-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihaczitomi
junior tag
szisztok ,ma lesz számhotrdozásom a yettelhez ...
mikor lehet online fiókba felvenni a telefonszámot ???
06 30 962 8221
-
4Grider
nagyúr
válasz mihaczitomi #111402 üzenetére
1-2 nap, mint mindenhol.
-
zzola
titán
Ahol csak Otthonnet Basic elérhető, ott van sebesség korlátozás (50Mbit), vagy csak az adott eszköz lesz a korlát? Korábban volt 5G-s csomag is címen, most csak a Basic elérhető.
Köszi -
zzola
titán
válasz donjohnson #111405 üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
válasz 4Grider #111401 üzenetére
Köszi! Válassz új tarifacsomagot között nem találtam a kártyást, de akkor direktben lehet.
-
4Grider
nagyúr
válasz pinnacle #111407 üzenetére
Itt indulj el, és tedd be valamelyik csomagot a kosárba:
https://www.yettel.hu/kartyas-tarifa -
dzf007
senior tag
5G-hez kell valamit aktíválni? Feltöltősöknek is elérhető?
-
félisten
-
Landsmann
addikt
válasz szabonagyur #111414 üzenetére
Mondjuk valóban érdekes a térkép. Aszerint gyakorlatilag 8 béáziosállomással az egész város le van fedve, miközben Debrecenben 23-al sincs. Azért ez utóbbiban azért a város nagy részén összeérnek az 5G-s cellák.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
félisten
-
félisten
-
dzf007
senior tag
válasz donjohnson #111419 üzenetére
Belvárosba majd délután megyek..Rollerel vagyok..Tesztelem majd pár helyen! Köszi mindenkinek!
-
félisten
válasz donjohnson #111419 üzenetére
Belváros is hiányos ilyen szempontból, nem véletlenül írtam a fenti helyet, ott 100%.
-
Landsmann
addikt
válasz szabonagyur #111418 üzenetére
A Cellmapper szerint is elég távol vannak egymástól a cellák. Így aztán a közölt lefedettségi térkép úgy lehet valós, ha panelban valami fölső emeleten tartózkodik az ember, akkor esetleg látja a telefon az 5G-t olyan helyen is, ahol az utcán nincs. Múltkor román szolgáltatót is látott a telefonom, pedig a határ legközelebbi része is 34 km-re van. Persze esély nem volt rácsimpaszkodni. Következő keresésnél már nem is látta.
-
veterán
A yettel készülék árlistájában(lakossági) a feltöltőkártyás csomagnál van egy kis csillag a sarokban, de nem találtam sehol a leírásban mit jelent. Tudja vki?
-
dzf007
senior tag
Nyíregyháza, Real bolt előtt, Temető Ferenc körút/Korányi csomópont "csináld magad kerékpárszerelő pont" Yettel 5G [kép]
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
Dave1984
őstag
Azért az 5G lefedettségi térkép megér egy misét főleg a beltéri lefedettség, nagyon nem tükrözi a valóságot.
Konkrétan nem igazán van még 1 panellakáson belül se mindenhol 5G nem hogy utca szinten...
Nagyon nem a valóságot tükrözi a Yettel térkép sajnos.😕Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
pinnacle
nagyúr
Áthordoztam a számomat a Yettelhez. Azt mondták a dokumentumokat elküldik. Hol vannak ezek? emailben csak ezt kaptam.
Tájékoztatjuk, hogy Önnek elkészült és letölthetővé vált a készülék és
tartozék értékesítési elektronikus számlája
Itt nem találom. Ilyen Dokumentumok mappa kellene, mint a Telekomnál. Egyébként még jó, hogy bementem egyeztetni, mert a régi személyim volt mindkettőnél. -
MadMancs
veterán
válasz pinnacle #111433 üzenetére
Töröld fiókból a jelenlegi számot. Majd ügyfélszám + biztonsági kód (az a 4 számjegy) add hozzá. Az behúzza az összes számod ami azonos ügyfélszám alá tartozik teljes jogkörrel.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Dave1984
őstag
válasz csernak75 #111431 üzenetére
Nálam kb 100 m re van légvonalban,ablakban RSRP -80. de mellékhelyiségbe már -118db vagy nem elérhető.
Nem is várom el hogy tökéletes beltéri lefedettség legyen N78 on,de ne rajzoljanak már olyan térképet ahol úgy látszik,mintha egybefüggő lefedettség lenne, pedig nagyon nincs...
Vagy mint korábban írtam sokkal több cellát kell telepíteni, jó lenne ha legalább egy szolgáltatónak lenne rendes N78 lefedettsége legalább városokban.
[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
4Grider
nagyúr
válasz Dave1984 #111435 üzenetére
Az első mondatoddal magyarázod meg, hogy az utolsó mondatodban leírtak miért maradnak álom szinten. Budapesten 4-500 méter bázisállomás távolsággal sem lehet megoldani tökéletes 5G lefedettséget N78-al, mert bizony a falak/födémek jelentősen csillapítják a 3500 MHz feletti sávokat (már a B7-et is).
-
Landsmann
addikt
Ledöglött a hálózat nálunk. Se 2G, se 4G. Azt mondta az ügyintéző, hogy ez érdekes, mert a telekomosok bűvészkednek valamit a tornyon. Éppen a telekomos B20 az megy,. Azt mondta, elég sok hibát lát a környéken, a környező településeken is nagyon esetleges a működés. Akkor ebből úgy tűnik, hogy a nálunk lévő bázisállomásról látják el leginkább a környező állomásokat. Jónéhány mikrós antenna van rajta mindenféle irányba. Tényleg nem kicsi lehet a hiba. Szomszéd városban is csak 2G van. A telefon az előbb a még távolabbi településre csatlakozott 2G-re. Az már 20 km. Véletlenül sem a másik irányba a sokkal közelebb lévőre. Ahhoz képest, hogy a terlekomosok ügyködnek, náluk műkjödik minden. Lehet likvidálták a konkurenciát. De a Vodafone is működik, mindhárom ugyanazon a tornyon van.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Most hozta a futár az online rendelt előfizetéses SIM kártyát, aláírtam a papírt, a futár is. Én betettem a telefonba a kártyát, de nem aktív. Visszaolvastam, ha jól értelmezem, akkor 2-3 munkanap amíg aktiválják, vagyis max kedd-szerdáig aktív lesz a kártya, nem kell semmit csinálnom. Utána meg hozzá tudom adni a Yetteles fiókomhoz is. Jól értem így?
Előre is köszönöm!Honor 200 Pro
-
MODERÁTOR
-
osonte
őstag
-
Landsmann
addikt
válasz Landsmann #111439 üzenetére
Na, elbicajoztam a torony felé. Nincs ott semmiféle munkálat. Áramszünet van, mert a szomszédos utcában húzgálják a kábeleket. Csak az az érdekes, hogy a torony tövében ott duruzsol az aggregátor, tehát nem egy hirtelen jött ötlettől vezérelve kapcsolták le az áramot. A Telekom és a Vodafone csont nélkül megy, a Yettel meg mintha nem is lenne sehol. A torony tetején és oldalán a jelzőfények sem világítanak. Ez pont így volt korábban is mikor az E.On tervezett karbantartást végzett és meg volt hirdetve, hogy mikor mettől meddig nem lesz áram. Akkor is volt aggregátor, de a Yettel akkor sem volt rákötve. Azért ez így érdekes, főleg ha ennek az egy toronynak a kiesése az egész környéket megborítja.
-
Dave1984
őstag
válasz 4Grider #111438 üzenetére
Ok,ma megvilágosodtam 😀
N78 nem igazán alkalmas útközbeni lefedettségre, inkább egy helyben leginkább otthoni netre jó, ezért épít a Yettel szinte csak N78 as cellákat,mert nincs vezetékes nete,még a Vodafonenak és a Telekomnak van, így ők inkább N28 ra gyurnak hogy mindenhol legyen 5G. Nincs szükség igazán nagy sebességre 20-30mbit elég mobilra, otthoni netnek meg ott az optika nekik.@csernak75 Nem egészen egyik délebbre van tájolva másik tőlem északabra,4Gn ezért is ugrál cellák közt ha kicsit is megmozdítom a routert.
5Gn nem vált cellát fura mód, valószínű kicsit más az iránya[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
4Grider
nagyúr
válasz Dave1984 #111446 üzenetére
Valószínűbb, hogy 5G-n csak egyetlen aau-t lát. Abból azért nincs annyi és az N78 miatt nem is akkora a hatótávolságuk, hogy túl sokat láss belőlük.
Egyébként a voda/telekom is rá fog kényszerülni a nagyobb sávszélességgel rendelkező magasabb frekvenciasávok használatára, hiszen egyre több a mobilnet forgalom, azt egy idő után nem lehet majd kiszolgálni 10-20 MHz-es blokkokkal (még ha néhányat össze is lehet fogni közülük)... -
mihaczitomi
junior tag
sziasztok a yettelnél mennyire függetlenek a dual simes telefonok ????
06 30 962 8221
-
-
Landsmann
addikt
A megrendelt készülékeket a posta, vagy valamelyik futárcég szállítja ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest