- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt kijelenteni, hogy a legjobb, elég vakmerő, mindenesetre ''nem egy rossz'' lap, úgy olvastam, elég szépen lehet tolni neki a feszt...
Én is szeretnék váltani, de személy szerint várok, amíg lesz pénzem erre:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Nyuf
senior tag
Most látom, hogy 6800gt-d van.Szal elég sok olyan hirt hallani, hogy nvidia 6000-res sorozota néhány esetben ugymond nem megy jól nforce3 lappal.Ugyhogy kockáztatsz ha nforce3-at veszel.Mindenképpen próbáld ki elötte ha tudod, ha a játékokban(nem 3dmark) ilyen ici-pici milisecundumos akadást észlelsz akkor biza pont olyan példány a lap ami nem szereti pont a te vga-d és ezen az akadáson nem fog segiteni semmi
Bövebbeen van pár tucat fórum róla nvidia fórumán.Debian amd64 sarge
-
nemtommi
senior tag
A hűtőhöz adott csavarokat használd.
1. Vedd le a műanyag keretet a lapról.
2. Csavarozd le a hűtőröl a műanyagot.
3. Tedd fel a csupasz bordát.
4. Csavarozd fel a műanyagra a hűtőventit.
5. Csavarozd vissza a ventis műanyagot a bordára.
( Gondolom a pasztázást, meg a venti dugó csatlakoztatását tudod ) -
-
Grillo
őstag
Pár kérdés. Hogy megy neked a CPU 10x200on, ha tudtommal a 9x-es szorzó a max (legalábbis nálam).
Miért 4szeres csak a HT szorzója, mikor a 200as FSB melett lehetne 5xes is, hisz úgy pont 1000.
Ha a memóriáid 400asok, akkor miért 166on mennek? Hisz ha szinkronba rakos öket, akkor gyorsabb lez a memóriakezelé, és elvileg birnia kéne mindenednek. -
zozi-papa
csendes tag
Visszavittem a memókat, a szervizes le is tesztelte dualba és nálla is jelentkezett a hiba, megnézte db-onként úgy nem, mondjuk mindezt úgy 3/4 óráig nézte, azt mondták így nem tudják cserélni, mivel db-onként jó, ''jó terméket nem vehetnek vissza'' , na ez már nem igazán teccet , db-onként én nem néztem a lapomban, dualba, singelbe is együtt és így ki jött a hiba memtest-el (ők is ezzel nézték) illetve, megnéztem másik lapba is ami csak single chanelt tud, ott is jött a hiba, most ott hagytam 1 hétig huzamosbb ideig tesztelésre, de ha nem cserélik ki arra hivatkozva, hogy db-onként jó szét fog vetni az ideg. Már bánom, hogy Infineon-t vettem, vettem volna inkább Samsungot.
Erre mondjon vki vmit plz.
Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest