Aktív témák
-
dabgergo
őstag
válasz Danniel #22853 üzenetére
Külön jön akkor ha mások az eladók. Nekem is volt már h több mint egy hónap után jött meg, sztem még nem kell aggódni. Meg egyébként van total refund is, nekem pl már jöttek rossz fülhallgatók és mondtam h bizony kéne vissza a pénzem és visszafizette.
Érdemes megnézni h nincs-e tracking, néha segít az eligazodásban. -
balpis
őstag
ha ebayen rendelted, figyelj, hogy csak 60 napig tudsz reklamálni, utána elvész a lehetőség, "feljelentést" se tudsz már tenni. Én megjártam, mert addig várta,m a postára, hogy elúszott a lehetőségem. Igaz, csak 15 Euro volt, de akkor is.
Azaz 6 hétnél tovább nem érdemes várni.
Ha tehetem, nem is rendelek Magyarországra, hanem francia vagy német címre próbálok, ha valami ismerős épp készül haza
Nekem eddig kb. a rendelt cuccok harmadával volt gondom a posta miatt....notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
Real_Necro
veterán
Én szeptember 23-án rendeltem Mekingtől (Peking), azóta is jön. Kíváncsi leszek, hogy az október 35.-i Hong Kong-i rendelésem megelőzi e. Előbbinél akkut rendeltem, utóbbinál közgyűrűt.
Egy kérdésem is van. Elektronyos M42-es menetes objektívet hogyan tudok D90-re csatlakoztatni? Sima manuál adapterrel, vagy létezik elektromos is? Egy Pentacon fixobit tennék rá.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest