Hirdetés
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Dragunov
csendes tag
Nekem is D50-em van egy ideje.
A beégéssel kapcsolatban: a hátsó LCD-n hajlamos beégetettként villogtatni részeket, amiket, ha megnézel utána a gépen akkor beéégésnek nyoma sincs...
Mátrix méréssel kapcsolatban: álltalában -0,3 -0,7 -es kompenzációt alkalmazva a mátrixhoz képest nincs beégés (még a hátsó LCD-n se nagyon), aztán a RAW feldolgozásakor egy picit korigálsz + ba (többnyire kevesebbet, mint amennyit - ba) és szép eredményt ad.
Ez az esetek 80%-ában bejön, ahol meg nem ott úgy is több spotos mérésből neked kell megtalálni az ideális beállításokat...
Próbáld meg így, ha még nem tetted!A hívott fél (kiszolgáló (nem pedig kiszolgáló alkalmazás)) nem érhető el és eltünt, az összes kapcsolat érvénytelen. A hívás nem lett hajtva.
-
Dragunov
csendes tag
A hátsó lcd-re vehetsz védő fóliát, amit a karcoktól megvédi. Fotós boltban is lelsz, de a PDA-hoz valók ugyanolyan jók hozzá (esetleg ezekből vágni kell).
Nekem tavaly július óta nem sikerült összekarcolnom (maszatos az szokott lenni... ) pedig voltam vele egy pár helyen...A hívott fél (kiszolgáló (nem pedig kiszolgáló alkalmazás)) nem érhető el és eltünt, az összes kapcsolat érvénytelen. A hívás nem lett hajtva.
-
Dragunov
csendes tag
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest