Hirdetés
- 3D nyomtatás
- DUNE médialejátszók topicja
- Félbehajtva is hatalmas lesz az iPad Fold
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Keller16 #4442 üzenetére
Sansa clip inkább mint samsung, sony-t meg csak akkor ha nem zavar hogy fehér zajosak a lejátszói és meg kell nézni hogy ez már az mtp-s sony klán tagja-e mert a régebbieknél külső progit is kell használni zenemásoláskor. Sansa clip+cx300 fülessel jársz a legjobban ár/érték arányt tekintve jelenleg.
-
ponti_ak
addikt
válasz Keller16 #4445 üzenetére
Szia,
jó helyen jársz, ezen a fórumon eddig ennyi hsz. van Clip témában. (a kereső bal oldalt fent található)MOD: MaciLaci fórumtárs privát cikke a témában pediglen emitt lapul.
(ML: asszem' lassan elkezdek jogdíjat szedni a teszted belinkeléséért.. )[ Szerkesztve ]
-
dudi
senior tag
-
dudi
senior tag
válasz Keller16 #4675 üzenetére
k3ll3rm4n: nekem se válaszolt a grx, szerintem felejtős egy csapat, nem voltak szimpatikusak. De ha az ár számít főleg (mert valszeg "használt" cuccot kapsz, vagy kirakati agyonnyomkodottat), akkor ők a nyerők országszinten.
Gondar: a fukarban kb a legolcsóbb az u3 most. clip megy pendrive...
Macilaci: nem igaz, hogy csak rendelésre van, én épp ma vettem meg fél6kor az utolsót az eboltból. nagyon segítőkészek voltak, töltötték az aksiját, hogy kipróbáljam, mindenben ugrottak a kéréseimre. Igaz, hogy nem a legolcsóbb bolt, de 400ft pluszba senki nem halt még bele, főleg hogy van raktáron (vagy csak volt, de akkor is max 3nap és hozzák).
ruscus: nem azt sugallta, csak annyit kérdeztem, hogy már nekem volt ciki
Szóval most vettem egy fekete clippet, nagyon tetszik, bár az nem annyira, hogy akkora, mint a kisujjam... De szokás dolga a b*szás is
Kérdésem is van rögtön kettő:
1.) van nekem egy motorola v3-mam, usb-s töltővel. Ezzel töltögetném a clippemet is, para?
7.) hogyan tudom aktiválni a play/next/prev/pause gombok világítását?
+1.) 18-as firm-ről érdemes 20-ra ugratni?danke sőn Macilacinak és mindenkinek, aki segítő szándékkal kezelt!
ja, és vegyetek sansa-t, de izibe
[ Szerkesztve ]
Sounds like your fix is worse than your problem...
-
ponti_ak
addikt
válasz Keller16 #4800 üzenetére
A szabvány USB 500mA-t ad le. Szerintem az olcsóbbik (300-as) is fel fogja tölteni, csak (jóval) lassabban. Bár ez nem biztos.
Próbáld meg megkeresni a Samsung gyári töltőjének az adatait, vagy kérdezz meg valakit a Samsung mp3-topikban.Vagy esetleg egy Motorola telefon töltő min-usb-jét is fel lehet használni egy alkalmas hosszabbítóval (esetleg plusz egy adapterrel), ha van a háznál...
Én megvenném a drágábbat, vagy keresnék ennél olcsóbban 500mA-est..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- Új Xiaomi Redmi 10 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest