-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
ugye nálatok sem megy a Telekom app?
-
MaxxDamage
félisten
válasz kopeter1982 #137260 üzenetére
Én is most kapcsoltattam be a számokon (korlátlan beszélgetés 1 napra) ami a Telekom fiókomba van.
12:00-ig van rá lehetőség.
Központi hiba miatt hibát dobott a program és webes felületen sem lehetett bekapcsolni!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nagyúr
válasz MaxxDamage #137261 üzenetére
12:00-ig van rá lehetőség.
Megnéztem, nincs már Maraton opció bekapcs...
Amúgy mag reggel szerettem volna én is két SIM-re bekapcsolni 07:23-tól, furamód utolsó pillanatokban valahogy bejött az opciós menü, addig csak ezt láthattam:
Ha pont nincs kávézgatáson kívül más dolgom, akkor OK ez, de máskor pár perce van az embernek reggel erre...és nem a saját Domino-m a lényeg, hanem akinek megígértem mára.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
MaxxDamage
félisten
válasz ubyegon2 #137262 üzenetére
Telekomos írta Chaten....ott kapcsoltattam be!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kovacsmi_74
senior tag
Ugyanígy jártam én is reggel, mint ti, de most látom újra megjelent a Domino Day az appban...
-
kopeter1982
csendes tag
válasz kovacsmi_74 #137264 üzenetére
Tényleg, nekem is megjelent, de csak miután bezártam, majd újra megnyitottam.
Köszi az infót mindenkinek! -
kchris78
veterán
válasz kopeter1982 #137265 üzenetére
Elég agresszív cache-elést folytatnak az appokban lévő https lekérő alrendszerek/böngésző motorok, ha valami nem jelenik meg érdemes kézzel leállítani az appot.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tényleg...érdekes.
(#137263) MaxxDamage
No ennyi időm sose lesz, hogy a chat-tel kezdjel el bíbelődni!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
MaxxDamage
félisten
Igen, már ott is be lehet kapcsolni Ma 12:00-ig
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
4Grider
nagyúr
válasz MaxxDamage #137268 üzenetére
Nekem péntek reggel 8 órát ír az app.
-
MaxxDamage
félisten
válasz 4Grider #137269 üzenetére
Meglehet.
[ Szerkesztve ]
-
buttmaki
csendes tag
Sziasztok!
Van egy feltöltős egyenlegem, ami most 26-án lejár. Kicsit több mint 2700 Ft van rajta. Ha csak 27-én (vagy később) töltenék rá újabb összeget, akkor elveszne a fenti egyenlegem? Régen Blue Mobile-os voltam, de az megszűnt, úgyhogy kénytelen voltam átjönni a Telekomhoz. A Blue Mobile-nál úgy működött, hogy ha a lejárat után x időn belül töltöttem fel az egyenlegemet, akkor sem veszett el, hanem hozzáadta, és újra tudtam használni a telefonom. Ritkán használom, néha hetekig be sincs kapcsolva, ezért nem mindig veszem észre, ha lejár. A másik, hogy ha 1500 Ft-tal töltöm fel, akkor tényleg csak 120 napig lesz érvényes? Régen ez fél év (vagy 180 nap) volt. -
4Grider
nagyúr
válasz buttmaki #137271 üzenetére
2500 Ft alatti feltöltés esetén 120 nap a rendelkezésre állási idő, 2500 Ft és afölötti összegnél 366 nap.
A rendelkezésre állási idő letelte után, a szerződésen megmaradt egyenleged nem veszik el, csak zárolásra kerül. Amennyiben a hívószám-lekötési idő alatt feltöltöd egyenleged, a „zárolt” egyenleg is hozzáadódik az új egyenleghez.
A 90 napon belül (az ún. hívószám lekötési idő alatt) elvégzett feltöltések esetén a hívószám, illetve a SIM-kártya továbbra is használható. -
Rage47
veterán
válasz kopeter1982 #137260 üzenetére
Irtam nekik Messengeren reggel es olyan 1 oraja csinaltak meg nekem.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
sziasztok!
a ma aktivált domino day net meddig érvényes?hol lehet megnézni az appban??[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Gedeon31
addikt
A Facebook oldalukon írták.
Meghosszabbítjuk a Domino Day-t péntek reggel 8 óráig!Tudjuk, hogy sokan tapasztaltatok hibát, mikor a Domino Day-t aktiválni szerettétek volna, ezért szeretnénk megadni a lehetőséget annak is, aki nem tudta bekapcsolni az ajánlatot.Ha még nem tetted, aktiválj november 24. reggel 8 óráig korlátlan netet vagy beszélgetést a Telekom alkalmazásban a Kiegészítő szolgáltatások között!
-
MaxxDamage
félisten
válasz snooze #137279 üzenetére
Aktívitástól számítva 24 óra
-
snooze
veterán
-
the.odzsy
aktív tag
[link] Ez alapján a Telekom egy új tornyot épített Nagylaposon. Van valaki a közelben, aki tapasztalta a működését? Ott azon a környéken a T-nek szinte semmi térereje nem volt eddig.
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
Red product
csendes tag
Gigaerős otthoni net érdekelne. A város ahol lakom a Telekom nem építette még ki a hálózatot. A honlapon nem találtam mást csak adjam meg a címemet, hogy milyen szolgáltatás érhető el. Hálózatfejlesztéssel kapcsolatban sem találtam semmit. Hogyan lehet megtudni hol építkeznek, vagy ez titkosítva van?
-
4Grider
nagyúr
válasz Red product #137284 üzenetére
Az otthoni net gondolom vezetékes (optikai) netet takar. Ez meg egy mobilos topik...
-
MaxxDamage
félisten
válasz Red product #137284 üzenetére
Illetékes Polgármesteri hivatalba érdeklődj ezzel kapcsolatban.
OFF OFF◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
pourri
aktív tag
válasz MaxxDamage #137286 üzenetére
A Jenőnél?
-
MaxxDamage
félisten
válasz pourri #137287 üzenetére
Jah, a Polgár Úrnál!
-
mezis
félisten
Üdv.!
Domino adategyeztetéssel kísérletezem a Telekom mobil App-jával, sikertelenül.
Az App-nak telepítés után megadom a telefon számomat, küldi az SMS-t, amit be sem kell írnom, bemásolja a kitöltendő mezőbe!
Ezek után választom az adategyeztetést, megjelenik a kitöltendő mező, kapom az SMS-t, de ezt már nem másolja be. megnézem az SMS-t, és amikor elkezdem beírni az App mezőjébe, már hallom hogy kaptam ismét egy SMS-t. Amikor beírtam a kódot, már vigyorog, hogy a jó kódot írjam be. újabb kísérlet eredménye ugyanez.
Ez akkor most olyan mint a mesében, adtam is 1GB-t, meg nem is?
Az első SMS, amit bemásolt, <#> karaktersorozattal kezdődik és egy jRkZVX... karaktersorozattal végződik. A következő SMS-ek semmi különleges karakter sorozatot nem tartalmaznak.
Telefonom Android12, dual SIM-es (igen van egy másik SIM kártya is benne) és csak 3G képes. Ezek valamelyike rontja el az adategyeztetést?Bónusz kérdés: A Telekom App-ja csak a Telekomról (1414) kapott, egyedi kódsorozatot tartalmazó SMS-t képes kiolvasni, vagy a telefonomra érkező bármelyiket?
Nem mintha zavarna, legyen boldog vele, csak hát szoktam kapni a bankomtól is SMS-t![ Szerkesztve ]
mezis
-
rin33
senior tag
Nem olyan tempóval mint a Y de a T is modernizál: B1+B3+B28 egyre több helyen van, pl. Makón az egész városban de kisebb településeken is. Sok helyen viszont csak B28/N28 jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
kl122
tag
válasz rin33 #137291 üzenetére
Maradjunk annyiban, annyit modernizálnak amennyit muszály nekik, hogy bírja a terhelést a hálózatuk, de ügyfélként is észrevehetően nagyon takarékon van a hálózatfejlesztés náluk. Ennyit meg kénytelenek modernizálni, kis túlzással csak nekik van egyedül annyi mobilos ügyfelük mint a másik kettőnek összesen!
-
bopeti98
őstag
Sziasztok,
Édesanyám kötött 2 év hűséggel (telefonvásárlással) egy Mobil S + Korlátlan Net Okosvilág csomagot. A helyzet az, hogy a 2 db MultiSIM-re semmi szüksége nincs, először nem is értette miért kapott plusz 2 SIM kártyát, de az üzletbe annyit mondtak neki, hogy ez alapból jár a csomaghoz így aztán nem firtatta. A 2 Multsim azóta is a polcon pihen. Mivel én előfizetek HBO Maxra, amit ő is szokott használni, jobb lenne inkább az a Korlátlan Net Szórakozás amihez alapból jár az HBO Max, így én akkor a saját közvetlen előfizetésemet lemondanám. Kérdés, hogy ezt így utólag lehet még módosítani kötbérmentesen, vagy így járt alapon meg kell várnia a 2 év lejártát?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest