- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
papaja-xbox
tag
válasz bull84ghia #9550 üzenetére
Meg próbálom így is
-
papaja-xbox
tag
Más módszerrel de jó lett 5.03 software alatt.
-
L_YKing
addikt
-
bull84ghia
őstag
válasz papaja-xbox #9552 üzenetére
Mi volt a módszer, hát ha másnak is kelleni fog
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
L_YKing
addikt
válasz papaja-xbox #9555 üzenetére
Kár hogy azt a fránya gta4-et nem dobták ki:@@@@
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
jagada
addikt
válasz papaja-xbox #9555 üzenetére
Azért a ps3-nál egy "kicsit" gyengébb a garfika, nekem is van kábelem, de nekem nem jött be, hogy a nagyképernyős FULLHD TV-nek csak a közepén kicsiben megy a játék, nem húzza szét teljes képernyőre, bár akkor meg rohadtúl szögletes lenne az alacsony felbontás miatt.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
egyudrobert
csendes tag
Szia!
PSP géppel kapcsolatban kérdezném,hogy valamilyen oknál fogva lelassult,de a játék betöltése után már tökéletesen lehet játszani vele!Játékból való kilépéskor újra lassú!!Összefoglalva: csak a játék betöltés után működik tökéletesen!
Mi lehet a probléma,mit tanácsolsz??
Válaszod előre is köszönöm!
Üdv.: Robi
-
David93Pecs
tag
válasz egyudrobert #9560 üzenetére
Milyen szoftver van pontosan a pspn?
-
Tom87
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy 1003-as Fat PSP-m. Nagyon valószínű, hogy meghalt benne a joy.
Jobbra húz általában, viszont ha rányomok a joyra középállásban akkor nem csinálja. Szétszedtem, kipucoltam majd összeraktam, de ugyan úgy rossz. Joy csere megoldaná a problémát vagy felesleges kiadás és esetleg valami más lehet a hiba oka?Nem tudtok esetleg fehérváron vagy közelében egy jó szervízt?
Köszönöm.
Üdv, Tomi
-
bull84ghia
őstag
Van egy kis átlátszó valami a joy és az alaplap közt, na azt pucold meg rendesen, esetleg a joy-t is szétszedheted kipucolni. Nálam már ez sem segített én kihajítottam az az átlátszó vackot és direktbe forrasztottam a joy-t. Azóta hibátlan, jobb mint újkorában.
-
törölt tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy mennyit érhet a következő eszköz.
Sony PSP 3004 PB minden tartozékvál, gyakorlatilag 5 óra játék van benne, dobozában, szálmával, garancia levéllel (már lejárt) 1 éves a gép.
Amit adok:
-3db eredeti játék (GTA liberty storyes, NFS -pro street, Call of Duty- Roads to Victory)
- PSP alapgép (karcmentes, 5 óra játék van benne)
-Doboz, garancia levél, összes papírja
-töltő
-4GB Sony memory stick memória kártyaKöszönöm
Üdv. -
pyron25
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy psp vásárláson, de tanácstalan vagyok. Valaki tudna segíteni hogy milyet érdemes? Felhasználói szempontból. A legújabb e1000 kinézetre tetszik de viszont a többihez képest gyenge. Persze a topicban nem említhető dolgok úgyan úgy vannak minden gépre?Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
nyogo83
senior tag
Halihó.
Tegnap vettem egy 8gigás MS Pro Duo High Speed memóriakártyát a psp-mbe, viszont ma kikönyökölt Legalábbis úgy néz ki, mert tegnap kb 1 órát próbálgattam, játszottam vele, majd ma mikor bekapcsoltam, akkor meglepődtem, hogy a játékokban amivel tegnap játszottam, nem voltak mentések.
Gondoltam nem gond, ráeresztek még 1x egy formázást. Na itt kezdődtek a gondok, mert nem tudja a PSP leformázni(error 80220087), USBn gépre kötve látszódik, de ott se tudom megformázni, Most már a 100.-ik próbálkozásra üres lett a kártya, viszont a psp folyamatosan azt mondja, hogy nem lehet olvasni a kártyát és formázzam meg.Ja, és a tulajdonságoknál a MagicGate : Unknown
Létezik hogy ennyire fake kártyát adtak nekem a boltban?(Konzolvilág, váci út)[ Szerkesztve ]
-
nyogo83
senior tag
válasz bull84ghia #9573 üzenetére
Igen, közben utána olvastam, és 1000% hogy hamis. Hétfőn első utam hozzájuk vezet azt hiszem. Kíváncsi leszek kitudják-e egy eredetire cserélni, mert viszem magammal a PSPt is
-
nyogo83
senior tag
válasz nyogo83 #9574 üzenetére
Voltam vissza a Konzolvilágba. Srác meg se lepődött, úgy fogalmazott, hogy sajnos ilyenek ezek az "utángyártott" kártyák.
Nem akartam mondani hogy utángyártott != hamisítvány
Adott egy másikat, amit leformázott, szépen fel is ismerte a PSP, amikor kiléptem a boltból, mondom lecsekkolom hogy ezt mekkorának ismeri fel pontosan. Amint bekapcsoltam, már nem is látta a kártyát
Visszamentem, srác már röhögött, mondta nem hiszi el, de ha gondolom ad egy másikat. Mondtam, kösz ezek után nem, úgyhogy ráfizettem 4k-t és adott egy eredetit.(Magic Gate Supported)Tanulság:
Ha személyesen veszem, akkor azonnal kiderült volna, valamint az is hogy amit OEM MS Pro Duonak árulnak, az tuti mind fake, még boltban is. Főleg ha a gyári ár felébe/harmadába kerül.[ Szerkesztve ]
-
Shatterstar
aktív tag
PSP 1000-be lehet SD kártyát tenni?
Why are you wearing that stupid man suit?
-
David93Pecs
tag
válasz Shatterstar #9579 üzenetére
SD-t egyikbe se lehet.
Csak microSD-t átalakítóval. Egyébként meg ms pro duot. -
Shatterstar
aktív tag
válasz David93Pecs #9580 üzenetére
Átalakítót hol és mennyiért lehet szerezni?
Why are you wearing that stupid man suit?
-
bull84ghia
őstag
válasz Shatterstar #9581 üzenetére
vatera, ott találsz
-
L_YKing
addikt
válasz Shatterstar #9581 üzenetére
én 1000ft-ért vettem postával együtt
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
ki kellett pakolnom ma az egyik szekrényt és találtam benne egy PSP-t, totál el is felejtettem hogy van, az lenne a kérdésem honnan tudom pontosan milyen típus csak annyit ír, hogy version 6.00 Megköszönném ha segítenétek mert eladnám.
Használtam anno, nem kíméltem de látszik is rajta[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
válasz bull84ghia #9585 üzenetére
köszönöm, 1003-as, 10-15e megér játékokkal együtt?, ha jól látom eléggé lent van az ára.
-
Dzsolo
senior tag
válasz bull84ghia #9587 üzenetére
ok köszi, ez is olyan csak ide nem akartam írni
ezer Thx
-
Shad0wking
csendes tag
Üdv. PSP-t szeretnék venni 7 éves gyereknek. Nem vagyok túl otthon ebben a témában. Inkább újonnan szeretném venni garival. Olyan 30 ezerig gondolkodom. Szeretnénk rajta majd játszani is 'több' játékkal. Akkor ugrik a gari is? Vagy akkor már megéri használtat és ha igen tudtok esetleg linkelni. Mostanában sajnos nem sok időm van keresgélésre.
Válaszokat előre is köszihttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Shad0wking
-
ldave
félisten
válasz Shad0wking #9590 üzenetére
Egy jó állapotú használt géppel jársz a legjobban szerintem, bár azt azért keresgélni kell.
A most kapható legújabb PSP széria nem az igazi (nincs benne wifi, mono hangszóró), Go-t és PSP-3000-et nem forgalmaznak már talán.A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
-
Zsocy155
őstag
válasz Shad0wking #9590 üzenetére
Ha nem fontos a wifi és hogy "ordítson" akkor ezt nézd meg. Olcsóbban nem találtam, én ilyet vettem tegnap.
-
mokujin2
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy egyszer kivettem a PSP-ből az akksit és azóta semmiképpen sem tudok feltenni a memóriakártyára játékokat/zenéket..a mentéseket feltudom rá másolni, de a játékokat meg ezeket nem!
A memóriakártyát leellenőriztem többször is, azt írja nincsen semmi hibája minden működik.
Szóval nem a memóriakártyával van a baj... (szerintem igen, de nem tudom)
Elkezdem másolni a játékot a PSP memóriakártyájára, és 0%-on marad..el sem indul.
Gyanítom hogy valamilyen szektorhiba 'féleség' lehet a memóriakártya hibája!
Tudnátok segíteni ebben az ügyben?
Vagy már csak az a megoldás maradt hogy új memóriakártyát kell vennem?
Előre is köszönöm a válaszokat!!!! Visca el Barca, y Visca Catalunya !!!
-
mokujin2
tag
Esetleg valami más ötlet?
Mert most nem tudok csinálni semmit a PSP-vel..csak van.!!! Visca el Barca, y Visca Catalunya !!!
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó