Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cinkoxid

    senior tag

    Sziasztok.

    Korábban már írtam ide, és kaptam is segítséget, utólag is köszi mindenkinek. Már egy ideje tanulmányozom a server 2008 r2-őt és örülök, hogy rávezettetek arra, hogy 2003 helyett inkább ezzel foglalkozzak. Azóta napi több órát olvasok róla, rengeteg ebookot begyűjtöttem, illetve különböző microsoft vizsgákra felkészítő anyagot szereztem, tanító és vizsgázó programokkal együtt (MCITP ) . A Server is többnyire fut a háttérben, bütykölgetem, miegymás. Azt már látom, hogy rengeteg tapasztalat kell majd ahhoz, hogy az agyam átálljon az ilyen fajta oprendszerek gondolkodásmódjára, de nem fogom feladni, nagyon tetszik és élvezem az egészet. Egyenlőre csak a server 2008-asban gondolkodok, miután teljesen elsajátítottam, jöhet a többi.
    Na most a kérdésem a következő lenne:

    Különböző vizsgákkal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Érdemes őket elvégezni?
    magyarországon szeretnék dolgozni, ott mennyit számít egy microsoft vizsga megléte? Van bármiféle támogatás, amivel olcsóbban meg lehet úszni?

    Most májusban végzek rendszergazdai okj szakon. (ami önmagában nem sokat érne, alaptudást ugyan ad, de amiket magamtól tanulok/tanultam azok sokkal többet érnek)
    Tehát egy pályakezdőnek mit javasoltok? Gondolom ti is voltatok hasonló cipőben, azóta tudjátok, hogy mit hogyan kellett volna csinálni, stb.

    Minden tanácsot, segítséget szívesen fogadok :R

Új hozzászólás Aktív témák