Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Def26

    félisten

    Hipernet home M csomagom van. Láttam a neten, hogy vannak új csomagok (my tv) illetve a sima hipernet home csomagok árai is megváltoztak, lefelé.
    Ügyfélszolgálatot felhívtam, hogy szeretnék nagyobb csomagra váltani (mivel olcsóbb) aminek neve hipernet home L. Válasz, hogy tudok de az nekem nem annyiba fog kerülni, mint ami oda ki van írva (6392Ft) hanem 7990ft -ba. :D

    OK, mondom akkor, hogy szeretnék váltani az új hipernet home csomagra amiben van my tv is (itt 5990Ft -be kerül a 100GB + my tv csomag). Válasz, hogy erre sem tudok váltani, mert ezeket csak új előfizetők vehetik igénybe.

    Jah, és egyébként még azt is megjegyezte, hogy ha nagyobb csomagra akarok váltani, akkor be kell menjek egy Telenor üzletbe, mert ehhez új sim kártyát is kapok, ezt akkor árulta el amikor megkérdeztem, hogy így telefonon keresztül van e lehetőség igényelni a nagyobb csomagot. Válasz, nincs.

    Szóval, kérdezném, hogy van értelme bemennem egy telenor üzletbe és ott megpróbálni a nagyobb csomagra váltást, vagy én már bas**am meg az any*mat a hűségidő végéig a jelen csomagomban? :D

    [ Szerkesztve ]

    Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Új hozzászólás Aktív témák