, kértem a maminak egy SE T700-ast. Mire a hölgy válasza az volt: A T-Mobile nem is árul ilyen készüléket....
2.) Bemegyek a T-pontba, készüléket szeretnék vásárolni, részletre, stb., stb... Hölgy nézi a monitort, nézi a monitort, majd megszólal: Sajnos Ön nem vásárolhat a T- Mobilenál részletre készüléket, mivel van a nevén három részletre vásárolt készülék.... Hazajöttem, irány a webshop, megrendeltem, a harmadik napon a kezemben volt a készülék, melyet részletre vásároltam...
Most ezek után mit mondhatnék még?
Összefoglalva, véleményem szerint a webshop sokkal rugalmasabb minden téren!Jó szerencsét!
-
Euzkadi
csendes tag
A helyzet az, hogy szeretnék venni egy iPhone 3G-t 8 Gb-ost 2 éves előfizuval Ikon 400 díjcsomaggal, ami ugye 27990 HUF.
Ugyebár az előfizetéshez T-nél ezek a dokumentumok szükségesek:
- Személyazonosságot igazoló okmány (személyi igazolvány, ideiglenes személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély)
- Lakcímet igazoló hatósági igazolvány (amennyiben érvényes lakcímet a személyi igazolvány nem tartalmaz)
- Az alábbi okmányok közül egy:
o TB kártya
o Adóigazolvány
o Vezetői engedély (csak akkor, ha a személyazonosság igazolása nem a vezetői engedéllyel történt)
o Útlevél (csak akkor, ha a személyazonosság igazolása nem az útlevéllel történt)
o BankkártyaMunkáltatói igazolás nem is kell?(mondjuk nem is tudnék vinni, mert csak diákszövetkezetnél dolgozok)
Olvasgatva a fórumot kicsit elbizonytalanodtam olyan téren, hogy van akitől kértek előleget van akitől nem. Az előleg mire vonatkozik, csak ha valaki részletfizetéssel vesz telefont vagy mindig? Vagyis nekem ha elmegyek és szeretném megvenni az iPhone 3G-t, akkor a 27990 HUF-on kívül fognak még x ezer HUF előleget kérni vagy csak simán a 27990-et kifizetem, aztán annyi?Előre is köszi a választ, remélem érthető volt amit írtam.
[ Szerkesztve ]
-
szilvaspet
tag
Üdv!
Van-e itt a fórumon egy T-Mobile bennfentes, aki tudja esetleg, hogy megjelenik-e mostanában valamikor a T-nél a Nokia E63-as?Pet
-
addikt
válasz szilvaspet #1898 üzenetére
Írj nekik egy e-mailt, ha abban nem azt írják, hogy előreláthatólag nem fogják forgalmazni, akkor fogják! (Ez jó nyakatekert lett....)
{Én az N82-nél tettem ezt, akkor kerek perec leírták, hogy nem tervezik a telefon forgalmazását, de rögtön ajánlottak hasonló készüléket, az N95-öt, illetve ennek a 8 gigás változatát}Jó szerencsét!
-
okib4100
aktív tag
Üdv,
- Dominó kártyát előfizetésessé alakítva (a dominóhoz eredetileg nem volt készülék véve) lehet készüléket venni hűségre?
- Jól látom, h a ténél csak sim esetén is kell min 1 év hűséget aláírni, különben levesznek 4800-ra? Mert ha már hűséget mindeképp alá kell írni, mivel 1 évig úgyis biztosan használom, vmi pár ezres telt (pl SE T280+BT headset) is vinnék mellé, hogy ne a semmire fizessem ki a pénzt.
- És ez a kaució, hitelképesség vizsgálat, etc. csak a kellően nagy értékű készülékeknél van, vagy úgy történik, mint a vodánál, aki egy csak sim kártya esetén is szokott 20-40 rongy kauciót kiszabni?Előre is köszönöm.
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest