Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • domerator

    veterán

    válasz tjb007 #12094 üzenetére

    Ezek szerint igen?

    Látod, akkor nem csodálkozom a hozzáállásodon.

    Mindenféle személyeskedés nélkül mondom neked is és más szolgáltató multicégnél hasonló hozzáállást tanúsító emberkének: így könnyű és sajnos általánosan bevett mód lezárni egy számotokra kényelmetlen témát...

    1. ráfogni az államra, bárki legyen is az... tudjátok, ha a multik minden visszásságát így el kellene fogadni, hogy az állam bácsi miatt van, akkor már régen vadállati viszonyok lennének, a multik azt csinálnának, amit nem szégyellnének.

    2. Ahogyan azt kollégád tette egy másik kérdésemre, sértődötten visszahúzódni a kérdés elől... (mondjuk ez nemcsak multira jellemző, hanem "jó" magyar szokás is) csakhogy ez nem megoldás, hanem struccpolitika és hamis felsőbbrendűség.

    Nem kell elterelgetni az olyan postok tartalmát állam bácsi felé, amik világosan leírják, hogy xy dologban hibás, nem ügyfélbarát, stb. a cég... tudomásul kell venni és tenni az ügyfél megelégedéséért.

    Még 1x mondom: semmi személyeskedés, nemcsak te vagy ilyen, jó sok hozzád talpig hasonló szolgáltató van, nem feltétlenül a telekom iparban.

    Az más kérdés, hogy mit gondolunk rólatok ilyen hozzáállás után. :(((

    Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Új hozzászólás Aktív témák