- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok! Egyik naprol a masikra megnemult a macskam!
Gondoltam hatha valami torokbaj mint az embereknek ,hidegett ivott stb....
Mar 1 honapja nem jott vissza a hangja.
Kb 5 eves. Barmi otlet?
Orvos szerint semmi baja. -
Orlin
addikt
válasz schawo #14554 üzenetére
Nálunk a picinek nincs is.
Amúgy is vicces most a dupla fogsorával.Jobbra már csak az új van,de balra a régi is kint van még és mögötte az igazi fog.
Sajnos viszont nagy kóborló már most.Tegnap is 3 órára lelépett...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
¤Envy¤
aktív tag
Minden csoda 3 napig tart, hát nem megtanulta a kutya is a billenő ajtó rejtelmeit? De mivel egy kis költözködésnek hála most a szobából rálátok a wc-re, nagyon nagyon leszidtam, kapott a pofájára rendesen, amikor turkált az alomban a macska kakája után.
Azóta nem láttam bent a fejét, és a cuccot is szedem ki mindennap, hatásos lehettem...
A zárt macska wc mindenesetre nagyon jó cucc, azelőtt tele volt a környék kis kavicsokkal, most nincs, max 2-3 szem. Esztétikusabb is. Valamint nem utolsó szempont az sem, hogy a szag nagyja is bent marad.
-
fi:zi'k
nagyúr
Jól befürödtem a zooplus-os utánvéttel, bár nem rajtuk múlott. 18-án rendeltem, 20-án küldték, majd 25-én próbálták kézbesíteni, sikertelenül. Adtak meg ugyan nyomkövetéshez ragszámot, de kellett hozzá még egy azonosító, amit csak külön kérésre kaptam meg az üfsz-tól. Velük egyébként minden ok, segítőkészek és gyorsan (5-10 perc) reagálnak az emailekre. Mint kiderült a trans-o-flex végzi a kézbesítést, de mivel nem adott meg nekik a feladó telefonszámot, így egyszerűen letárolták a 2 csomagot. 27-én vettem fel velük a kapcsolatot, de azon túl, hogy nyugtázták, hogy náluk a két csomag, semmi érdemleges nem történt máig sem. Már azt is felajánlottam, hogy elmegyek érte, de még csak nemleges választ sem kaptam. Írtam ugyan egy panaszlevelet is, de annak sem hiszem, hogy bármi hatása lenne. A zp üfsz-ával is egyeztettem, elvileg ők is jelezték a futárszolgálatnak, hogy ki kellene szállítani, de ez sem volt hatással.
Szóval utánvét esetén csak óvatosan. Ugyanakkor megjegyzem, hogy előre fizetve nem volt eddig gond, csak most így lett volna a kényelmesebb.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
FST200
tag
tegnap reggelre meghalt a macskánk 8 éves volt , semmi baja nem volt, evett rendesen, benti macska volt, semmi sérülést nem szenvedett, a helyén feküdt és reggelre már nem ébredt fel többé,valószínüleg megállt a szive
állatorvost már nem hívtunk ki, mivel már nem élt, és boncoltatni nem szerettük volna, valakinek van ötlete hogy mitől állhatott le a szíve? állatorvostól majd személyesen kérünk véleményt a héten -
nagyúr
válasz ¤Envy¤ #14561 üzenetére
Ennek nem sok köze van a zooplushoz, mint ahogy az én esetemben sem.
Most a zoofasttól rendeltem egyet, eddig jobban vizsgáztak. Tegnap esti rendelésre már van ragszámom és át is adták a futárnak (DPD). Mondjuk a honlapjuk kb. a 10 évvel ezelőtti időket idézi és az emailjeik sem jobbak, de ha ez az ára, akkor legyen.
Megjegyzem nekem a DPD-vel sem volt gondom soha eddig, remélem ez nem is változik.(#14559) FST200
RIP
Ha nem votl külső látható jele, akkor csak találgatás lehet, annak meg nem sok értelme lenne.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Novics
senior tag
válasz fi:zi'k #14565 üzenetére
Emelem a tétet egy Falatozoo-val. Onnét rendeltem tápot hetfőn reggel, ma reggel itt volt. (Vidéken.) Mondjuk én az előre fizetést preferálom, mert amúgy nem rohangálok kp-val.
FST200 Na B+! Nagyon sajnálom.
Kisgörény 1,5 hete anyuéknál tanyázik, szerencsére minden nap meg tudom látogatni, meg az első 4 napban végig vele voltam. Megszokta. A helyet. Azt még nem, hogy nem mehet be a lakásba, de mindenféle szuper macskabunkert építünk neki, hogy legyen hova elbújnia. Szerencsére a kutya csak érdeklődik iránta, de nem ugatja, nem agresszív vele. Az anyja meg tojik a fejére, ami jó, mert a szomszéd macskáját pl rendszeresen megkergeti ha betéved az udvarra.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Dhampir
félisten
Egy éve alig mozdul gazdája sírjától egy cica Indonéziában
Még több képpel, angol nyelvű cikk
(#14559) FST200
Részvétem! :-(
-
Novics
senior tag
válasz fi:zi'k #14571 üzenetére
Nem 2x akkora kiszerelés volt?
Nem ismerem annyira az árakat, ami a kis dögnek bejött azt itt találtam a legolcsóbban, a többi meg nem érdekel. Amúgy az élelmiszerboltokkal is ez van kb, valahol a kenyér olcsó, valahol a tej, de a legtöbb ember nem fog 25 boltba bemenni, megvesz mindent egy helyen, oszt csókolom.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Erről a szárazeledelről mi a véleményetek?
Happy Cat Supreme Fit&Well Junior
Tudom vannak jobbak, de árban nekem ez lenne ideális.
Ennyiért jó vétel, vagy van esetleg jobb érték/arányú?
Az ingyenes szállítás is fontos
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
Fura helyeken szeretik jól érezni magukat, legutóbb pl a mosogatógépben
[ Szerkesztve ]
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
nagyúr
Meg is jött a Bozita száraz- és nedvestáp. Kíváncsi vagyok mit fog szólni hozzá őkelme.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
bul07
nagyúr
Ha tudtok valahol ingyenes szállítást akkor jelezhetnétek itt
Pár darabot vennék csak úgy neki, így nem akarnék még a szállításért is fizetni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
alitak
senior tag
Sziasztok, van egy cicánk (3,5 éves), gyakorlatilag hibátlan, leszámítva a lábujjai közt a pengéket. Egy ideje hullik a szőre, dokinál is voltunk. Bűzmirigy korrekció volt, ami után nagyjából a felére állt vissza a szőrhullás. Utána javasolta, hogy próbáljuk ki a royal canin eledeleket. Rendeltem is neki hair&skin, illetve sterilized verziót. A két terméket be is kevertem (1-1kg), majd az ajánlott adagolás alapján napi 55g körüli adatot adok neki. Mármint adnék, de gyakorlatilag együltő helyében benyalja az egészet, utána meg tiszta bolond, mint aki éhes. Most ott tartok, hogy napi 120-140g alatt nem áll meg az evés. Először gondoltam csak túlzottan ízlik neki (pedig eddig is jó tápot kapott), de már eltelt 3 hét és még mindig felkelt hajnalban, hogy éhes. Bármi tipp, hogy mit tudnék kezdeni a helyzettel? Súlya nem gyarapodott a 3 hét alatt, 4,1kg volt dokinál is, meg tegnap este is. Lakásban van csak, tehát mást biztosan nem eszik.
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
Dhampir
félisten
Jó nézni a rosszalkodásukat (ez változó a közvetítés során), ha jut rá idő.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Lájkoljátok a képet, mert ha november 25-én, pénteken éjfélig összesen 5000 lájk és megosztás érkezik rá, 500 ezer forinttal támogatjuk a Noé Állatotthon Alapítvány-t!
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest