- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz Darkness #751 üzenetére
Köszi szépen
Floppy tartó kifúrás felejtős, HDD rackbe megy mindkét vinyó és mindkét oldalra egy egy 8as (vagy kisebb) venti. Viszont szemezek a Gigabyte Galaxy vízhűtéssel
Jobb oldalára rárakni a radiátort, bal oldalat meg kicserelni plexire Elég kúúl lenne Vajon a csöveket lehetne e kisebb méretre vágni, hogy passzentos legyen a kis házba
Látom portörlés nem az erősséged De mégegyszer köszi a segítséget[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Darkness
aktív tag
válasz SQX_Barto #752 üzenetére
nincsmit, de
az boritas, az U alaku, azaz a ket oldal es a teto egyben van. 3 csavar fogaj a feneken a hazhoz.
a portorlest fel evente ejtem meg. sajnos itt pesten borzalmasan poros a levego. alig torlom le a cuccaimat 2 ora utan mintha semmit nem csinaltam volna.
a vizhutes csoveit (muanyag) azt szerintem lehet meretre szabni.Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
törölt tag
hétfőőőőn jön a gép
Shuttle SG33G5 XPC Barebone
e6600+1066 kingmax memória, vinyó várhatóan marad a mostani 120-as.
tapasztalatok hamarosan -
SQX_Barto
addikt
válasz #56573440 #755 üzenetére
Én visszamentem egyik régi melómba, szóval meghirdetem majd a notim, és valszeg meglesz az új konfig
Vizhutessel nem szorakozom, kezdetben gyari huto, aztan majd tuninghoz talan silent knightIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
törölt tag
válasz SQX_Barto #756 üzenetére
itt a gép el sem hiszem. viszont egy para van, a táp iratlan HANGOS!!!! ezt gondolom biosban nem lehet áttúrni. ott a venti minimumra van véve, de ez csak a nagyot hatotta meg, a tápban a két kicsi üvölt. ettől függetlenül gyors, szép, isteni
már arról írok
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz #56573440 #757 üzenetére
Gratula, nem csunya gep, de a hangja miatt már nem veszek akkor olyant
Meg nekem jo mar a mostani konfigomIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
törölt tag
válasz SQX_Barto #758 üzenetére
van most nézem 40mm-es venti sok boltban, pl scythe cucc lenne jó;) jövőhéten remélem tudok egyet szerválni, és akkor nem sok hangja lesz
ami tapasztalat: gyönyörű, könnyen szerelhető, okos procikezelés (333FSB mellett a szorzóval játszik, alapból 6, így 2000MHz-en megy az e6600, terhelve 9-esre vált, 3GHz-et tolva). a hűtő több mint elég, 27-29 fokon tartja a procim, ami kb vicc.
apró finomságok az elődökhöz képest a cd tálca nyitó mechanizmus, volt egy előző shuttle gépem és ott a gomb is a billenő fedél része volt, ergo ha megnyomtad kinyílt, de hogy becsukd csak a tolás maradt, itt viszont fix, nem billeg sehova, masszív és stabil. az előlapi kivezetések is pofásak, 2 usb és egy mini is van ajtó mögött, masszív, stabil hatása van az egész gépnek.
a hd anyagokat tényleg szépen játsza az inetgrált kártya, egy rosz szavam sem lehet az egészre, kivéve a zajszint, de lehet hogy csak én voltam elkényeztetve mostanában, és ezért érzem így, minden esetre venticsere esedékes ez is tény
ami viszont mókás, az a hajszárító erejű ventilátor, a 92mm-es hátsó hűtő max fordulaton kb eltolhatná a házat, egy repülőhöz hasonlít nagyon, de minimumon már jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz #56573440 #760 üzenetére
ha megbabrálod a tápot, oda a garancia, nem? ált a tápokon is van matrica, ha jol emlekszem...
régebben ezt a modellt még nem láttam, g33as mint a lapom, talán még jó is lenne, de maradok az eddiginél neked sok sikeret hozzá, hozzál ki valami vadat a házból gy magában eleg szimplaIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
törölt tag
válasz SQX_Barto #761 üzenetére
terv van, vagyis volt, amíg meg nem láttam élőben, egyszerűen csodálatosan szép, lehet nem lesz leki erőm hozzá nyúlni
ami viszont szinte tuti, hogy 4 venti lesz a gépben, a két tápventit cserélem, scythe minikaze-ra, a 92mm-es hűtőventit valószínűleg cserélem, vagy noctua, vagy hasonló halk darabra. bekerült egy noctua venti 120-as vízszintesem a chipsetet és az integrált vga-t hűti pont befér, lentről szív és felfele fúj.
ezeket valszeg kivezetem az ajtó mögé, ahova káryaolvasó kerülhetne potizva, esetleg ledeket teszek alá, 3 színt egymás mellé. és rgb jelleggel potival lehet kevergetni a színeket.de semmi mást nem akarok egyszerűen csodálatos 10/7, de ha ventit cserélek akkor 10-es
ugrik a gari persze, de inkább, mint hogy ezt hallgassam sokáig bízok a szerencsémben, eddig még egy gép sem halt meg a kezeim között szerencsére, lekopogtam persze. a matrica konkrétan a ház és a táp között van, ha csak tápot cserélsz az is garis dolog. ez van
-
törölt tag
nagyon simlisek ezek shuttle-éknál
tápot szétberhelve meglepő módon lapult benne egy poti. azt csavargatva a venti sebességét lehet állítani... így már tényleg a vinyó hallatszik ki belőle, de igazán akkor lenne csendes, ha Kama drive-ba tenném a vinyót, meg lecserélném a két kis ventit a tápban holnap elméletileg venticsere összejön, a maradék meg ha lesz pénz rá dobozba inkább egy nagyobb vinyót tennék, mondjuk 500 gigával
-
SQX_Barto
addikt
válasz #56573440 #763 üzenetére
Nézegetem ezeket a Shuffle-okat sokszor és próbálok ürügyet találni miert vehetnék azt
De amit kinéztem külön házat, az a legjobb megoldás nekem.mATX lap megy bele és ATX táp, tehát kompromisszumok nélküli, csak maga az alaplap jelenti az egyetlen apro kompromisszumot... most pl még nincs p35ös vagy x38as lap
De tetszik a ház, meg úgy minden amit belerakok Vinyó hűtést kell majd valahogy megoldanom,lehet majd nekiallok barkácsolni[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
törölt tag
válasz SQX_Barto #764 üzenetére
én most barkácsoltam picit megfordítottam a tápoit konkrétannem kicsit durva, de most az elektronika befele néz, nincs burkolat (érintésvédelem sux ) de egy 80-as venti gyakorlatilag némává teszi, és még hidegebb is, mint eddig volt.
mostmár tényleg hangja sincs a masinának, így már szeretem. még kell egy picit nyúzni hogy jó legyen az elhelyezés, meg a hátéapot is meg kell vágni, de ha kész akkor teszek képet fel -
SQX_Barto
addikt
válasz #56573440 #765 üzenetére
Nem teljesen tudom elképzelni, mit is csinaltál, pedig direkt meg is neztem a Shuttle tápokat Képet majd várni fogok
Én az új melót várom, hogy végre elredeződjön és jövöre már rendelem is a cuccokat
Moddolás sztem csak pár matrica lesz a ház oldalán, bár filóztam egy teljes átszabáson is meg a két vinyó hűtésével is kezdenem kell majd valamit... Majd kiderül...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
törölt tag
válasz SQX_Barto #766 üzenetére
a táp oldalt van egy hosszú téglatest. az elektonika viszont a beltér felőli lapra van rögzítve, és a levehető burkolat kifele néz. A gyári ventik iszonyat hangosak voltak, két 40mm-es darab volt. Vettem két Scythe modellt, azoknak hangjuk nem volt, de levegőt sem toltak sokat
így leszedtem a burkolatot, a tápról, maradt egy lemez rajta a bordákkal meg az elektronikával kifele. 180 fokkal megfordítottam a hosszanti tengelye körül, így most befele néz, a hűtést pedig egy 80mm-es venti szolgáltatja merőlegesen rá, pont befért.
nekem a vinyő hűtés nélkül is 40 fokos, kis helyen van minden, és a kifele fújó venti pont elég légmozgást kelt. mielőtt nekiesel teszteld le hátha neked is elmegy így passzívban. Bár az enyém egyelőre 160-as seagate, egy tányérral, befele néző elektronikával, nem egy melegedős fazon -
SQX_Barto
addikt
válasz #56573440 #767 üzenetére
Ventillátornál mi az aminek hangja nincs sok, de ereje azért akad?
Kép mikor lesz?
Vinyó nekem két 160as WD Caviar lesz Raidben, remelem nem fog melegedni annyira, bár sztem megtámogatom két halk 8cmes ventivel.
De sztem még nem veszem meg mostanában vagyis a mostani melóm állandóságától függ... Nyelvvizsgakat kellene letennem meg még másra is lehetne költeni...
Egyszer tuti meglesz 2008ban[ Szerkesztve ]
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok . Nem tudom hogy jó helyen teszem e fel ezt a kérdést.
Adott egy Barebone. A hibajelenség a következő: Kikapcsolás után rapszódikusan visszakapcsol a gép. Már próbáltam bios frissítést is. XP reinstallt is. Nem segített ! Most kihúztam az UTP kábelt , és talán most nem ! Ez még nem biztos, lehet várni kellene még egy kis időt , hogy biztos legyen.
A visszakapcsolás teljesen más időpontokban történik 1, 5, 10 50 perc és akár több óra.Egyik nap arra ébredtem hogy megy a gép.
MI lehet az oka????
Várom a segítségeteket.
Köszönöm.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Darkness
aktív tag
esetleg nezed meg a bios bealitasokat, hogy mi van beallitva a wake upra es a power menegmentbe.
ez nalami is volt egyszer, hogy magatol bekapcsolt a gepem...Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
SQX_Barto
addikt
Láttam az új X38as Shuttle-t. Nem tűnik rossznak, bár van pár számomra nem túl hasznosnak tűnő funkciója... Az előtte lévő G33asok sem lennének rosszak, ha nagyobb tápok lennének bennük...
Van már x38as mATX lap? Régebben nem találtam.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Darkness
aktív tag
válasz SQX_Barto #773 üzenetére
300W-os tap kicsi? szerintem lehet kerni nagyobbat is hozza. mondjuk 400w-osat. :-)
arra meg varni kell. egyenlore a G33-bol van meg csak mATX -es lap.Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
SQX_Barto
addikt
válasz Darkness #774 üzenetére
300wattos táp szvsz egy húzott 6750-hez meg 8800GT/GTS-hez meg két Raidbe tolt vinyóhoz kicsi. Hátha még az oc módos 1066os memet is belerakjuk...
450 wattos meg a crossfire-hoz lenne kevés, bár kérdés mennyire van két ATi -nak mostanában értelme... de sztem Shuttleba melegedniuk nem sok értelme van, teljesitmenyben sem nyomhat túl sokat...
[ Szerkesztve ]
-
Darkness
aktív tag
válasz SQX_Barto #775 üzenetére
ja, bocs... :-) ha te sutodet szeretnel csinalni a gepbol akkor tenyleg keves. :-) nem erre talaltak ki a shuttlet.
a 450W meg eleg a crossfire hez. igy reklamozza a shuttle is. de szerintem sem sok ertelme van a dolognak...Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
SQX_Barto
addikt
válasz Darkness #776 üzenetére
sütödét ez tetszett
Játékra szeretnék kisgépet Mert ha már stabilizálódnak a dolgaim, szivesen játszanék komolyabban, néha LANozni meg ilyenek. De az elkövetkező fél-egy évben nem igazan lenne időm játszani, max hétvégén, ezért addig nem veszek új gépet.Biostar meg Aopen már nem erőlteti a barebonokat? Mert eléggé ósdi gépeik vannak csak... Pedig nem tűnnek rossznak és olcsóbbak is a Shuttlenál.
Bár hiába tetszenek az építettek, úgyis maradok a koncepciómnál.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
Darkness
aktív tag
válasz SQX_Barto #777 üzenetére
akkor ajanlanek neked egy kicsivel nagyobb hazikot, de meg is lehet szallitani. itt van mindjart pl.: a g325, g326 os hazikok az Aopentol. vagy hasonlo meretu blockbusterek. eleg kicsik a szallitashoz, de van eleg hely a komolyabb hutesnek es kartyaknak. igaz mATXes lapot fogadnak s azok kozott keves a krosszfire :-) meg az SLI.. (felteve ha nem ua.), de talan talalhatoka. fentebb van kep a gepem belsejebol.
en inkabb azt sajalom, hogy a P-s szeriabol nincsen mATXes lap. az lenne az igazan brutalis dolog. abban lehetne ket vidkari osszekotve. s meg hely is maradna a procinak meg talan a ramnak. a HDDt meg kivulre rakod vagy memokartyat dobsz bele, vagy 3-at. :-)
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
SQX_Barto
addikt
válasz Darkness #779 üzenetére
Ami neked is van ház Aopen G325 asszem az lenne nekem is, csak nézegetem néha a Shuttle-okat
Most melóval meg nyelvsulival el leszek havazva, talán évége felé fogok gépet venni, kiváncsi vagyok addigra milyen fejlődés leszIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Darkness
aktív tag
válasz SQX_Barto #781 üzenetére
akkor mar nem lesz eme haz. mi tobb mar nem is lesznek ilyen procik. neuron gelcsomagos quantum procik lesznek. s az egesz mint minden ujdonsag, es uttoro lepes akkora dobozban fog elferni mint egy szoba, viszon olyan gyors lesz mint a gondolat. :-) es annyit fog zabalni, hogy...ooo... mindjart megkerdezem B'Elanna Torres-t. :-)
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
SQX_Barto
addikt
válasz Darkness #782 üzenetére
tul sokat hiszel a (sz)ámitástechnikáról
4 magos procik egy kis memória meg vga fejldés esetleg vinyók terén valami ujdonag
sok extrát nem képzelek az ezévi fejlődéstólIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Darkness
aktív tag
válasz SQX_Barto #783 üzenetére
Joslatom erre az evre a (sz)amitastechnikaban.
- megszuletnek a 2-3 TB-os HDD-k. kezd elterjedni a meroleges rogzites.
- kijonnek a 8 magos procik
- csodvedelmet ker az AMD :-)
- az nvidia kirukkol a nagy asszal. mas architektura, kevesebb ho, nagyobb teljesitmeny
- leesnek az LCD monitorok arai. a 17" monitorokat kivonjak.
- szigoru kornyezetvedelmi torvenyek lepnek eletbe a szamteknyartoknal.
- kijonnek a 128GB-os memokartyak...es csak egy pici kep a jovobol.... a jobbik kep... :-)
-
SQX_Barto
addikt
válasz Darkness #784 üzenetére
Jóslatom erre az évre, gazdagabb leszek mint 4 éve
- 2-3 TB-s vinyóknak sztem nem som értelme, bár én szkeptikus vagyok a nagy méretű vinyókkal szemben, valahogy mindig a lassabb működést és nagyobb hibalehetőséget kötöm hozzá. 2-3 TB tul gyors fejlődés lenne az eddigi ütemhez képest.
- Processzor magok sokszorozása szintén felesleges, a mai szoftverek talán 90%a két magnál többet nem kis kezel.
- AMD remélem talpra áll, mind proci mind vga téren, bár nem lesz könnyű...
nVidia házatáján 8800-ak óta eléggé csücsülnek a babérjaikon de persze biztos lesznek majd ujdonságok idén, csak talán lassabban.
- LCD monitoroknál tényleg a méret a lényeg elvet akarják sulykolni.
- Shuttle mögé felsorakozhatna még pár cég (Aopen, Biostar, MSI, Asus, Soltek) eléggé egyeduralkodók a piacon, de NEKEM még azóta sem találtak ki barebonet
Az elején aláhúztam a sztem-et hogy ne kelljen minden sorba újra irnom, de értelemszerűen minden a saját véleményemet tükrözi, amivel lehet de nem érdemes vitatkozni, nem vagyok túl kompetens a témában, csak találgatok[ Szerkesztve ]
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok.
A #769? mit szóltok?
NIncs semmi beállítva a biosban, nincs is olyan opció.
Nem lehet esetleg valami vírus?Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Darkness
aktív tag
a biosban a power alatt lehet minden ebreszto es felkelto opciot beallitani. mint pl: ebredjen a halokarira, idore, vagy ha elmegy az aram akkor maradjon kikapcsolva, vagy kapcsoljon vissza, vagy a megelozo allapotba keruljon.
feltetelezve, hogy Intel lapod van, mivel nekem azom van es csak ehez ertek. :-) ha ottan sem jon be a dolog s minduntalan felkel, hat akkor lehet. huzd ujra...
apropo, esetleg bios upgrade.
-
Neptunfű
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Egy diy 'barebone'-t szeretnék összerakni és tipp tanács kellene...
Nézegettem az asus V3-as gépeket de inkább magam raknám össze a gépet.
Eddig egy
Gigabyte MA69GM-S2H lapot néztem ki, prociból olyan kellene amivel már a photoshop is viszonylag gyorsan elmegy... raknék bele még 2gb 800as ramot.Amit sajnos nem tudok az hogy milyen mATX házat vegyek ami jól szellőztethető és halk vagy csendes... táp?
Azért OFF mert mégsem teljesen barebone.
Remélem itt sikerrel járok!
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
as long as you don't choose everything remains possible
-
Darkness
aktív tag
válasz Neptunfű #789 üzenetére
ha igazan szelloztetheto haz kell akkor vagy shuttle, vagy ha mar ragaszkodsz a dolgokhoz, akkor egy aopen G325. :-) annak mindket oldala tobb mint a feleig racsos. a tap... hmm... min 400W. es ha csendeset szeretnel akkor nyuljal melyen a zsebedbe... nalam xilencer van. nagyon halk s radasul a 12 venti allatt szuro van. igy a tap belul nem porosodik. :-)
a photoshophoz meg akkor meg 2G ramot neki, es egy jo 2 magos procit legalabb 4MB os kessel. :-) a hazakat nem ismerem mit irtal, egy linket azert dobhatnal roluk.Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
Neptunfű
tag
válasz Darkness #790 üzenetére
Köszi!
Hát gondoltam hogy a 'csendesség' megkéri a pénzét
Naszóval itt van az M40
De sajnos valószínűleg ki fog esni, mert normális videókártya nem megy bele a lelógó HDD tartó miatt....Nem tudom, hogyan lehetne megoldani hogy hosszabb vga is beférjen... (elég lenne a hd2600 is) de a teszt azt írja nem fér el...
Azon gondolkodom hogy kivenném a HDD tartót, nekimennék fűrésszel aztán 2,5ös hdd-t tennék bele, valahogy odaapplikálnám a dolgotInkább hobbi photoshop-os vagyok heti egy két kép... szóval tudok várni a process-ekre.
inkább film és letöltésFoxconnból
mondjuk ő lenne a kiszemelt, a táp adott szóval mjd esetleg meglátom mennyire hangos...
Az a bajom, hogy itt sem tudom mi lenne a hosszabb vga-val Bár egyenlőre elég az integrált is, de jó tudni,hogy ott van a lehetőség a bővítésre... nemtudommod: Ja igen a Shuttle nekem überdrága legalábbis amiket eddig láttam.
[ Szerkesztve ]
-
-
Darkness
aktív tag
válasz Neptunfű #792 üzenetére
igy elsore beledobhatsz egy ATXes tapot lazan. a haz... hmmm. subjektiv: nekem nem jon be. :-) de ha egy eleg jo alaplapot veszel, valjuk be, mar nem gyartanak mATXes lapot grafmag nelkul, az mar hobbi szinten eleg jo lesz aphotoshop hoz. ottan ugyan is a proci veszi at a szamitasi muveleteket. igy maga a kartya csak megjelenit. arra meg jo a 7600 is. bar lehet, hogy a x3100 azert jobb annal. :-) (most fognak meglincselni) :-)
-
Neptunfű
tag
válasz Darkness #793 üzenetére
A ház nekem bejön Télleg szubjektív.
pl. az aerocube annyira nem jön be mint ez... nem hiányoznak a villogó ledes ventikHát a bánatom az hogy a lap is amit újonnan kinéztem GIGABYTE GA-G33M-S2H "csak" 4*-en kezeli a pcie 16 os bővítőhelyet. pff.
A ház annyira nem zava mert kiveszem a hdd tartót és elférne benne akkor a hoszabb vga. 2,5ös vinyó meg megy ahova férHol láttál te X3100as lapot? én sehol sem látok
A proci meg egy 2180as lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
Neptunfű
tag
válasz Darkness #795 üzenetére
A G31 G33 simán intel gma 3100. Itt egy kis összefolaló.
Sajnos nálunk én még csak X3000-t láttam asztali lapon.
A G35 érkezését ezév első negyedévére ígérik (ha jól emlékszem).Nem egyszerű februárra már kellene a gép... de a 45ös intelek is itt vannaka küszöbön...
Meglátom még mi fog történni ebena két hétben...as long as you don't choose everything remains possible
-
applause
aktív tag
Mennyit érhet az aláírásomba szereplő gép, lehet, hogy eladósorba kerül.
iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Erről a gépről nem találok a neten túl sok tapasztalatot. Valaki látta már közelebbről? Azt írják támogatja a high-end vga-kat. Szerintetek milyen passzívos vga fér el benne, amit a 300W-os táp is "támogat"?
Asus T3-p5945gcx
http://www.asus.com/products.aspx?l1=1&l2=2&l3=407&l4=0&model=1852&modelmenu=2[ Szerkesztve ]
-
-
akom
őstag
Sziasztok !
A jövőben gépvásárlást tervezek és nagyon megtetszettek a barebone gépek, ezek közül is leginkább a Shuttle SG31G5 . Erről szeretnék kérdezősködni vannak e - vagy + élmények ? Illetve Látom hogy 250W os tap van benne, és elgondolkoztam hogy ez birni fog e egy nagyobb VGAt pld 8600 GTS t ? -
Darkness
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest