Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz AirBooms #20544 üzenetére

    Nem úgy értettem, hogy lefekteti, hogy hardveresen, hanem szoftveresen, magyarul nem fogsz tudni mit csinálni addig a gépen.
    A Linx ha az ALL gombra kattintassz, 5MB rendszermemóriát hagy meg alapértelmezés szerint (mondjuk állítható), más kérdés, hogy ha ennyin hagyod, akor a windóz utána, elkezd mindent kidobálni a memóriából, ami addig benne volt, és hamar lessz kis szabad hely... :D Az a 300MB eddig mindig elég volt... Oké, HT ON tényleg sokszor elég szar, várni kell picit, a jelenség megvan, ami nálad, de azért vállaható.
    Az az 1,24V nagyon szép 4,2Ghz-re. :K
    Amúgy ha félre is értelek, sajnálom, nem szándékosan. :B Nem akarok beleszólni a tesztelési módszereidbe sem vagy vitatkozni, csak leírom a tapasztalataim, véleményem, ha már szóbakerült a téma.
    Nekem mondjuk a 4200 már nagyon sok, nem szereti a procim, lapom, de nem is akarom annyin hajtani, ráadásul attól még nálad lehet jó, tisztában vagyok vele, ez erősen procifüggő is. :K :R Az én procim 4300-on már teljesen esélytelen és 4200-hoz is többet kér mint a tiéd, a 4ghz-es uncore-ról is csak álmodik, szval a tiéd biztos jobb.... ;) Ja, amúgy milyen az FPO-d? Hátha tesók a procijaink... :D Enyém: [link]

    (#20545) Sárpac: :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák