Hirdetés
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrometheusX
aktív tag
válasz PrometheusX #12303 üzenetére
Most próbálgatom, elég jónak tűnik. Nem annyira felhasználóbarát az interfésze, de aki tudja mit csinál és hol keresse a beállításokat, annak nagyon hasznos dolgokat tartogat.
-
Szellem.
nagyúr
Tudtok a leíráson kívül Bitdefender promos kulcsot hol tudok találni?
Köszi.
-
C. s.
addikt
Játék:
Oddly Enough: Pied Piper
promós link
állandó link -
törölt tag
Vírusirtók olcsóbban. Webroot szoftverét vettem innen.
-
joskamiska
csendes tag
https://www.bitdefender.com/site/Facebook/redFreeDownload
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Rossz helyre kattintottam, és így lett egy Mac-es programhoz való promós lehetőségem, amit nem tudok kihasználni. Ha valakit érdekel, viheti:
MacX MediaTrans, activite it before Apr 20,2017
CA-VLVVJEJV-UOQSUW
letöltésKedvezménykupon Mac szofteverekhez:
MacX Easter Gift Pack (80% OFF):
Rip protected DVD, Convert 4K HD videos.
Download/Play/Edit/Record/AirPlay Videos.
Transfer data between Mac and iPhone iPad.80% OFF COUPON : MACXEASTER17
Itt lehet beváltani.És ha már idáig eljutottam...
MacXDVD Easter Egg Hunt - 4 program ingyen
1. MacX DVD Ripper Pro: rip any DVDs to Mac, hard drive, phone, tablet
2. PDF Expert: read, edit, fill and sign PDF
3. MacX MediaTrans: transfer data between iPhone iPad and Mac
4. Disk Drill PRO: recover deleted data on Mac OS X[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
-
Endless Space Collection - Windows, macOS
Most csak 1€Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
isss
tag
-
PstViewer Lite - Windows
Csak ma ingyenes
Lehetővé teszi, hogy megnyisd az Outlook PST fájlokat, üzeneteket keress és PDF-be mentsd őket. A PstViewer Lite képes az .eml, .msg, a winmail.dat, .mht és az .ost fájlokat is megnyitni.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
s7evcsenko
addikt
Köszönöm.
(#12325) Kasya:
Itt a kérdés inkább arra vonatkozott szerintem, hogy miután letöltöttem, és megkaptam mailban a kódot, ami ugye 17.-éig lehetséges ingyen, akkor azután bármikor telepíthető-e a kapott kóddal?
Mondjuk egy windows reinstall után."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
PrometheusX
aktív tag
válasz s7evcsenko #12327 üzenetére
Én is ilyen módon vettem (későbbi aktiválással). Szerintem miután "megvásároltad" a kódot ténylegesen, azután bármikor aktiválhatod. Szóval szerintem akár egy Windows reinstall után is jó lesz a kapott kulcs.
-
PrometheusX
aktív tag
~ Sygic Navigation + Navigation Premium ~
Tudom nem teljesen ingyenes a program, de most 75% a kedvezmény mértéke a Navigation és a Navigation Premium programokra - ami ritka, szóval gondoltam hogy írok egy hsz-t és hátha valakinek hasznos lesz a dolog.
Mindkét verzió ezeket tudja:
*Offline maps with map updates
*Voice guided navigation
*Speed limits & lane assistant
*Gas prices
*Head-up Display (HUD)
*Europe or World coverageNavigation Premium plusz feature-je: Lifetime Traffic for faster routes.
Amúgy nem rossz kis program, sokat használtam, de én az iGO-t preferálom.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz PrometheusX #12329 üzenetére
Köszi, ez a lifetime traffic azt jelenti hogy automatikusan elkerülteti velem a dugókat? Illetve ha rárakom a GPS-re arra miként jut el az infó? Mert ugye mobilnet meg ilyesmi nincs azon, vagy a GPS műhold küldi ezt is?
-
looser
addikt
válasz PainKiller13 #12330 üzenetére
Szerintem előre le vannak tárolva a jövőbeni forgalmi dugók.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
válasz PainKiller13 #12330 üzenetére
Ehhez már internet kapcsolat szükséges: [link]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz PainKiller13 #12335 üzenetére
1 óra alatt 1MB adat nem egy nagy forgalom, és opcionális, kikapcsolható.
-
PrometheusX
aktív tag
Gondolom (szóval ez csak tipp a részemről), hogy az eddig mért statisztikákat mérlegelik, és ha nincs aktív internet kapcsolat, akkor ezt az előre betáplált statisztikát veszi alapul a program.Most olvastam el a Sygic support-os cikket, valóban aktív internetkapcsolat kell. Viszont az nem lenne rossz ötlet, ha amit mondtam - az átlagos statisztikák használatát - hasznosítaná a program.
Amúgy én is úgy vettem ki ezt a Sygic progit, hogy inkább telefonra szánják és nem GPS-re. "Hagyományosabb" GPS-re inkább szerintem az iGO javasolt, már csak a tradicionálisabb kezelőfelülete miatt is. Na mindegy, nem szeretném tovább offolni a témát.
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
Advanced SystemCare 10.0.0.72 PRO - One-Click to Optimize PC & Protect Privacy in Real Time
by iObitMai nap !
In loving memory of Garrett Lockhart
-
PrometheusX
aktív tag
~ EaseUS MobiSaver Pro ~
EaseUS MobiSaver Pro is a Windows program that works with both Android and iPhone / iPad devices.
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use. No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered. No free tech support. You must redeem the license key before the offer has ended. May not be resold.
-
válasz PrometheusX #12340 üzenetére
Azért ehhez zárójelben azt is hozzá kell tenni, hogy csak root-olt telefonon működik.
-
törölt tag
"Eggcellent Easter sale
Adguard team wishes you and your family good health, prosperity and a very happy Easter.Let’s celebrate with a promotion - 35% off on ALL licenses (including prolongations).
Special offer is valid until April 17."
https://adguard.com/en/license.html#new//18/MOBILE/36500/1/
Lifetime verzión gondolkozom, de ebben a licencelési formában mióta az Agnitum megszűnt, a Malwarebytes-nál pedig kivezették kicsit megingott a bizodalmam.
Igazából táblagépre lenne fontos, mert amikor nem vagyok itthon, akkor ott azért mobilinternetnél sokat jelent.
-
EaseUS Data Recovery Wizard Professional - Windows
2 napig ingyenes.
- Teljesen visszaszerzi az elveszett adatokat PC-ről/laptopról, merevlemez meghajtókról, szerverekről, digitális eszközökről és adathordozókról.
- Törlés, formázás, partíció elvesztés, vírus támadás, nem megfelelő üzemeltetés vagy más ismeretlen okok miatt eltűnt adatokat is helyreállítja.
- A gyors keresés megtalálja töröl fájlokat és amik elvesztek a "Lomtár" kiürítésekor.
- A mély keresés alaposan átkutatja a lemezt, mikor arra van szükség. Pl. formázás után, vagy ha már nem is fér hozzá a meghajtóhoz.
- Bármilyen elveszett adatot helyreállít, például képeket, dokumentumokat, videókat, zenéket, íméleket, archívumokat, stb.
- Képes bármilyen adatveszéssel járó helyzetet kezelni, legyen az törlés, formázás, vagy hozzáférhetetlen nyers(RAW) partícó/lemez, vírus támadás, nem kielégítő működés stb.
- Visszaszerzi a PC, Laptop, merevlemez, pendrive, SD/memória kártya, digitális fényképezőgép vagy más tároló-adathordozó elveszett adatait.
-Támogatja a nagy, akár 8 TB-os merevlemezeket is.
- Add meg a helyreállítani kívánt fájltípusokat, hogy a keresés pontosabb eredményeket adjon.
- Szüneteltesd, és indítsd újra a keresést később, amikor időd engedi.
- Még a helyreállítás elött képes előnézeti képet mutatni: Ellenőrizd a fájlok adatainak épségégét, mielőtt úgy döntesz, hogy helyreállítod.
- Gyors keresés a találatok közt fájl nevekre, típusokra, időpontokra.
- A keresés eredményét elmentheted, és később visszaolvashatod azt, anélkül, hogy újra kellene indítani a vizsgálatot.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Mobilinternet
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók