Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landsmann

    addikt

    válasz simpley #100519 üzenetére

    Éppen a hálózattal van a baj. 10-15 éve még jó volt, de eljárt az idő fölötte. Fejleszteni kellene. A net sebessége is nevetségesen alacsonyabb lett volna mint a jelenlegi, pedig a mostani sem egy világbajnok, de nekem elég amire használom. De arra az alacsonyabbra még rádrótozni 3 tv-t, számítógépet VOIP telefont, könnyen meg lehetett volna fektetni. 102 tv adással mi a fenét kezdjek, mikor egyet sem nézek? :D
    Jó nekem a jelenlegi net, az legalább megbízható. folyamatosan megy egy online rádió, ha megszakadna a net, az egyből hanyatt vágná magát. De hónapokig elmegy úgy, hogy nem szakad meg. Inkább a rádiót szolgáltató telefon szokott valami okból kifolyólag néha lemerülni és azért áll le az adás.
    Yettellel meg van egy jó kis csomag másodperc alapon, amibe 3 telefonszám van bevonva, egymást korlátlanul ingyen hívjuk. Nekem nem kell korlátlan semmiből, nem sok netet használok és a csoporton kívülre nem sokat telefonálok, bőven beleférek a havi keretbe. Sőt, a melóhelyi telefonhívások körülbelül felét is a sajátomról intézem, de még így is bőven benne vagyok a keretben. Ezt a tarifát már eleve nenm tudnám másik szolgáltatóhozn átvinni. Nyuilván ott is vannak kedvező csomagok, kis utánajárással ki lehet fogni.

    Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák