Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    válasz 7Sony7 #12419 üzenetére

    Nálam nincs semmi extra, van egy 4 éves vetés, ami sport fűmag ezt próbálom most épp kiszorítani egy ICL Sun and Shade maggal, de igazán átütően szép akkor lenne, ha nulláznám és elkezdeném elölről az egészet, egy fajta maggal. A sport az sok vastag levelű magot tartalmaz, ami nem bírja a kis magasságot és nagyon sprőd, a fenti icl meg összetettebb, van benne több vékonyabb levelű mag ami jobban bírja az alacsonyabb magasságot, sokkal puhább cserébe jobban lelapul. 2 cm alatt nem igazán szabadna ezzel menni, ezt látom is ha hagyom esetleg jobban megnőni sokkal zöldebb és szebb, de azért próbálgatom.
    Hengerkésesre van egy élezési technika, kell hozzá egy akkus behajtó, meg paszta és a lényege, hogy a forgási iránnyal szemben kell forgatni és úgy rátenni az ellendarabra a kést. Találsz rá több videót: backlapping a módszer
    Amúgy sajnos rengeteg szar hengerkéses gép van... a sok akkus ami olcsó, az mind-mind gagyi, olcsó anyagból van a kés, meg a szerkezet és össze vissza tekeredik, sose lesz jó a vágási képessége. Én is beleszaladtam... gyorsan el is adtam és vettem egy jobbat (Earthwise).

Új hozzászólás Aktív témák