Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kisgyerek85

    senior tag

    Sziasztok!

    Múltkor írtam, hogy gázolajszag van a kocsi körül. Kezdő szerelő meg is nézte, de túl sokat nem láttunk. Azóta történt már egy pesti út ahol füstölt az autó. Újra ránézve egyértelmű, hogy az adagoló elejéből szivárog a gázolaj. Holnap fogom hívni a csomádi adagolósokat, hogy mikor vihetem és mennyibe fáj ott egy tömítést cserélni.?
    Jó futóművest ismertek észak Pesten vagy Vác-Pest környékén? Aki múltkor cserélte nekem a vezérlést azt mondta, hogy nincs semmi különös vele. Engem rohadtul idegesít. A jelenség, ferde a kormány, húz jobbra, 100 fölötti tempónál fura sávot váltogatni és hirtelen fékezésnél is fura nekem. Most meg már olyat is csinál, hogy megyek 40-50el és remeg a kormány. Ez egy 2000-es 1,9tdi clio.

    Jó pár éve van egy olyan jelenségem, hogy index használat után beakad a relé vagy ami kattog index közbe és folyamatosan kattog gyorsan. Első alkalommal mikor ezt csinálta kiszáltam a kocsiból és körbenéztem, hogy az index jól működik e. Igen, ez nem befolyásolja. Viszont egy idő után rohadt idegesítő. Van olyan, hogy 60-70km után se akarja abbahagyni. Viszont ha pihen a kocsi fél-1 órát akkor nem kezd bele újból, csak az első indexelés után. ;] Ja és ez a jelenség csak hidegebb időbe fordul elő. Egész nyáron nem hallom, de ősztől tavaszig igen. Egyszer kaptam egy olyan ajánlatot, hogy kompletten kéne cserélni, de az nekem elég sokba fájt volna. Annyi pénzért inkább hallgatom a kattogást. Viszont nem hiszem el, hogy ezt csak így lehet cserélni.?

Új hozzászólás Aktív témák