Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stylie

    tag

    Ma betelefonáltam az Albacompba, beszéltem a szervizvezetővel, aki azt mondta, hogy látja a rendszerben, hogy tegnap el lett küldve Debrecenből futárral, és hogy ez ma vagy holnap meg fog érkezni, és akkor meg tudja nézni, utána meg tudjuk beszélni a dolgokat. Úgyhogy holnap ismét hívom őket.

    Aztán olvasgattam itt a prohardveren, illetve a fogyasztóvédelmi fórumokon az eseteket, és ott azt olvastam, hogy a bolttal állok szerződésbe, tehát velük is lehet cirkuszolni, és ha ők beszélnek a szervizzel, akkor lehet gördülékenyebben meg a dolog, stb.

    Ezen sorok olvasása után felhívtam a boltot, ahol elmondtam a problémámat, és kaptam egy elég érdekes hírt...mégpedig azt, hogy attól a cégtől akitől vettem a laptopot, azt felszámolták, és ez a cég aki most van az megvette ettől a boltot, és nekik semmi közük nincs hozzá, náluk nem vásárolhatom le a gépem árát, és nem kérhetem vissza a pénzt, olyat csinálhatok, hogyha az MSI ad cseregépet a mostani helyett, akkor azt ott beszámítják, és választhatok helyette másikat. :F Félek, hogy ez egy kicsit átverés akar lenni, ugyanis olvastam már olyat a fogyasztóvédelmi oldalon, akit ilyen trükkel akartak elhajtani, valójában pedig a cég létezett és nem is számolták fel.

    Szal egyelőre elég érdekes a helyzet :F

Új hozzászólás Aktív témák