- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #11401 üzenetére
Everest?
Elvileg valamilyen SiS-es integrált csoda van benne.
Kár, hogy Pentium 4-M és nem Pentium M van benne.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Magnum_
nagyúr
-
-
-
adykag
csendes tag
Sziasztok! Nem nagyon szoktam cikkeket, híreket olvasni netbook témában, ezért kérdezem tőletek, hátha valaki hallott róla, hogy mégis mért nem lehet kapni az ASUS 12"-os netbookjait? Nézem a boltok kínálatát és alig alig találni egy-egy modellt, vagy van ahol egyáltalán nincs is.
A két netbook amit kinéztem az az Asus eeePC 1201N (kétmagos, ION) és a Lenovo Ideapad S12 ION. Ezzel kapcsolatban szívesen fogadok véleményeket, javaslatokat, hogy melyik a jobb választás, vagy ha egyik sem akkor milyen másik gépet érdemes? Köszi! Üdv.: adykag
-
z0d1AK
nagyúr
A Toshiba AC100 tesztje a mai naptól olvasható a Logout-on is. (Egyúttal nevezésre került a Logout díj 2010-re is. )
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
rakal
senior tag
Őszi meglepetés a DX-től:
"Sony Vaio-P" Dealextreme Edition with Atom450 processor
["Sony Vaio-P DX Edition ][ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #11417 üzenetére
Annyiért régi Picturebook-ot már kapsz, Transmeta Crusoe procival.
Egyébként olyan, mintha a Lenovo X100e-t keresztezték volna egy Picturebook-kal - az utóbbi saját innováció és szerintem tök jó form factor.
Ja meg ötletes jó fenekű csaj farzsebével reklámozni a méretet.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ro_bert17
őstag
Van aki mindenben a lenovot látja ezek szerint.
Milyen netbookot tudtok ajánlani, ami: kb. 10"-os, lehetőleg van benne wwan, min. 5 - 6 óra akkus üzemidő, 2 év garhoz közelít (lehet használt lelőhely is, ha tudtok ilyet), minnél könnyebb, vékonyabb, 100k alatt van, win7 starterrel (esetleg op. rendszer nélküli)
Amd-s felejtős, hogy hány mag van (lesz benne) nem érdekes, teljesítménye nem izgalmas. Abszolútde csak netre lenne használva.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Udv. Bocs hogy nem olvasok vissza. Mit vegyek, ha minel olcsobban kene alap felszereltsegu gep? Tehat meg az akkuido se fontos, csak egy n450et es jo minoseget szeretnek bele.
Koszi elore is.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Cardea
csendes tag
Srácok srácok, valaki tud segíteni? Tudtok ajánlani olyan oldalt ahol az ASUS EEE 1215N és a 1215T között a különbséget megmutatja? Mármint a specifikációt ismerem, de valaki tud tanácsolni valamit hogy melyiket válasszam és miért? Gyorsabb-lassabb-megbízhatóbb vagy valami... nagyon megköszönném mert én sajna sík hülye vagyok az ilyenekben...
Részben asszonynak kell netezésre és esetleg a gyereknek a kocsiban hogy ellegyen egy kis játékkal meg rajzfilmmel...
Köszönöm!
Toshiba Qosmio x770-10x
-
CHIPman
nagyúr
válasz Magnum_ #11427 üzenetére
Elfelejtettem irni, hogy uj kene.
Ja, es netbook.
Szerk: most nezemvhogy te irtal. Nem tudod veletlenul, hogy a hotspotokat(hotspot_pecs) mennyire lehet geppel hasznalni? Vannak popupok meg ilyenek? Droidos telefonnal nincsenek popupok, csak az elejen be kell lepni.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Tim82
félisten
válasz upszilon #11433 üzenetére
Hangtalan hűtésű vagy passzív?
Netbook-okkal versenyképes cucc a Fujitsu Lifebook P7120, az teljesen passzív, nincsen benne ventilátor.
-
ro_bert17
őstag
Valaki esetleg?
-
upszilon
őstag
Igen, akkor pontosítok: Olyan kellene amiben a billentyűzet gombjain kívül nincsen mozgó alkatrész.
A Fujitsu Lifebook P7120 nekem nem tetszik. Nagy a képernyő felbontása, ezért kicsik a betűk. És súlyos a cucc. Nekem az tetszene, ha mondjuk egykiló alatti. Szerintem karácsonyra lesznek még 450-esek...
-
Dave™
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz upszilon #11443 üzenetére
P7120 nincsen egészen 1,3 kg, ez még bőven hordozható. Persze érthető, ha te tényleg súlyosnak érzed ezt a súlyt, akkor nem szóltam. Lehet csökkenteni egyébként a súlyát, kiveszed az optikai meghajtót és a helyébe weight saver-t teszel. Úgy máris kb. 20 dekával kevesebb.
SSD-t is tudsz belerakni (50 pin-es ATA).
De nem akarlak rábeszélni, csak jelzem, hogy nem ilyen egyértelmű a dolog.
-
upszilon
őstag
"nincsen egészen 1,3 kg, ez még bőven hordozható"
Persze, az már nem nagy különbség. De onnan már a normál notebookok súlya sem olyan nagy különbség. Egyébként nagydarab erős ember vagyok. Ezért cipelek már egy éve dögnehéz notebookot. Mondhatom meg se kottyan, de nem is a súly (vagy helyesebben a tömeg ) az igazi probléma, hanem a rövid akkuidő. Már nemegyszer volt, hogy elakadtam a vezetékben. Ha egyszer tényleg lerántom az asztalról, biztosan váltani fogok egy könnyű és hosszú akkuidejű, -valóban csendes netbookra. Ez -jelenleg egyértelműen- valamelyik N450-es Dell netbook. De ki tudja. Szemezek az új táblagépekkel is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest