Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    válasz elistvan #4434 üzenetére

    Gépenként is beállíthatod a házirendeket, csak totálisan nincs semmi értelme, mert egyáltalán nem hatékony és kókányolás. A rendszergazda munkája nem erről szól, hogy "egyszerű megoldás", mert ha ez tényleg így működne, akkor az utcáról is csinálhatná jóformán bárki, nem lenne szükség rendszergazdákra.

    Aki megcsinálta előtted, az sem ért hozzá, ez tisztán világít azok alapján, amit leírtál, hidd el nekem.

    A Tisztaszoftver átalakul. Kellett, hogy kapjatok ezzel kapcsolatosan egy kérdőívet néhány héttel ez előtt, amit határidőre ki kellett volna töltenetek. Szerintem kérdezz utána az iskolatitkárnál, mert ha meg van valahol, csak elkavarták, akkor jobb későn beküldeni, mint soha és online felületen is kitölthető volt, hátha még él a felület.

    Egyébként a közháló is átalakul, az is nemzeti lesz. :DD :DDD Arról is küldtek kérdőívet, hogy érezzük a törődést, azt is határidőre vissza kellett már küldeni, ott is volt online felület, voltak jelszavak is, amiket el kellett rakni biztos helyre. Értelme kb. nulla az egész bohóckodásnak, mert kalap kakit nem ér a közháló, meg nem is fog soha, amíg ingyenes.

    Emellett nézz utána a Tisztaszoftveres telepítő lemezeknek (és persze az infóknak, amiről írtam), mert hidd el, hogy előbb-utóbb szükséged lesz rá! :K

Új hozzászólás Aktív témák