-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gatii
csendes tag
Helló!
Lehet nem a megfelelő helyre írok de gondoltam ezt a topicot sokan olvassák.
Vettem tegnap egy Dell Inspiron 1011-et. Az a problémám, hogy az asztalon nem jelennek meg az ikonok. Már több helyen néztem a beállításokat de nem juttotam semmire. A gépről tudni kell, hogy ki volt állítva bemutató darabként ezért arra gondoltam ők állítottak valamit be, hogy az ikonok ne legyenek az asztalon.A válaszokat előre is köszönöm!
-
Bandee2
tag
-
Gergő_
őstag
válasz Bandee2 #10914 üzenetére
nézd én nem akartam ajánlani egyiket sem mert garancia nélkül azért annyira nem olcsó ha itthon tönkremegy.. kb 20 ezerrel olcsóbbak néha csak 10-el.
Érted erről nem mi tehetünk, nyilván egy 144Ft-os árfolyamnál más lenne a helyzet..
én személy szerint a vagy a Pinetrailes(N450) HP-t 250-ért vagy pedig a Samsung refurbished-et 280-ért, esetleg a dell pinetrailest. venném(linkelni nem tudom a bestbuy-t, remélem megtalálod őket) ha lenne valutám és szükségszerű lenne elkölteni mielőtt hazajövök.
felállítok egy sorrendet azértez tényleg a személyes véleményen, ajánlani garancia híján nem szeretném:
/Averatec Pinetrail, 230$( az ára miatt) viszont a 2 cellás akku nagyon sovány viszont li-pol!/
Dell PT 6 cellás! 280 $
Samsung PT 6 cellás 280$
HP PT 250$ -
Gergő_
őstag
válasz Bandee2 #10918 üzenetére
a jelenlegi árak szerint(amelyek úgyis változni fognak...) én ezeknek látom értelmét:
dell 1012 rózsaszín és eladó értékelés nagyon gyengus, az ár pedig nem érte el a minimálárat...
a többinek nem látom értelmet, vagy ugyanannyi vagy pedig drágább...
A fent már emlegetett Averatec akksija mindössze 2:30 bír, viszont a maga a gép nekem nagyon tetszetős:
[link]
talán ezért is ilyen karcsú [link]@Saint_
valóban. a jómúltkorában, mintha 2-3 lett volna.
én 3 éve még 4 ezerért vettem hama-t.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
Lon
csendes tag
Hello!
Szeretnék egy olyan netbookot ami alkalmas netezésre több ablakban, egyszerű matek ábrázoló programok futtatására, és jó sokáig bírja, mert nem igen akarom ki-be kapcsolgatni.
Az olcsóság előny, csakúgy mint a kicsi súly.
Jó volna, ha a videókat is jól vinné, meg néhány mászkálós játékot, bár ez utóbbinem életbe vágó.
Mit tudnátok ajánlani?
Kössz. -
Bogyó bá'
nagyúr
Ha több ablakban akarsz netezni, akkor csak valamelyik HD felbontású modell jöhet szóba. Ha már HD kijelző (már csak a filmnézés miatt is), akkor a 10 "-osak nem játszanak, mert nagyon fárasztó az apró betűket bámulni. 11-12", és hosszú üzemidő az nagy akksit jelent. Akkor viszont nem lesz túl könnyű a súlya, és nem lesz túl olcsó sem...
Sőt, megkockáztatom, hogy nem is a netbookot, hanem valamelyik ULV-s procival szerelt sub-notebookot kellene választani. Ezek meg végképp nem olcsók.22-es csapdája...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Egy csaj ismerősöm szeretne magának egy netbookot 75-80k körül. Melyiket ajánlanátok ennyiért?
Eddig felmerült az IdeaPad, az U100-as, meg az N150, mert ezeket találta meg fehérben.
Azért érdemesebb lehet rámenni az N150-re, mert újabb? Meg azt is szeretné, h ha sokáig menne.
Esetleg van vmi jobb vétel ebben az alsó szegmensben?Let's begin, de gozaimasu!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Egy szavazat az N150-re! (Nekem úgy 10 napja van meg...)
szerk: Viccen kívül:
+ minőségi a karosszériája, nagyon hosszú az akkuidő (6-8 tényleges üzemóra, WiFi-vel!), a multitouch-os tapipadja is szimpatikus. Nagyon kézbe esik, jó rajta dolgozgatni.
Teljesítményére (proci) semmi rosszat nem tudok mondani, poénból még Photoshopot, régebbi 3D-s játékot is tettem fel. (Unreal Tournament). Hangja semmi, feltételezem, hogy esetleg nincs is ventilátora ... (?!) Nagy akksija kettő óra alatt teljesen feltöltődik, netezgetés alatt!- Bluetooth-adapter nincs benne (én most rendeltem hozzá USB-set itt a fórumon), a webkamerája egy vicc (bár semmi szükségem rá, és gondolom, hogy a kategóriájában ez a megszokott minőség) Az 1024x600-as felbontás miatt néha kényelmetlen a netezés, főleg 2-3 aktív böngészőablakkal.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Rick4
félisten
Egy szavazat az S10-2-es 3G-s ideapad-re, ezt 3G modemmel is meg tudod venni 80-ért, (WIFI, BT, állathangosan szóló hangszórók, napfényben, odakint is.kiválóan látható glare kijelző) és kifogástalan a cucc.... Lanygpos szokott lenni csak, a hűtése halk, 3G-vel netezve 4-4.5 óra.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Gergő_
őstag
válasz upszilon #10930 üzenetére
Ezt két éve mondod, ahhoz képest a 10 colosok megmaradtak, a felbontás növekedett és a 12 colosok ára is inkább távolodik a 100 ezertől.
persze ez a magyar helyzet, bármelyik másik országban még az arányokat nézve is sokkal olcsóbban lehet hozzájutni pl egy dell 11z-hez. -
Gergő_
őstag
@all
persze lassan kifut de azért jó lenne nem, mondjuk 85 ezerért?
ez pusztán egy életszínvonal összehasonlítás volt és hogy miért nem fogyaszt a magyar nép...mert nem tud.[ Szerkesztve ]
-
Tubi2
senior tag
Végül egy X340-es kötött ki nálam.
Kis szitkozódás után ezen egyszerű, de nagyszerű leírás után végül felment a Windows 7.
Az akkumulátorral kapcsolatban szeretnék kérdezni. Egy darabig itthon használnám, mit szeret az akksija? Használom lemerülésig, aztán feltöltöm? Vagy folyton töltöm? De szerintem az se olyan jó. Szívem szerint kivenném, és időnként feltölteném, ha már merülgetne, de ebből kivenni nem a legjobb ötlet, mert az alja felét az akku teszi ki.- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
ALI_G
veterán
üdv.
Úgy néz ki hogy lenne egy ilyen: ACER ASPIRE ONE 751H
Ebben ilyen proci van: Intel Atom 1.33GHz 512KB L2 cache/ 533MHz FSB 1 mag, 45nm (Atom Z520)Egyik boltban olyan állítottak, hogy ez a Z sorozatú atom nem elég erős és hogy meg fogom bánni és vegyek inkább N-eset (persze drágábban, meg az kisebb is mint ez).
Kezdjek aggódni, vagy hülye az eladó?mod: ja meg hogy valami butított windows van rajta kicsit kuncogtam magamban, hogy oda van írva, hogy Windows XP home edition.
filmezésre, netezésre lenne.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Találtam PH-s cikket róla: acer aspire one 751, tényleg gyenge procit írnak rá.
kérdés, DVD-t képes e akadás mentesen lejátszani? (már csak azért, mert szerintem ez lesz a legmegterhelőbb amit kap majd az életében)
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy notebook-ot olcsón, netezésre lenne és jó lenne FullHD TV-re rákötve 1080p filmet nézni. Melyik lenne a legolcsóbb ami ezt még birja is? Hardverapró is szóba jöhet,sőt. Csak nem ismerem túlságosan a laptopokat.
-
Dave™
nagyúr
Az 1,6-os N-es Atom is éppen hogy az elegendő kategória, akkor most képzeld el ezt is kiherélve. Nyilván lehet vele böngészni meg szöveget szerkeszteni, ahogyan bármi mással is, csak a programok indulása lassú lesz, az operációs rendszeren belüli műveletek lassúak lesznek, a multitaszkingot el is felejtheted, és böngészésnél a flash tiltott fogalom lesz. Olvasgass teszteket, eddig még olyannal nem találkoztam, aki elégedett volt a sebességével, csak ennek ellenkezőjével. Az N-es atom az abszolút minimum. Amúgy a Z-s atomokat elvileg még kisebb, még hordozhatóbb eszközökbe tervezték, valamivel kisebb is a fogyasztása (mint egy N270-nek), de ezért nagyon nagy árat kell fizetni a teljesítmény oltárán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest