Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz donjohnson #106951 üzenetére

Hetek óta szinte ua az idő, nem volt jobb, sem rosszabb 2 héttel ezelőtt sem. Naponta változott akkor is és most is. Jobb biztos nem volt. Ha itt ezen múlna, akkor változna a jelerősség és a vonal minősége (ECIO/SINR értékek). Túlterhelésnél pedig látnám a sebességen.... De eddig ezek állandóak voltak.
    Itt a B1 a leginstabilabb és jelerősségre a leggyengébb. Ugyanazon a helyen napokig látszik, máskor meg eltűnik napokra és nem is kapcsolódik (magától). Arra nem lehet számítani.
    B8 jelerőssége állandóan jó, de a sebessége nagyon instabil. Azon érezhető, hogy gyakran túlterhelt.
    Ennek ellenére, hogy ennyire instabil a B8, a sebessége 0 és 80 között ingadozik, a feltöltése max 10, mégis ha engedném állandóan azon lógna a Router és este 11 után ledobná a B3-at jó jelerősség és sebesség ellenére is és képes lenne a Router egyedül hagyni a B8-at reggel 8-9-ig nem törődve azzal, hogy ott állna üresen a többi sáv megfelelő jel és sebességgel és nem váltana át a 20-ra sem.
    Automatán itt te is tudod milyen használhatatlan sebességek tudnak lenni.

Miért szenvednénk 20-50 / 2 Mbit nettel, ha egyszer korlátlan csomagot fizetünk, ami egy beállítással megfelelő tud lenni? Akárhogyan is, ha ők tényleg állítgatnak, márpedig valami miatt megcserélődik a 20+3..., 3+20...-ra, azt én korlátozásnak nevezem. Ha időjáráson, holdálláson stb múlna, akkor én hiába állítanám át, nem maradna meg fél napig sem és egy Router restart után sem állna vissza megfelelően. :F
    Sosem adja össze, ha a megcserélődik a sorrend. Pedig akárhogyan is pl 6+4=10 és a 4+6=10 szintén.
    Én nem értem mi megy itt, de nagyon logikátlan. Azért ilyen drágák ezek az eszközök mert képesek összevonni több, akár 5 sávot is. De így?
    A B20 feltöltési fixen 30-45 Mbit, a B3-é pedig 2-3, ha csatlakozik B3+B20, akkor hogy lesz a feltöltési csak 2-3 és hova tűnik a B20 sebessége?Miért veszik el? És ha megcserélem őket miért lesz újra 30-45 a feltöltési a 2-3 ból?
    Ezek még olyan megválaszolatlan kérdéseim, amire nem találok választ. :(

Új hozzászólás Aktív témák