Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • matykooo

    aktív tag

    válasz hurut #10224 üzenetére

    Szia!

    Nekem is koala javasolta hogy pucoljam ki és jobb lesz, ellenben én nem vettem le a hűtőt, csak odanyomtam a porszívót a ventire meg a bordára és szépen kiszipkázott mindent :) Nekem most alapon olyan 54-57 fok, ha mondjuk megy zene, msn, netezek akkor felmegy 60-62-re, ha meg tömörítek vagy ilyesmi akkor még egyszer ment fel 70 fölé, 1 hét alatt kb... Igaz nincs alatta hűtőpad az még várat magára de mindenképpen veszek, középen hátul van felpóckolva ami a kezem ügyébe akad, 2 csomag papírzsepi, vagy a talpai alá 2-2 20ft-os :)
    Egyébként tényleg vicces volt mikor belenéztem és tényleg egy ici pici ventinek kéne behűtenie egy 17" es gépet... Amit pedig nem értek miért jó az hogy alulról szívja a levegőt a venti... Erre még a mai napig nem tudtam rájönni hogy ebben mi a jó dolog... De, biztos van valamiféle értelme, csak nem számomra :)
    Szerintem majd ezután próbáld ki a hűtőpadot hogy mit csinál vele... :)
    Amúgy kopp ugyanaz a gépem van mint neked, 160giga vinyó + amd cuccos.. eddig csak ennyi bajom volt vele, + hogy az xp-t nem tudtam rárakni mert a hangkarit az istenért sem tudtam megcsinálni... de elvileg erre is van megoldás, egy új biossal... így most 64 bites vista van rajta, viszont ez eszi a gépem mivel ha nem csinálok semmit akkor is tölt minidg valamit, úh megy vissza a 32es csak lenne már vége a vizsgáknak :D

    [ Szerkesztve ]

    ''a walesi srác aki legenda lett''

Új hozzászólás Aktív témák