- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz wolfman #26902 üzenetére
Nem szemeztem különösebben a Clip szériával (barátnőmnek van egy Clip+, az okés), csak teljesen véletlenül jutottam el most a Sandisk oldalára. Én többé-kevésbé elégedett vagyok a vagy öt éve meglévő Cowon D2-mel.
Egy dolgot hiányolok belőle, az pedig a line out (szeretnék egy többé-kevésbé hordozható, fejhallgatóerősítős láncot is), de második lejátszónak szerintem veszek majd egy 4. vagy 5. generációs iPod Classic-ot, ami Rockbox-szal, CF-moddal meg valami Fiio line-out kábellel ezt is pótolni fogja.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest