Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
Szia!
Ahogy hcs57 is írta, ez júzerhiba. AF-C fókuszmód esetén csinál ilyet, vagy ha nem akarsz feleslegesen életlen képet, és úgy állítod be, hogy ha nincs fókusz akkor expo se legyen.
Állandóan egypontos közpre állított fókuszponttal fotózok, Vagy AF-S vagy MF módban. Tudja amit keresel. -
blackmoto
senior tag
válasz APippo #11856 üzenetére
Négy hónapja használok egy fehér dupla kitobjektívvel (18-55, 50-200) vásárolt darabot. Maximálisan megfelel az elvárásaimnak.
Bátran merem ajánlani amatőr fotózáshoz tökéletes választás. Ennek semmi baj az összeszerelési és az anyagminőségével. A merészebb színvariációkkal lehet, hogy van gond, azokkal nem találkoztam.
A legjobb, mikor eleredt az eső, és nem kellett aggódnom, hogy hova dugjam a gépet. Vígan mentem tovább az állatkertben kattintgatni, jól vizsgázott. -
blackmoto
senior tag
Mennyire normális egy fél éves K-50-esnél ennyi hotpixel?
A kép 92 MB-os!
[link]
Tudom, hogy csináljak egy pixeltérképezést, de érdekel, hogy ez normális-e?
A kép ISO100-on 30sec zárídővel védősapkával a lencsén készült. RAW -> TIFF. Silkypixben feltoltam az élességet maximumra. Ennyi. (Nem tudom, hogy utóbbi hiba volt-e, vagy valóban így lehet jobban látni a valós állapotot.)[ Szerkesztve ]
-
blackmoto
senior tag
válasz _csocso_ #11965 üzenetére
Én sem kerestem, csak volt tegnap egy alexpos kép a sok között, amit felhúztam silkypixben és tele lett piros pöttyel. Akkor ilyedtem meg mikor visszanéztük őket és készítettem ezt a fekete képet. Aztán később rájöttem, hogy az egy erősen piszkált kép volt, úgyhogy nem is kellett volna megrémülnöm. Normális esetben tényelg nem látszik a képeken, úgyhogy nem izgat. De szeretek villámot fotózni, nem örülnék, ha a nyárra még több ilyen lenne.
Üdv! -
blackmoto
senior tag
Mennyit érdemes adni ebay-en egy SMC55-300 DAL objektívért, ha az új, de nincs gari stb.
Illetve mennyit ha használt de Excellent állapottal hirdetik? Optikailag ezek ugyanazok mint a most kapható HD változat? -
blackmoto
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest