Hirdetés

Aktív témák

  • Szten Márs

    nagyúr

    válasz Degeczi #8262 üzenetére

    :F Nem az exif hiánya vágna földhöz ha analóg gépet használnék, az biztos...
    Egyébként Parci nem azt mondta, hgy az Oly jóval szűkebb dinamikája is bőven elég, hanem azt, hogy az Olynak egyáltalán nem szűkebb semmivel sem a dinamikája, sőt ;) - Így azért máshogy hangzik.

    Hth:
    Az az igazság, hogy az igekötőket és horribile dictu a jeleket (!!) a szótőtől elkülönülten látni szinte fizikai fájdalmat okoz, de lépjünk ezen túl, bár szerintem, ha nem fordítassz több figyelmet az ilyesmire, előbb-utóbb magadat is megtalálhatod majd ebben a topicban néhány kellemetlen smile társaságában: [link] Nem azért szólok, mert épp kötekedni van kedvem, hanem mert egy olyan kommunikációs csatornán, ahol a kommunikáció kizárólag írásban történik, alapvető fontosságú legalább a helyesírás abszolút alapjainak a megléte - nem bonyolultabb, ritkábban használt, ilyen-olyan szabályok teljes ismerete, tényleg csak az abszolút alapoké.

    No, de mint mondtam lépjünk túl ezen. Amit viszont nem értek: elköltessz nem kevés pénzt, amit nem kevés idő alatt spóroltál össze - szóval igencsak nagy beruházásról van szó. Épp ezért nem értem, hogy miért is utólag jöttél rá, hoyg full framera bizony nehéz objektívet találni. Az objektívválasztékot, illetve az egyes FX-es objektívek árát előtte is lehetett tudni, nyílván ekkora beruházás előtt az ember felméri, hogy mi merre hány lépés. Ha olyan dolgok miatt lennél most elégedetlen, mint az AF, vagy bármi, ami csak használat alatt derül ki, akkor érteném a gondot. De olyan dologgal vagy elégedetlen, amit előtte is láthattál, felmérhettél, mérlegelhettél - így viszont értetlenül állok a probléma előtt.

Aktív témák